واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: اعلام شرايط تاسيس خوابگاههاي دانشجويي غيردولتي
شرايط لازم براي تاسيس و اداره خوابگاههاي دانشجويي غيردولتي اعلام شد.
شرايط لازم براي تاسيس و اداره خوابگاههاي دانشجويي غيردولتي اعلام شد.
مشاور صندوق رفاه وزارت علوم با بيان اينكه اشخاص حقيقي و حقوقي واجد شرايط ميتوانند نسبت به تاسيس و اداره خوابگاهها اقدام كنند،گفت: عدم سوء پيشينه كيفري، عدم اعتياد به مواد مخدر و صلاحيت فردي از شرايط اشخاص حقيقي و ثبت شركت خدماتي از اداره ثبت شركتها، عدم اعتياد به مواد مخدر مدير عامل، عدم سوء پيشينه كيفري اعضاي هيات مديره و مديرعامل و تاييد صلاحيت فردي مديرعامل از سوي ناجا از شرايط اشخاص حقوقي براي تاسيس و اداره خوابگاههاي دانشجويي غيردولتي است.
حسين خراشاديزاده، درباره مفاد اين دستورالعمل در خصوص شرايط مكاني خوابگاههاي غيردولتي، تصريح كرد: داشتن تاييديه سازمان نظام مهندسي ساختمان از لحاظ تاسيسات و استحكام و تاييديه فضا از حيث انتظامي و ترافيكي برخي از اين شرايط است.
بر اساس اين خبر، درخواست كتبي متقاضي به دانشگاه مربوط، بررسي درخواست متقاضي توسط دانشگاه و تاييد آن، معرفي متقاضي از سوي دانشگاه به ناجا، بازديد كارشناسان ناجا از خوابگاه، ارائه تضمين لازم براي رعايت ضوابط و مفاد دستورالعمل، صدور مجوز فعاليت يكساله از سوي دانشگاه، صدور مجوز فعاليت دو ساله پس از بررسي عملكرد يكساله و صدور مجوز فعاليت 3 ساله پس از بررسي عملكرد دوساله، از مراحل صدور مجوز است.
استفاده از مستخدمين مرد در خوابگاههاي دخترانه، ممنوع
به گفته وي، خوابگاههاي غيردولتي به تناسب تجهيزات و امكانات قابل ارائه، به خوابگاههاي درجه يك و ممتاز تقسيم ميشوند و به منظور رعايت بهداشت، تهيه وسايل اختصاصي از قبيل تشك، بالش، پتو و ملحفه به عهده دانشجوست.
اسكان بيش از 6 نفر دانشجو در يك اتاق، ممنوع
اين مسوول در خصوص ظرفيت اتاقهاي خوابگاهي و استانداردهاي مربوط، اظهار كرد: حداكثر ظرفيت اتاقهاي 12 مترمربع براي 3 نفر، 9 مترمربع 2 نفر و براي يك نفر حداقل اتاق بايد 6 مترمربع باشد، بر اين اساس ظرفيت اتاقهاي بالاتر از 12 مترمربع بر اساس سرانه هر دانشجو حداقل 4 مترمربع در نظر گرفته شده و اسكان بيش از 6 دانشجو در يك اتاق ممنوع است.
اسكان غيردانشجو در خوابگاه، ممنوع
خراشاديزاده با بيان اينكه طبق اين دستورالعمل، اسكان افراد غيردانشجو در محيط خوابگاه ممنوع است، گفت: مدير خوابگاه ميتواند پس از اخذ مجوز از دانشگاه و اعلام به ناجا با تامين محلي مناسب براي نگهداري وسايل دانشجويان در ايام تعطيلات تابستان و تعطيلات نوروزي، از ساختمان بهرهبرداري كند.همچنين در صورت معرفي دانشجو توسط دانشگاه، انجام تسويهحساب نهايي دانشجويان ساكن خوابگاههاي غيردولتي با دانشگاه منوط به ارائه تسويه حساب از خوابگاه است.
سرزده از خوابگاهها بازديد ميكنيم
وي با بيان اينكه مسوولان صندوق و دانشگاه ميتوانند بدون اعلام قبلي از اين خوابگاهها بازديد كنند، تصريح كرد: خوابگاههاي غيردولتي تابع مقررات انضباطي خوابگاههاي دولتي هستند و مدير خوابگاه ملزم است مقررات انضباطي را به رويت و امضاي دانشجو برساند و در صورت تخلف، مراتب را به دانشگاه اعلام كند.
وي با بيان اينكه اسامي ساكنان خوابگاه براساس نام، نامخانوادگي، نام خوابگاه و شماره اتاق بايد طي فهرستي به ادارات نظارت بر اماكن عمومي ارسال شود، گفت: ناجا در صورت دريافت گزارش يا درخواست صندوق يا دانشگاه، همكاري همهجانبه از طريق بازديدهاي تيمي و انفرادي را به عمل ميآورد.
همچنين تغيير كاربري خوابگاههاي دانشجويي در ايام عيد نوروز و تعطيلات تابستاني منوط به اخذ مجوز از ناجاست.خراشاديزاده خاطرنشان كرد: با هدف نظارت مطلوب و رفع موانع و مشكلات، جلسات هماهنگي بين صندوق رفاه و اداره كل نظارت بر اماكن عمومي ناجا، هر 6 ماه يك بار يا در صورت نياز به درخواست طرفين تشكيل ميشود.
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]