واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان//5ميليون تومان مي دهم امضاي استيضاح كردان را پس بگير!!// پاچه خواري سلطنت طلبانه براي رسانه كودتاچيان// سيماي كودك مست كرد!// ايران را ول كن، بوش را بچسب!
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (9 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
5ميليون تومان مي دهم امضاي استيضاح كردان را پس بگير!!(خبر ويژه)
نمايندگان اصولگراي حامي دولت نسبت به اقدام عجيب و رسواي مديركل پارلماني دولت در مجلس واكنش نشان دادند.
به گزارش خبرنگار ما در حاشيه جلسه علني ديروز شنيده شد كه عباسي مديركل پارلماني دولت مبالغي را تحت عنوان كمك به مساجد ميان نمايندگان خصوصاً استيضاح كنندگان كردان توزيع مي كرده و از آنها دو رسيد دريافت مي نموده است؛ رسيد اول بابت مبالغ دريافتي و رسيد دوم نيز نامه انصراف از استيضاح كردان بوده است.
اين اقدام ناپسند با واكنش قاطع يكي از نمايندگان تهران كه حامي دولت اصولگرا نيز مي باشد روبرو شد، اين در حالي است كه يك روز قبل نيز حيدرپور نماينده مردم شهرضا به اين ماجرا اعتراض شديدي كرده بود. حيدرپور در گفت وگو با خبرگزاري فارس گفت: عباسي مديركل پارلماني دولت در مجلس روز گذشته نزد من آمد و رسيدي مربوط به كمك 5 ميليوني به مساجد را براي امضاء ارائه كرد و بعد از امضاي دو برگه رسيد به وي گفتم چرا بايد دو رسيد امضاء كنم كه گفت معمولا دو رسيد دريافت مي كنيم. مجدداً به دفتر دولت رفتم و پرسيدم چرا دو رسيد از بنده گرفته ايد كه در جواب گفت ما يك رسيد دريافت مي كنيم. اگر كاغذ ديگري را امضاء كرده ايد دست عباسي است وقتي به عباسي مراجعه كردم با بي تابي گفت «اشتباه كرده ام، مرا حلال كنيد»... رسيد را از او پس گرفتم و بعد از مشاهده كاغذ دوم، ديدم كاغذي را از من امضاء گرفته اند كه خطاب به لاريجاني از امضاي خود براي استيضاح كردان انصراف داده ام؟!
حيدرپور با اشاره به درخواست تذكر از تريبون مجلس و موافقت لاريجاني گفت: «حميد رسايي نماينده تهران نزد من آمد و از بنده خواست كه از تذكر دادن منصرف شوم و گفت اين تذكر به صلاح مجلس نيست و به ضرر دولت است و يك كپي از نامه را از بنده براي ارائه به رئيس جمهور دريافت كرد و اظهار داشت كه از رئيس جمهور مي خواهم به عباسي و مسئول وي -رحيمي معاون حقوقي و مجلس رئيس جمهور- در اين رابطه تذكر دهد»!!
پاچه خواري سلطنت طلبانه براي رسانه كودتاچيان(خبر ويژه)
مسعود بهنود روزنامه نگار سلطنت طلب مقيم انگليس كه سابقه ديرينه همكاري با راديو بي بي سي را هم در پرونده خود دارد، ضمن نگارش مقاله اي ستايش آميز و آگهي گونه براي تلويزيون بي بي سي، ارادت ويژه خود نسبت به دولت انگليس را نشان داد.
در اين مقاله كه براي سايت زنجيره اي گويانيوز تدوين شده، بهنود سعي مي كند با به كارگرفتن ادبيات خودماني و صميمانه، چهره اي كاملا وطني! از پشت صحنه توليد برنامه در تلويزيون رسمي انگليس به زبان فارسي- كه در شرف راه اندازي است- ترسيم كند.
بهنود در توجيه چگونگي راهيابي به پشت صحنه تلويزيون بي بي سي در عبارتي كوتاه و مبهم مدعي مي شود «آمده ام براي يك تحليل دو سه دقيقه اي درباره گزارش خبرنگاران بدون مرز از نقض حقوق بشر در جهان» و سپس عبارات و كلماتي از اين دست را براي ستايش از گردانندگان بي بي سي به كار مي گيرد: «كار با وسواس ... جوان... پرانرژي... جوشش... با زبان آشناي ما... فيلمبردار مي گويد رفتيما، انگار راننده تاكسي خطي ميدان امام حسين به نارمك است... همين روزها مي آيد به ميهماني فارسي زبانان عالم... خبر هرچه زنده تر معنادارتر، مثل رستوران ها و كپرهاي ساحلي فريدون كنار و انزلي كه ماهيگيران گاه آتشي مي گيرانند و ماهي بي خبر را همان طور كه جست و خيز مي كند در تابه مي اندازند... كارگردان يك بلندقامت تهراني است، تازه از آب گذشته، تكيه كلام او هنگام پخش يكي از گوشه هاي هفت جوش لهجه هاي تهران است... همه چيز دگرگون شده در اين 50 سال ]فعاليت بي بي سي[ جز يكي، همان كه درس اول حرفه بود و هست. جمله اي معروف است در رسانه ها: راست بگوييم، آن را درست بگوييم و دقيق و...»!
گفتني است بهنود از جمله روزنامه نگاران درباري بود كه با شبكه رسانه اي دولت انگليس در طول دهه ها همكاري كرده و اين خدمتگزاري صادقانه! همچنان ادامه دارد.
ارتباط سلطنت طلبان با رژيم انگليس به ويژه پس از كودتاي 28مرداد 32 تقويت شد و از جمله انگليسي ها شبكه هاي رسانه اي و تبليغاتي را براي استخدام شماري از روزنامه نگاران ايراني به كار گرفتند. به تازگي اسناد مشاركت فعال بي بي سي در كودتاي 28مرداد از طريق سرويس دهي به سيستم جاسوسي اين كشور و هماهنگي و علامت دهي به عوامل كودتا فاش شد.
كولايي: بهتر است خاتمي نيايد(خبر ويژه)
كولايي با كانديداتوري محمد خاتمي در انتخابات سال آينده مخالفت كرد. وي كه به سوالات پايگاه اينترنتي نوروز ارگان حزب مشاركت پاسخ داده درباره كانديدا شدن خاتمي گفت: «به نظر من آمدن ايشان كمكي به پيشرفت برنامه اصلاحات در شرايط كنوني در كشور نمي كند. ما نبايد براي از ميان بردن اين سرمايه عظيم اجتماعي اصرار بورزيم، بلكه بايد با هشياري و تدبير گزينه هاي ديگري را كه با ساختارهاي موجود سياسي - اقتصادي سازگاري بيشتري دارند، مورد بررسي قرار دهيم.» وي البته تاكيد كرده است كه اين ديدگاه در حزب مشاركت در اقليت قرار دارد و اكثريت حزب به دنبال متقاعد كردن خاتمي براي حضور در انتخابات است. اين در حالي است كه برخي اعضاي تندرو حزب مشاركت تا امروز اصرار داشتند دعوت از خاتمي نه فقط عقيده اجماعي حزب مشاركت و سازمان مجاهدين بلكه ديدگاه اكثريت اصلاح طلبان است. كولايي در جاي ديگري از اين مطلب بر لزوم كانديداتوري كسي تاكيد كرده كه «امكان برقراري ارتباط سازنده با مجموعه هاي كنوني را داشته باشد.» وي همچنين خواستار تداوم مذاكرات با كروبي شده است.
مگر آنها به قول خودتان اپوزيسيون نبودند؟!(خبر ويژه)
اظهارات وزير اطلاعات دولت سابق اگرچه مورد استقبال مطبوعات و رسانه هاي زنجيره اي واقع شد اما همزمان، شگفتي ناظران سياسي را برانگيخت.
علي يونسي در گفت وگو با «ايلنا»، با اشاره به سخنان آيت الله جنتي مبني بر اينكه شوراي نگهبان با وزارت كشور و اطلاعات دولت سابق مشكل داشت، گفته بود: «وزارت اطلاعات در دولت گذشته تنها درصدد عمل به قانون بود و جز اين هم چاره اي نداشتيم. نمي توانستيم اظهارات افراد و گزارشاتي كه به وزارت اطلاعات مي رسيد را مصداقي براي اطلاعات خود بدانيم و طبق آن، گزارش هاي غلط به نهادهاي مسئول بدهيم.
اخباري كه به وزارت اطلاعات مي رسيد صرفاً اخبار خامي بود كه نمي شد آن را در اختيار نهادهايي مانند شوراي نگهبان قرار داد. به همين دليل آقايان انتظار داشتند همه اخبار غيررسمي را در اختيار آنها بگذاريم كه چنين كاري از نظر قانوني غيرممكن بود. بايد صحت يا عدم صحت اخبار رسيده به وزارت اطلاعات به تاييد مي رسيد آنگاه بعد از اينكه حقانيت خبر به اثبات مي رسيد و بعد از مطالعه و بررسي كارشناسانه در صورت استعلام در اختيار نهادهايي همچون شوراي نگهبان مي گذاشتيم.
اگرچه بررسي و ارزيابي كارشناسي اطلاعات خام جمع آوري شده اقدامي ضروري و لازم است اما بايد توجه داشت كه آقاي يونسي چند ماه پيش طي گفت وگويي خبر داد كه؛ برخي احزاب حامي دولت وقت نظير جبهه مشاركت هم مي خواستند در حكومت حاضر باشند و هم رفتار اپوزيسيوني را ادامه دهند و ما بارها به آنها تذكر داديم.
طبيعي است كه اين سخنان به عنوان يك خبر، پس از ارزيابي لازم از سوي وزير اطلاعات دولت سابق عنوان شده اما در ازاي آن، مقابله جدي با عملكرد اپوزيسيوني برخي احزاب مدعي حمايت از دولت- به دليل ميزان نفوذ و سيطره آنها- انجام نگرفت و طبيعي بود كه شوراي نگهبان و ساير نهادهاي نظارتي بار كوتاهي هاي مسئولان وقت دولتي- نظير وزارت كشور و برخي عناصر ناهمگون با بدنه سالم وزارت اطلاعات- را به دوش كشند.
سيماي كودك مست كرد!(خبر ويژه)
سيماي جمهوري اسلامي ايران بعدازظهر ديروز در اقدامي بي سابقه پس از انقلاب در يكي از پربيننده ترين برنامه هاي كارتوني كودكان، آموزش كامل توليد مشروب الكلي را به تصوير كشيد.
ساعت 16.30 دقيقه بعدازظهر ديروز در كارتون پرمخاطب «پت و مت» در شبكه دوم سيما، در اقدامي تعجب برانگيز، يك بار چگونگي فرآيند توليد شراب از ابتداي كار يعني از چيدن انگور، و بار ديگر آوردن دستگاه تقطير و گرفتن «عرق» تا مصرف آن و متاسفانه حتي به هم زدن گيلاسهاي مشروب و سپس مست شدن دو شخصيت كارتوني محبوب بچه ها نشان داده شد.
تني چند از هموطنان ديروز بلافاصله طي تماس با تحريريه كيهان، نسبت به پخش اين انيميشن بشدت اعتراض كردند و با تقبيح اين عمل ناشايست، خواستار عذرخواهي رسمي مسئولان عالي صداوسيما و بركناري عاملان پخش اين برنامه شدند.
