واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ابلاغ برنامه جديد اموزشي دوره پزشكي عمومي تا 3 ماه اينده
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/08/07
معاون آموزشي وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشكي از ابلاغ برنامه جديد آموزشي دوره پزشكي عمومي تا 3 ماه آينده و پس از تصويب نهايي خبرداد.
به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر بهرام عين اللهي در نشست خبري امروز در جمع خبرنگاران افزود .. اين برنامه بعد از 20 سال در كشور اصلاح شده و در اختيار شوراي معين وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وي با بيان اينكه برنامه هاي آموزشي بايد دوره آزمايشي خود را طي كنند تصريح كرد: به همين علت برنامه جديد آموزشي رشته پزشكي عمومي بعد از ابلاغ از ترم تحصيلي آينده در 6 دانشگاه لرستان، مازندران، شاهرود، اصفهان، ايران و يزد اجرا خواهد شد.
عين اللهي گفت: تغييراتي در متون اموزشي برنامه جديد آموزشي دوره پزشكي عمومي داده شده است.
وي توجه به خدمات پزشكي سرپايي و كلينيكي و جامعنگري در ارائه خدمات پزشكي و ايجاد نزديكي بيشتر ميان اصول نظري و عملي پزشكي براي افزايش مهارت دانشجويان پزشكي در دوره انترني را از ويژگي هاي اين برنامه برشمرد.
معاون آموزشي وزارت بهداشت با بيان اينكه برنامه كنوني آموزش پزشكي كشور سال 1364 تدوين شده است گفت: البته اين برنامه در سال 1382 تغييرات اندكي داشت اما امسال در تدوين اين برنامه تغييرات كليتري در برنامه آموزشي پزشكي عمومي اعمال شده است .
وي افزود.. در اين برنامه استانداردهاي روز آموزش پزشكي عمومي دنيا انجام و با ارتباط با فدراسيون جهاني آموزش پزشكي از آخرين سطوح بينالمللي آموزش پزشكي دنيا بهره گرفته شده است.
عين اللهي با اشاره به اينكه اوايل انقلاب از كمبود پزشك رنج ميبرديم و پزشكان هندي و پاكستاني براي مداواي بيماران وارد ايران مي شدند افزود: امروز با وجود 3 برابر شدن جمعيت كشور حتي يك پزشك خارجي براي مداواي بيماران در كشور فعاليت نمي كند.
وي در بخش ديگري از سخنانش ادغام آموزش پزشكي در خدمات نظام سلامت را كه در سال 65با تشكيل وزارت بهداشت انجام شد مفيد ارزيابي كرد.
عين اللهي گفت: اين ادغام نقش مهمي در ارتقاي خدمات سلامت و نزديك شدن آموزش پزشكي در دانشگاهها با نياز جامعه داشته است.
عين اللهي علت تمايل مردم به مراجعه به پزشك متخصص به جاي پزشك عمومي را اجرا نشدن نظام ارجاع و طرح پزشك خانواده دانست و افزود: با اجراي اين نظام مردم مجبورند خط اول خدمات را از پزشك خانواده و عمومي دريافت كنند.
وي كيفيت آموزش پزشكي در سالهاي اخير در كشور را رو به فزوني توصيف كرد و گفت: تفاوت آموزش در دانشگاههاي مختلف نيز كاهش يافته است.
معاون آموزشي وزارت بهداشت در بخش ديگري از سخنانش درباره پذيرفته شدگان كنكور پزشكي امسال كه پس از اعتراض به سازمان سنجش به وزارت بهداشت معرفي شدهاند گفت: بيشتر اعتراضها مربوط به رشته پزشكي عمومي است و تلاش كرده ايم با افزايش 10 درصد ظرفيت در 3 دانشگاه علوم پزشكي اين مشكل را رفع كنيم.
عين اللهي درخصوص حذف كنكور از سال 1390 و چگونگي پذيرش دانشجويان رشته هاي پزشكي تصريح كرد: بيشتر پذيرفتهشدگان كنكور در رشتههاي علوم پزشكي افراد با معدل بيش از 19دبيرستانها هستند و با حذف كنكور و پذيرش بر اساس سنوات تحصيلي اين افراد وارد دانشگاههاي علوم پزشكي ميشوند.
كد0001/10107/148
سه شنبه 7 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]