تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816738468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آخر الزمان آدرس های اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: در تقویم مایاها پیشبینی شده که سال 2012 نقطه پایان دنیاست. عده ای تصور می کنند که در این تاریخ یک تغییر کلی در ساختار عالم اتفاق می افتد و دنیا دگرگون می شود.


این در حالی است که کارشناسان به تازگی پیش بینی کرده اند آخرین آدرس های اینترنتی در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد شد و یک سال بعد از این تاریخ یعنی در سال 2012 تمام ظرفیت آدرس های موجود در اینترنت تمام می شود.
آخرین آدرس های اینترنتی در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد شد
به گفته کارشناسان، کمتر از 18 ماه دیگر آدرس های اینترنتی با محدودیت بزرگی مواجه خواهد شد، البته تا آن زمان طرح های جدیدتری برای آدرس دهی در اینترنت تصویب می شود، اما بسیاری از شرکت ها و کشورها خیلی دیر با آن سازگار شده و به ساختار جدید روی می آورند.


می دانیم كه هر ابزاری برای اتصال به اینترنت به یک آدرس IP نیاز دارد، زیرا تنها در این صورت است که می توان مطمئن بود هر ایمیل یا پیامی به شخص مورد نظرمان ارسال می شود.



مخزنی کوچک

ساختار اینترنت تنها بر پایه چهارمین نسخه طرح نشانی دهی پروتکل (IPv4) مبتنی است که این پروتکل ظرفیت چهار میلیارد آدرس را دارد. البته ظرفیت نسخه ششم آن (IPv6) ظرفیت چند تریلیون آدرس اینترنتی را خواهد داشت.
به هر حال باید گفت که رشد اینترنت با توجه به محدودیت آدرس دهی که به مخزنی کوچک تشبیه شده، به زودی با چالش بزرگی مواجه خواهد شد. در دهه 1970 چهار میلیارد آدرس اینترنتی با توجه به تعداد کاربران آن موقع، رقم مناسبی بوده، اما با رشد سریع وب در گستره جهانی، این نشانی های آنلاین گویی ته کشیده اند.
رشد وب به حدی بوده که تنها هفت درصد یعنی 300 میلیون نشانی از چهار میلیارد نشانی دست نخورده باقی مانده و به پیش بینی کارشناسان، این مخزن تا آوریل سال 2012 تهی از نشانی خواهد شد. این در حالی است که مرجع واگذاری اعداد اینترنتی (IANA)، که سرپرستی فضای نشانی های اینترنتی را بر عهده دارد اوایل ماه مه، دو بخش اعظم این نشانی ها را واگذار کرد. واگذاری این 17 میلیون نشانی از مخزن جهانی یعنی که عملا نشانی های زیادی در اینترنت باقی نمانده است.

چین، مهم ترین دلیل برای انتقال به IPv6

رشد انفجاری تعداد کاربران اینترنت در چین را می توان مهم ترین عامل ضرورت انتقال به پروتکل نسخه ششم اینترنت دانست.


آلکس پاولیک (Alex Pawlick)، مدیر ارشد Ripe NCC، سازمان توزیع آدرس های IP در اروپا می گوید: عمده پیش بینی ها بیانگر تهی شدن مخزن نشانی های اینترنتی است. وی می افزاید: ده سال پیش بر این باور بودیم که ته کشیدن این نشانی ها در آینده ای بسیار دور اتفاق می افتد. در حالی که آخرالزمان نشانی های اینترنتی 18 ماه آینده پیش بینی شده، برخی از این هراس دارند که مبادا سرعت اختصاص این نشانی ها با گذر زمان بیشتر شود.
در این مورد باید گفت سازمان واگذاری اعداد اینترنتی در سال 2009 حدود هشت بخش بزرگ از آدرس های مبتنی بر پروتکل IPv4 را اختصاص داد، در حالی که میزان تخصیص این نشانی ها در صد روز اول سال 2010 حدود شش بخش بوده است.

برنامه های اولیه

تریفور دیویس، مدیر ارشد فناوری شرکت ISP Timico می گوید: اولین راهکاری که در برابر این چالش می توان اتخاذ کرد، جیره بندی آدرس های اینترنتی مبتنی بر پروتکل IPv4 است.
وی می افزاید: به این معنی که دیگر شرکت ها و کاربران نمی توانند آدرس های بیشتری درخواست کنند، مگر اینکه ثابت کنند شدیدا به آنها نیاز دارند. وی عنوان می کند: درست است که IPv4 و IPv6 می توانند به موازات هم زندگی کنند، اما شواهد نشان می دهد که این حوزه چندان هم عاری از چالش نیست.
به نظر می رسد که فرآیند انتقال هر آدرس به فرمت دیگر زمان بسیار زیادی صرف خواهد کرد.
به گفته دیویس، مگر اینکه بیشتر ISPها (ارایه دهندگان اینترنت) از حالا برای سازگار شدن با IPv6 اقدام کنند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن