تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865782380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حوادث - حوادثي از گوشه و كنار


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: حوادث - حوادثي از گوشه و كنار
حوادث - حوادثي از گوشه و كنار

كلاهبرداري در پوشش سفرهاي زيارتي
با اقدام سريع و به‌موقع كارآگاهان پليس آگاهي استان گيلان دو زن كه در شهرستان‌هاي اطراف تحت عنوان هيات خيرين اقدام به كلاهبرداري در قالب تور سفرهاي زيارتي و سياحتي و... از افراد ساده‌لوح مي‌كردند دستگير شدند. به گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي كشور، سرهنگ كريمي رئيس پليس آگاهي استان گيلان ضمن تاييد اين خبر گفت: پس از گزارش چندين شكايت درخصوص اخاذي يك زن كلاهبردار به نام «كبري» موضوع در دستور كار كارآگاهان پليس قرار گرفت. با تحقيقات اوليه مشخص شد او در سطح وسيعي در استان گيلان خود را به‌عنوان يكي از خيرين معرفي كرده است. حتي براي تامين هزينه ازدواج جوانان به مناطق مختلف مي‌رفته است. همچنين او در ازاي دريافت وجه نقد يا طلاجات به‌خصوص از جوانان به آنها وعده پرداخت وام‌هاي ميليون توماني مي‌داده است. به همين دليل بلافاصله با استفاده از اطلاعات مالباختگان عمليات چهره‌نگاري و شناسايي محل اقامت اين كلاهبردار به صورت شبانه‌روزي ادامه يافت تا اين‌كه سرانجام با كنترل دقيق مناطق مختلف توسط كارآگاهان هويت اين زن براي كارآگاهان آشكار و وي طي يك اقدام سريع دستگير شد. كبري پس از انتقال به پليس آگاهي و بازجويي‌هاي به عمل آمده گفت: تاكنون همراه با يكي از دوستانم بيش از 4 ميليارد ريال با اين شيوه كلاهبرداري كرده‌ايم. پس از اعتراف كبري، كارآگاهان در ادامه تحقيقات ضمن كشف و ضبط وجوه كلاهبرداري شده بيش از 150 نفر از مالباختگان را شناسايي كردند.

تصادف‌هاي ساختگي شگردي براي پول‌دارشدن بود
گروه حوادث: راننده خودرويي كه با ايجاد تصادفات ساختگي و عمدي منبع درآمدي براي خود ايجاد كرده بود در استان مازندران به دام افتاد. سرهنگ رحماني رئيس پليس شهرستان قائمشهر استان مازندران با اعلام اين خبر گفت: در پي بررسي آمار تصادفات خودرويي در شهرستان قائمشهر ماموران پي به‌وقوع چندين فقره تصادف با يك دستگاه خودروي پيكان برده و جهت بررسي موضوع اقدامات پليسي را براي شناسايي راننده خودرو و علت وقوع تصادفات آغاز كردند. از آنجايي كه بيشترين تصادفات اين خودرو در شهرستان قائمشهر به وقوع پيوسته بود ماموران موفق شدند خودروي مورد نظر را شناسايي كنند تا اينكه در تحقيقات محسوس و نامحسوس پليسي مشخص شد كه بيشتر اين تصادفات نيز به‌صورت عمدي بوده است. بنابراين ماموران پس از اطمينان از عمدي بودن اين تصادفات با هماهنگي مراجع قضايي راننده خودرو را دستگير كردند. در پي تحقيقات فني و پليسي اين راننده خودرو گفت: با ايجاد تصادف عمدي و طراحي صحنه تصادف به صورتي كه راننده مقابل قصد انحراف به چپ يا قصد ورود از خيابان‌هاي فرعي به اصلي را داشته با زياد كردن سرعت خود موجب وقوع تصادف مي‌شدم و با همين ترفند نيز اقدام به دريافت هزينه بيمه مي‌كردم. راننده خودرو همچنين در ادامه اعترافات خود به پليس گفت: «پس از چندين فقره تصادف با يك دستگاه خودرو جهت پنهان كردن موضوع سريعا آن را فروخته و يا با خودرويي ديگر تعويض مي‌كردم» اين در حالي بود كه متهم در ادامه تحقيقات فني و پليسي به ايجاد تصادفاتي مشابه با همدستي پنج نفر از دوستانش كه اهل مشهد بوده‌اند، در شهرستان‌هاي مشهد، قوچان، بجنورد، شيروان، گنبد و چندين شهر از استان‌هاي ديگر نيز اعتراف كرد.

شير دادن به نوزاد در هنگام رانندگي، حادثه آفريد
تصادف يك دستگاه خودرو پرايد و يك دستگاه كمپرسي در جاده ايلام ـ مهران سه كشته و يك مجروح بر جاي گذاشت. سرهنگ محمد مرادي ـ فرمانده پليس راه استان ايلام ـ اعلام كرد: تصادف در كيلومتر 20 جاده ايلام ـ مهران باعث شده كه از چهار سرنشين خودروي پرايد، سه نفر كشته و يك نفر نيز زخمي شد كه اين مصدوم به مراكز درماني ايلام منتقل شد. وي زمان تصادف را 6:30 صبح روز شنبه اعلام و اظهار كرد: علت وقوع تصادف، انحراف به چپ خودروي پرايد و برخورد با كمپرسي بوده است. سرهنگ مرادي با بيان اينكه راننده خودروي پرايد يك خانم بوده است، گفت: بررسي صحنه تصادف نشان مي‌دهد كه راننده خودروي پرايد در حال شير دادن نوزاد خود در هنگام رانندگي بوده است كه همين امر باعث برهم خوردن تمركز وي در رانندگي و انحراف به چپ كامل و كشته شدن راننده، نوزاد وي و يكي ديگر از سرنشينان پرايد شد. به گزارش ايسنا، فرمانده پليس راه استان ايلام با اشاره به اينكه پايگاه امدادي اورژانس جاده‌اي در فاصله كمي از محل تصادف قرار داشت، افزود: فوت‌شدگان حادثه در دم جان باختند.

پرونده مرگ يك كودك در ميان شعله‌هاي آتش مختومه اعلام شد
گروه حوادث: پرونده مرگ مشكوك يك دختر دو ساله كه در ميان شعله‌هاي آتش جان سپرده بود با اعلام بي‌گناهي خانواده‌اش و غيرعمدي بودن حادثه از سوي بازپرس مختومه اعلام شد. بيست و پنجم آذرماه سال گذشته پليس جنايي پايتخت در جريان مرگ دختر دو ساله‌اي به‌نام آناهيتا قرار گرفت. ماموران پس از حضور در محل حادثه كه در زيرزميني در فرحزاد بود متوجه شدند آناهيتا بر اثر شدت سوختگي جان سپرده است. خواهر آناهيتا گفت: همراه با آناهيتا و برادرم در حال آتش‌زدن كبريت و آتش بازي بوديم كه ناگهان آتش به گاز خانه سرايت كرد. پس از آتش‌سوزي من و برادرم موفق شديم خودمان را نجات دهيم اما آناهيتا چون خيلي كوچك بود و توانايي نجات خود را نداشت همانجا باقي ماند پدر اين كودك نيز گفت: «در زمان وقوع حادثه من سر كار بودم و همسرم نيز مشغول تميز كردن خانه بود كه متاسفانه اين اتفاق افتاد.» پس از اظهارات اين مرد، بازپرس پرونده او و همسرش را به‌خاطر كوتاهي در نگهداري فرزندشان بازداشت كرد تا اينكه روز گذشته پس از انجام تحقيقات پدر و مادر آناهيتا آزاد شدند و از آنجايي كه حادثه به‌طور اتفاقي رخ داده بود پرونده مرگ آناهيتا با دستور بازپرس پرونده حسين شاملو مختومه اعلام شد.
 شنبه 11 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن