تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837872594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فصل تازه لبخند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: فصل تازه لبخند

قدرت شفابخش خنده بر کودکان




به اعتقاد محققان، «خنده‏»، قوی‏ترین داروست. «ویلیام فرای»، استاد ممتاز دانشگاه «استنفورد» که در تحقیقات مربوط به خنده، پیشگام بوده، متعقد است خندیدن به عنوان یک عمل فیزیکی، فواید بسیاری برای سلامتی دارد؛ ماهیچه‏های صورت و بدن حرکت می‏کند، ضربان قلب بالا می‏رود، تنفس با افزایش مبادله‏ای اکسیژن تقویت می‏شود و همه‏ی اینها مشابه اثر مفید ورزش بر بدن است.
در یک پژوهش در دانشگاه «یوسی‏ال‏ای» محققان، آزمون تاثیر خنده‏ی کودکان بر بیماری‏های جدی مانند سرطان را ترتیب دادند. نتایج نشان داد که فیلم‏های خنده‏دار، به کودکان کمک می‏کند تا احساس درد و ناراحتی را کنترل کنند. یکی از محققان این مطالعه، برای کودکان لطیفه تعریف می‏کرد و شکلک در می‏آورد. یکی از کودکان این تحقیق می‏گوید: «بهانه‏ای برای خندیدن، موجب می‏شود درد را فراموش کنیم. وقتی ما می‏خندیم، شاید خوب نشویم اما احساس بهتری پیدا می‏کنیم.» شوخی، یک تجربه‏ی شخصی برای کودکان است و بستگی به سطح رشد یعنی سن و سطح فکر آنان دارد.
فیلم‏های خنده‏دار، به کودکان کمک می‏کند تا احساس درد و ناراحتی را کنترل کنند. شوخی، یک تجربه‏ی شخصی برای کودکان است و بستگی به سطح رشد یعنی سن و سطح فکر آنان دارد.


به اعتقاد «پل مک گی»، محقق امور کودکان و نویسنده‏ی مقاله‏ی «درک و ارتقای خنده در کودکان»، فرآیندی در کودکان رخ می‏‏دهد که آنان با خندیدن با همدیگر، احساس می‏کنند که به هم نزدیک‏ترند و این فرآیند، می‏تواند طی 12 ماه شکل‏ گیرد. در راستای این ویژگی مثبت، مواردی وجود دارد که پدر و مادران و دیگر افراد بزرگسال، می‏توانند آنها را برای افزایش و رشد شادی در کودکان به کار گیرند حس خندیدن در طول دوران رشد کودک به صورت زیر تغییر می‏کند:


10هفته بعد از تولد: خنده‏ی غیرارادی در حالت ناگهانی و یا آرامش شکل می‏گیرد، البته پس از 10 هفته و در هفته‏ شانزدهم، ممکن است کودک حدود یک‏ساعت در طول روز بخندد.
6 تا 12 ماهگی: اولین خنده‏های کودک، معمولاً از روی شوخ طبعی بوده و به دلخواه نیست، بلکه پاسخی‏ است در برابر صدا و لمس، مانند خنده بعد از قلقلک دادن. در این سن، کودک از یک عمل غیر منتظره خوشحال می‏شود مانند بازی «دالی موشه».
یک سالگی: در این سن، خنده از عکس‏العمل فراتر می‏رود و به شکل تقلید، تغییر می‏کند.
2سالگی: به صورت اشتباه کردن برای نشان دادن برتری انجام می‏گیرد مانند اینکه شما از او بپرسید: «آرنج تو کدام است؟» و او، زانوی خود را نشان دهد و بخندد.
3 سالگی: کلمات، نظرات و مخالفت‏های بی‏معنی برای شوخی‏های بچگانه و دلقک‏بازی از کودک سر می‏زند، مانند خواستن بستنی گلی و غذای کثیف برای خنده‏ی اطرافیان.
4 تا 5 سالگی: مرحله‏ی حل معماهای ابتدایی از طرف کودک هنگامی که او ساختار را می‏داند اما محتوا را خیر. برای نمونه می‏پرسد چرا جوجه از خیابان رد شد، برای اینکه به آن طرف برود؟
6 تا 7 سالگی: درک عمق معنی کلمه و معانی چند گانه‏ی کلمات خنده‏دار، بنابراین، اگر شما قصد دارید به کودک کمک کنید تا حس شوخ طبعی‏اش ارتقا یابد، چند راه پیشنهاد می‏شود:
- هنگامی که کودک، معمایی را تکرار می‏کند، وانمود کنید اولین باری ا‏ست که شنیده‏اید و جمله‏ای برای تشویق به او بگویید. این روش، خیلی بهتر است تا اینکه بگویید: «بیا به معما یا لطیفه‏ی جدید برات تعریف کنم.»
بهتر است هنگامی که کودک، معمایی را تکرار می‏کند، وانمود کنید اولین باری ا‏ست که شنیده‏اید و جمله‏ای برای تشویق به او بگویید. این روش، خیلی بهتر است تا اینکه بگویید: «بیا به معما یا لطیفه‏ی جدید برات تعریف کنم.»


- توضیحی ندهید که چرا فلان لطیفه، خنده‏دار نیست. اگر برای اولین بار مفهوم آن را متوجه نشد، توضیح در مورد آن فقط او را دلسرد می‏کند اگر شما از کودک بپرسید که چرا آن لطیفه با مزه است، در صورتی که مفهوم آن را متوجه نشده باشد، اغلب جواب می‏دهد که چون موجب خنده‏ی من شد و یا چون پدر و مادرم به آن خندیدند.
- اگر معمایی مناسب سن کودک نباشد، برای او توضیح دهید که بهتر است از این جملات و کلمات استفاده نکند و در مورد مضرات احتمالی آن برای کودک توضیح دهید.
- کودکی که اغلب در مدرسه برای استفاده‏ی نابه‏جا و نادرست لطیفه و معما، به دردسر می‏افتد، ممکن است احتیاج به جلب توجه داشته باشد. برای کمک به کودک، با معلم او صحبت کنید تا مشکلش حل شود و اگر حل نشد، موضوع را با مشاور در میان بگذارید.
منبع
ماهنامه شادکامی و موفقیت






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن