واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز: تسخير لانه جاسوسي آمريكا پوزه امپرياليسم جهاني را به خاك مذلت كشاند
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز با صدور بيانيهاي به مناسبت سالروز حماسه 13 آبان اعلام كرد: تسخير لانه جاسوسي آمريكا پوزه امپرياليسم جهاني را به خاك مذلت كشاند.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بيانيه انجمن اسلامي دانشجويان شيراز آمده است: 50 سال استعمار، 50 سال سكوت مرگبار، 50 سال مرگ نظريه ها و قوانين روابط بين الملل، 50 سال مرگ حقوق بشر، مشروعيت تجاوز و وحشي گري، مشروعيت هتك فرهنگ و استقلال، 50 سال بي تفاوتي جهان؛ آنچه كه براي جهان اول مهم بود، تزريق سرمايه هاي جهان سوم به كالبد بي روح اقتصاد غرب بود.
در ادامه اين بيانيه با اشاره به تاريخ جنبش دانشجويي در ايران نوشته شده است: 10 ارديبهشت 42 دانشجويان، بخصوص اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران به ديدار امام خميني (ره) رفته و با وي ديدار كردند؛ با دستگيري امام در 14 خرداد 42، دانشجويان دانشگاه تهران به سرعت واكنش نشان دادند و با سخنراني و تشويق ديگران، به راهپيمايي و تظاهرات در محوطه دانشگاه پرداختند؛ در اين دوره پيوند دانشجويان و بازاريان متعهد و انقلابي به ايجاد موج عظيم جنبش هاي اجتماعي با مبناي ديني عليه استبداد وابسته به ليبراليسم خشن جهاني انجاميد.
نويسندگان اين بيانيه با بيان اينكه دانشجويان انقلابي هنوز خاطره سال هاي استعمار سياه آمريكا در قالب انقلاب سفيد شاه را در ياد داشتند، تاكيد كرده اند: خون هاي به ناحق ريخته 16 آذر را به ياد داشتند و در تاريخ خوانده بودند كه غرب و استعمار چه بر سر انقلاب ها و انقلابيون آورده است؛ سفارت آمريكا مي خواست صفحات سياه تاريخ را پيش روي ملت ايران باز نگه دارد و سرنوشت انقلاب ايران را به ديگر انقلاب هاي مادي پيوند بزند، اينك جهان به قانون گرايي و قانون مندي رسيده بود، در شرايطي كه هيچ قانون و قاعده اي بر سر راه اقدامات ضد انساني و ضد انقلابي آمريكا ايجاد نمي شد.
انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شيراز با تاكيد بر اينكه تسخير لانه جاسوسي آمريكا امري بود كه پوزه امپرياليسم جهاني را به خاك مذلت كشاند، مي نويسد: نكته جالب توجه اين است كه در تاريخ جنبش هاي دانشجويي تنها جنبش دانشجويي ايران بود كه توانست به انقلاب منجر شود و بدين خاطر بود كه دانشجويان اين انقلاب را متعلق به خود دانسته و سعي در حفظ آن داشتند.
در ادامه اين بيانيه آمده است: آنچه كه امروز بعد از گذشت حدود 30 سال از حماسه 13 آبان 58 با عنوان نقد و بررسي اين حركت مطرح است در چند مورد خلاصه مي شود؛ عده اي اين حركت را يك حركت احساسي و به دور از عرف و قوانين بين المللي مي دانند كه در ميان آنها تعدادي از انقلابيون پشيمان كه يادآور پشيماني برخي رهبران جنبش دانشجويي فرانسه دهه 60 است، ديده مي شود، عده اي ديگر با توجه به اينكه در آن زمان هنوز دولت مقتدر در ايران شكل نگرفته بود و مخالفان جهاني زيادي داشت و از طرفي ديگر بايد هر حركتي را در چارچوب زماني خود نقد وبررسي كرد، كماكان از آن حركت انقلابي دفاع مي كنند و آن اقدام را در آن شرايط حاكم بر جهان تاييد مي كنند.
اين تشكل دانشجويي با بيان اينكه براي ما جاي تعجب است كساني كه اين حركت را يك حركت ضد عرف بين المللي مي دانند، نسبت به سكوت همين نهاد ها و ناكارآمدي قوانين بين الملل در محكوميت و ممنوعيت دخالت هاي 50 ساله انگلستان و مخصوصا آمريكا در امور ايران اسلامي هيچ گونه موضعي نمي گيرند، نوشته است: البته اتفاقات رخ داده بعد از تسخير لانه جاسوسي همچون اسناد بدست آمده از همكاري گروهك ها و افرادي در بدنه نظام به قصد براندازي تا تحركات بعدي گروه هاي مخالف، عليه نظام و جنگ 8 ساله عليه ايران تاييد كننده اقدامات فاتحان است.
در ادامه اين بيانيه آمده است: باز هم در طول 8 سال دفاع مقدس شاهد سكوت مرگبار نهادهاي بين المللي و ناكارآمدي قوانين و عرف ها! در احقاق حقوق ملت ايران بوده ايم؛ سوال ما از آقايان مخالف اين حركت و طرفداران عرف بين الملل اين است در صورتي كه خداي ناكرده انقلاب ما را سرنگون مي كردند، كدام نهاد و قانوني مي توانست در مقابل كودتاگران و حاميان جهاني آنها مقابله كند؟ در نظم نوين جهاني اولويت با كيست و چيست؟ آيا قوانين و عرف ها در همه شرايط كارآمد بوده اند، كارآمدي در چه مسير و به نفع چه كساني؟ آيا امروز حق وتو در جهت احقاق حقوق ملت ها بدون تقسيم بندي و تبعيض عمل مي كند؟
در پايان اين بيانيه با اشاره اينكه بهتر است به اندازه اي كه سعي در محكوميت و زير سوال بردن حركت مسالمت آميز و آرام فاتحان انقلابي داريم، به محكوميت كساني بپردازيم كه 50 سال به ريش تمام نهادها، سازمان ها و بند بند بيانيه حقوق بشر خنديدند، آمده است: تسخير لانه جاسوسي حركتي آرام و بدون خشونت بود، با حمله به سفارت ايران در انگلستان در اوايل انقلاب توسط گروه هاي تروريستي كه با شهادت برخي كاركنان سفارت منجر شد به هيچ وجه قابل مقايسه نيست؛ حركت اول مورد توجه مطبوعات و نهادها و عرف! بود و دومي با سانسور خبري و سكوت مرگبار نهادها و ناكارآمدي قوانين همراه بود؛ راستي از حمله وحشيانه به سفارت ايران در انگلستان چه مي دانيد؟/انتهاي پيام/
شنبه 11 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]