تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): آيا به شما بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، كمك مالى به برادر (دينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802809552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه در هنگام از دست دادن فرزند يا عزيزان، از همسر خود حمايت کنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: چگونه در هنگام از دست دادن فرزند يا عزيزان، از همسر خود حمايت کنيم؟
وقوع حوادث ناگوار و يا داغديدگي قادر است قويترين روابط زناشويي و خانوادگي را تحت تأثير خود قرار دهد. هنگامي که يکي از زوجين دچار داغديدگي مي شود طرف ديگر ضمن اين که ممکن است دچار کشمکش هاي دروني و يأس شود و تصور کند که بدترين حادثه در دنيا براي او اتفاق افتاده است، اما بايستي قادر باشد که اين موقعيت را مديريت کند و طرف مقابل خود را در حل اين مشکل ياري نمايد.
اغلب داغديدگي ها از يک الگوي خاص پيروي مي کنند. اين مسأله اغلب با يک شوک روحي شديد و احساس ناباوري آغاز مي شود سپس وارد مرحله ي اضطراب و تشويش مي شود. در ادامه به مرحله اعتراض و عصبانيت مي رسد و با گذشت زمان وارد مرحله افسردگي مي گردد و تداوم مي يابد.
اغلب داغديدگي ها از يک الگوي خاص پيروي مي کنند
البته بايد توجه داشت که طول مدت هر يک از مراحل در افراد مختلف، متفاوت است به عبارت بهتر، روش سوگواري و غصه دار شدن هر فرد منحصر به خود اوست و نمي توان روش غالب سوگواري را تعيين کرد.
اين که نحوه سوگواري افراد مختص خود آنهاست مي تواند در زندگي زناشويي نسبت به افراد مجرد اثرات مخرب بيشتري داشته باشد. زيرا درست زماني که شما انتظار داريد بتوانيد قدري از غم و اندوه خود را با کسي تقسيم کنيد و بطور طبيعي متوجه نزديک ترين فرد در اطراف خود (که همان همسرتان است) مي شويد، دچار اين تناقض مي شويد که چرا طرف مقابلتان به اندازه ي شما درگير اين حادثه تلخ و داغديدگي نيست.
صرفنظر از اين که شما در چنين شرايطي قادر به درک درستي از شرايط اطراف خود نيستيد بايد به اين نکته نيز توجه داشته باشيد که روش مواجه افراد با مسايل دردمندانه نيز يک موضوع وابسته به شخصيت افراد است. گروه زيادي از افراد درونگرا هستند و غم و اندوه خود را به راحتي بروز نمي دهند در حالي که شما و يا اطرافيانتان ممکن است برونگرا باشيد و به راحتي قادر باشيد حزن و اندوه خود را بروز دهيد. علاوه بر جنبه ي شخصيتي اين امر، نحوه ي واکنش افراد نسبت به داغديدگي مي تواند به شدت از تجربيات داغديدگي آنها در دوران کودکي و نحوه مديريت غم و اندوه در محيط خانوادگي افراد باشد.
روش مواجه افراد با مسايل دردمندانه يک موضوع وابسته به شخصيت افراد است
همچنين بايد توجه داشت که داغديدگي مي تواند در اثر حوادث مختلفي بوجود آمده باشد و هر نوع از داغديدگي مي تواند نحوه ي مقابله ي مخصوص به خود را داشته باشد. معمولاً انواع داغديدگي به شرح زير قابل تقسيم بندي است. لازم به ذکر است که در اين مقاله قصد داريم انواع مختلف داغديدگي را که در زندگي زناشويي تاثير گذار خواهد بود، مورد بررسي قرار دهيم:
از دست دادن والدين
بيشتر افراد بخش قابل توجهي از زندگي خود را با والدين شان مي گذرانند. پس از ازدواج بخش قابل ملاحظه اي از زندگي و عواطف همين فرد متوجه شوهر يا همسر آن مي شود. بنابراين همسران نقش قابل ملاحظه اي در واکنش اثرات اين نوع داغديدگي دارند. رفتار و گفتار همسران در اين دوران بايد به گونه اي باشد که از بروز هرگونه حادثه، مکالمه و يا وضعيتي که منجر به تجديد خاطره گذشته مي شود جلوگيري کنند و از اين طريق به کوتاه شدن دوران داغديدگي طرف مقابل خود کمک کند.
شکست در بارداري
با وجود آن که بارداري همراه با بروز شادي و توقعات فراوان است اما گاهي اوقات همه چيز طبق خواسته ها و آرزوهاي ما پيش نمي رود. عوامل مختلفي از جمله مشکلات ژنتيکي ممکن است زوج هاي جوان را وادار به آغاز تصميم هاي دشوار درخصوص پايان دادن به دوران بارداري نمايد. هر چند شکست در بارداري براي مادران دشوارتر از پدران است اما پدران نيز بايد تلاش خود را براي درک صحيح و عميق اين موضوع بنمايند و از بروز رفتارهاي نسنجيده مبتني بر احساسات خودداري کنند.
از دست دادن فرزند
گاهي اوقات دوران بارداري به درستي سپري مي شود اما نوزاد مرده به دنيا مي آيد و يا چند دقيقه پس از تولد از بين مي رود. گاهي اوقات شرايط از اين هم بدتر مي شود. والدين پس از آنکه چندين سال را با فرزند گذراندند، در اثر يک حادثه شاهد مرگ فرزند خود مي شوند. اکثر قريب به اتفاق افراد اين نوع داغديدگي را بزرگترين شوک عاطفي ممکن براي خود مي دانند. با توجه به آنکه والدين به طور مشترک و تقريباً يکسان در وضعيت غم و اندوه قرار مي گيرند متفاوت دانستن سوگواري آنها امري ناپذيرفتني است و ممکن است سوگواري يکي از والدين، فقط تا مرحله عصبانيت(به خصوص در پدران) پيش برود در حالي که ديگري به مرحله افسردگي(به خصوص در مادران) برسد.
هر چند هر گروه از داغديدگي ها که در بالا به آنها اشاره شد و نيز نحوه واکنش به آنها شرايط خاص خود را دارد اما توصيه هاي زير بطور کلي مي تواند در کاهش اثرات هر نوع داغديدگي و بهبود روابط زناشويي پس از وقوع اين گونه حوادث مفيد باشد.
1- به ياد داشته باشيد که زن و مرد متفاوت از يکديگر هستند و افراد در مواجه شدن با تجربه هاي تلخ، روش ها و رفتارهاي متفاوت دارند.
2- زمان مشخصي را براي با يکديگر بودن و صحبت کردن با يکديگر اختصاص دهيد تا به اين طريق به احساس مشترکي دست يابيد.
3- همديگر را تشويق کنيد که به انجام کارهاي روزمره و هميشگي بپردازيد.
4- فرصتهايي را فراهم کنيد تا با يکديگر برخي کارهاي مورد علاقه مانند قدم زدن، ديدن فيلم و... را انجام دهيد.
5- حداقل به مدت يکسال، از انجام تغييرات اساسي در زندگي تان پرهيز کنيد.
6- به فرد داغديده فرصت دهيد که ناراحتي، اندوه و حتي عصبانيت خود را بروز دهد بدون آنکه شما به مقابله بپردازيد.
در پايان بايد توجه داشت علي رغم آنکه وقوع حوادث ناگوار در زندگي زناشويي امري نامطلوب است و مي تواند اثرات بدي در روابط و روحيه زوجين داشته باشد اما مي تواند يک فرصت براي تقويت و تعميق بهتر و بيشتر روابط زناشويي باشد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 296]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن