واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزير بازرگاني: كشاورزي، دامپروري و صادرات محور توسعه لرستان هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - خرمآباد
سرويس: بازرگاني
شوراي اداري شهرستان خرم آباد با حضور دكتر ميركاظمي وزير بازرگاني در فرمانداري اين شهر تشكيل شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيد مسعود مير كاظمي وزير بازرگاني كه به عنوان وزير معين رئيس جمهور در جلسه شوراي اداري شهرستان خرم آباد حضور داشت در سخناني با اشاره به استعدادها و پتانسيلهاي موجود در استان و شهر خرم آباد گفت: عليرغم اينكه محور توسعه لرستان در صادرات، واردات، كشاورزي ودامپروري است اما در استان كمتر روي اين زمينهها كار شده است و بايد تلاش كرد منابع موجود در استان را جهت دار و در جهت پتانسيلهاي استان هزينه كرد.
وي با بيان اينكه جاي كار زيادي در لرستان وجود دارد گفت: ميزان صادرات لرستان سه ميليون دلار است واين در حاليست كه مي تواند صادرات بيشتري در اين استان صورت گيرد.
ميركاظمي كشاورزي را از ديگر محورهاي مهم جهت توسعه لرستان دانست و خاطرنشان كرد: بايد با توجه به بحث آبي كردن اراضي ديم زمينه توسعه بخش كشاورزي در استان را فراهم كرد.
وزير بازرگاني به وجود معادن سنگ در لرستان اشاره كرد و افزود: قطعا سرمايه گذاري در زمينه سنگ مي تواند نقش مؤثري در توسعه لرستان داشته باشد.
مير كاظمي در بخشي از سخنانش گفت: بسياري از مواردي كه در جلسات مديران استان با رئيس جمهور وهيات دولت مطرح مي شود به سهولت توسط مديران استاني قابل حل است كه متاسفانه مديران استاني تمامي اين موارد را جمع آوي كرده تا آنها را در جلسات هيات دولت مطرح كنند.
وزير بازرگاني در ادامه با اشاره به اينكه در حال حاضر 2 ميليون واحد صنفي در كشور وجود دارد تصريح كرد: ظرفيتهاي مازاد و تقاضاي محدود امروز به يكي از مشكلات اساسي تبديل شده است لذا نياز است بر روي صنايعي سرمايه گذاري شود كه تقاضاي جهاني براي آن زياد است.
در بخشي از اين جلسه حسن شريعت نژاد ـ فرماندار خرم آباد ـ در سخناني ضمن ارائه گزارشي از وضعيت استان در حوزه هاي اقتصادي، كشاورزي، دامپروري، مراكز بهداشتي ودرماني، صنعت و... گفت: طي جلساتي كه با مديران ادارات شهرستان خرم آباد داشتيم جهت سفر دوم هيات وزيران مطالبات ونيازهاي شهرستان گردآوري شده است كه اميد است با مطرح شدن اين نيازها در جلسه هيات دولت، در جهت رفع مشكلات مردم اين شهرستان اقدام شود.
وي كمك به اجراي طرحهاي ترافيكي، رفع معضلات عمران شهري، احداث كمربندي شمال خرم آباد به سمت الشتر، جمع آوري و دفع آبهاي سطحي خرم آباد، احداث 3 دهنه پل ماشين رو بر روي رودخانه خرم آباد، احداث 6 تقاطع غيرهمسطح، احداث 280 كيلومتر شبكه فاضلاب، احداث باند دوم كمربندي، طرح انتقال آب كاكارضا، تكميل دهكده المپيك خرم آباد، احداث موزه هنرهاي معاصر خرم آباد وتسريع در ساخت مجتمع هاي فرهنگي، تالار مركزي واحداث 5 كتابخانه در خرم آباد، مشاركت در احداث پرديس سينمايي، جابجايي شهر سپيد دشت به يك كيلومتري اين شهر و... را از جمله نيازهاي شهرستان خرم آباد عنوان كرد.
وي توجه به بافتهاي فرسوده وحاشيهاي شهر از جمله علي آباد وگل سفيد را ضروري دانست.
رحيمي نسب ديگر نماينده مردم خرم آباد نيز خواستار توجه جدي دولت به مشكلات خرم آباد و رفع محروميت از اين شهرستان شد.
انتهاي پيام
پنجشنبه 9 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]