واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: در اختتاميه سومين جشنواره فيلم دانشجويي جايزه بزرگ به آن گل آفتابگردان رسيد
آيين پاياني سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويي روز گذشته (9 آبان ماه) با حضور رييس صدا و سيما برگزار شد.
به گزارش ايسنا، در ابتداي اين مراسم حسن حسيني، رييس دانشكده صدا و سيما اظهار كرد: هم اين جشنواره و هم تقريبا تمام برنامه هاي دانشكده را دانشجويان اين دانشكده اجرا مي كنند، برنامه اي هم كه هر شب از شبكه سه سيما پخش مي شد، حاصل تلاش هاي دانشجويان اين مكان آموزشي بود كه نشان دهنده ظرفيت بالاي هنري و اجرايي آنان بود.
او با اشاره به اهداف اين جشنواره گفت: توجه به كيفيت از جمله اهداف برگزاري اين رويداد فرهنگي بود و اين جشنواره نسبت به گذشته از اعتلاي كيفي ويژه در زمينه محتوا برخوردار بود.
حسيني در ادامه اظهار اميدواري كرد كه با كمك سازمان صدا و سيما و گشوده شدن درهاي تلويزيون به سوي دانشكده صدا و سيما از توانايي دانشجويان استفاده بيشتري شود.
او در عين حال تاكيد كرد: البته از زمان حضور آقاي ضرغامي در صدا و سيما، در تلويزيون به دانشجويان صدا و سيما توجه شده است. هرچند كه پتانسيل دانشجويان اين دانشكده بيش از ميزاني است كه از آن استفاده مي شود.
او با اشاره به بخش هاي مختلف سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويان گفت: با توجه به اين كه دانشكده صداوسيما تنها دانشكده اي است كه رشته تبليغات و بازرگاني را ارايه مي كند نخستين همايش بازاريابي و تبليغات در دوران برپايي جشنواره را برگزار كرد، برپايي كارگاه هاي آموزشي نيز از ديگر بخش هاي اين رويداد فرهنگي بود.
به گزارش ايسنا، در ادامه آيين پاياني سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويي، حسن زريابي دبير جشنواره به ارايه گزارشي از برپايي اين رويداد فرهنگي پرداخت و اظهار كرد: حدود يك سال پيش دور هم جمع شديم تا اين رويداد فرهنگي را برگزار كنيم و صدا و سيما، مراكز فرهنگي هنري و آموزشي مختلفي كه متولي فرهنگ و انديشه اما در سطح و موقعيت ديگري بودند، در اين حركت با ما سهيم شدند.
او اضافه كرد: گروه ما درصدد برآمد كه اين جشنواره را با محوريت دانشجويان كه ميهمانان ما بودند، برگزار كند. در ادامه به سراغ مراكز فرهنگي، دانشگاه ها و صدا وسيما رفتيم كه در نهايت كتابخانه را در مدت برگزاري جشنواره را تشكيل داد.
زريابي با اشاره به سازمان ها و نهادهاي مشاركت كننده در سومين جشنواره هاي فيلم دانشجويي گفت: سازمان صدا و سيما، دانشگاه هاي تهران و هنر، آسيفا، انجمن فيلم كوتاه، مركز گسترش سينماي مستند و تجربي از جمله سازمان هاي مشاركت كننده بودند.
او درباره هنرمنداني كه با جشنواره سوم همكاري كرده اند اظهار كرد: استادان و هنرمندان حرفه يي چون عليرضا رييسيان، فاطمه معتمدآريا، رضا ميركريمي با ما همكاري و هنرمنداني مانند فرهاد توحيدي و رضا مير كريمي كارگاه هاي آموزشي برگزار كردند. علاوه بر آن استاداني از انجمن منتقدان سينمايي هر روز فيلم ها را با حضور دانشجويان نقد و بررسي مي كردند.
دبير سومين جشنواره ملي فيلم دانشجويي درباره آثار شركت كننده گفت: 850 دانشجو در اين جشنواره در بخش هايي چون داستاني، مستند، تله فيلم، انيميشن و ويديو گرافيك رقابت كردند. دانشجوياني نيز از كشورهاي سوئد، فرانسه، كره جنوبي و انگليس در اين جشنواره شركت كردند. حضور شركت هاي هنري نيز از ديگر رويدادهايي بود كه به صورت نمايشگاهي برگزار شد.
در ادامه اين برنامه، بيانيه هيات داوران قرائت شد كه در آن آمده بود: از بين 161 اثر منتخب، تعدادي از آثار را به عنوان آثار برتر انتخاب شده اند. البته كثرت آثار برتر به ويژه در بخش مستند، انتخاب بهترين ها را دشوار كرده بود.
در ادامه اين مراسم از استاد اسفنديار شهيدي فيلمبردار و استاد اردشير كشاورزي عروسك ساز با ارائه لوح يادبودي تقدير شد.
به گزارش ايسنا، پس از اهداي جوايز، رييس صداوسيما، مبلغ ريالي در يك جايزه را تا دو برابر افزايش داد.
جمعه 10 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]