خبرنگار ما در تماس با مركز پيام روابط عمومي صداوسيما (162)، مطلع شد كه مردم هوشيار كشورمان در تماسهاي مكرر با اين مركز نيز اعتراضهاي شديد خود را اعلام كرده اند.
مركز 162 به خبرنگاركيهان گفت: گزارش كامل اين اتفاق و تماسهاي فراوان مردم نگران را براي مقامات بالاي سازمان ارسال كرده اند.
گفتني است در فهرست ريز برنامه هاي اعلام شده كودك و نوجوان از سوي صداوسيما در بعدازظهر روز گذشته برنامه پت و مت وجود نداشت. بايد ديد چه كساني خارج از برنامه، اين انيميشن را در كنداكتور پخش قرار داده اند.
ايران را ول كن، بوش را بچسب!(خبر ويژه)
يك روزنامه انگليسي با حمله به عملكرد 8 ساله بوش نوشت: تخصص بوش در تقويت اقتدار ايران است.
گاردين تأكيد كرد: حمله آمريكا به خاك سوريه كه به روش بزن و فرار كن انجام شد، بيانگر ورشكستگي راهبرد جنگ با تروريسم دولت بوش است و از سوئي نيز مويد اين حقيقت است كه تخصص جرج بوش در مقتدر ساختن ايران است. تعامل آمريكا با عراق تائيدي بر اين مدعاست.
گاردين افزود: رويكرد سياسي مبتني بر مطرود ساختن، از يك سو موجب ضايع شدن تلاشها براي دست يابي به صلح در منطقه است و از سوئي ديگر سبب تحكيم اقتدار روابط ايران و سوريه شده است.
گاردين مي افزايد: حمله آمريكا به داخل خاك سوريه، جلوه اي از ضعف آمريكاست. عقب نشيني آمريكا از عراق قابل پيش بيني است. بر اين اساس آمريكا تعجيل مي ورزد تا توافقنامه امنيتي را تا قبل از به پايان رسيدن سال و مهلت قانوني حضور نيروهايش در عراق به امضا برساند، اما دست يابي به اين توافق نيازمند ملزومات سياسي است بهانه تراشي آمريكا براي توجيه تجاوز نظامي اش به خاك سوريه دال بر اينكه يك پايگاه القاعده را هدف قرار داده است، مضحك به نظر مي رسد.بوش ظرف هشت سال گذشته، براي چندمين بار كوركورانه به خيال آنكه درست عمل مي كند، به تنهائي وارد عمل شد. بازهم براي چندمين بار اقدامات او نتيجه اي جز بي ثباتي، به هم ريختن اوضاع و به بار آوردن فاجعه اي ديگر نداشت.بوش با اين شيوه رهبري، برنامه جنگ با ترور را تا سطح يك بازي مرگبار تبهكاران در شب تنزل داده است.
نگراني كويت قابل درك است!(خبر ويژه)
يك روزنامه كويتي با سكوت در قبال انتشار خبر بكارگيري بمب هاي اتمي كوچك در جريان حمله آمريكا به عراق و آثار ضدمحيط زيستي آن، به شانتاژ عليه نيروگاه اتمي بوشهر پرداخت!
روزنامه الرأي ادعا كرد: نيروگاه بوشهر براي منطقه خليج فارس مي تواند فاجعه زيست محيطي غيرقابل جبران باشد و همچنين آب هاي منطقه را در معرض آلودگي قرار دهد. اين روزنامه كويتي همچنين نوشت: ما فقط 277 كيلومتر با ايران فاصله داريم و در معرض خطر بزرگي هستيم.
اين روزنامه، البته اشاره اي به حملات شبه اتمي آمريكا به خاك عراق در جوار مرزهاي كويت نكرد اما به شيوه آمريكايي ها مدعي شد چون ايران نفت و گاز دارد نبايد سراغ فناوري هسته اي برود
پنجشنبه 9 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]