تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815661507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس جامعه مدرسين: حوزه‌هاي علميه مراكز استان‌ها بايد تقويت شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس جامعه مدرسين: حوزه‌هاي علميه مراكز استان‌ها بايد تقويت شوند
سياسي. يزدي. قران
آيت الله محمد يزدي ضمن تاكيد بر تقويت حوزه‌هاي علميه مراكز استان ها تصريح كرد: حوزه‌هاي مراكز استان‌ها بايد دروس خارج و مراحل علوم مقدمات و عالي را به طلاب ارائه دهند تا جايي كه طلاب علوم ديني از حوزه علميه قم و مشهد بي‌نياز باشند.

به گزارش ايرنا، رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم كه در ديدار رييس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي و دانش پژوهان حوزه علميه امام رضاي تهران سخن مي‌گفت ضمن اعلام اين مطلب افزود:هيچ گاه خاتم المجتهدين نداريم؟ چون روي استنباط هر كسي مي‌توان با استناد به كتاب، سنت، اجماع و عقل؟ راي و سخني گفت.

رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم، سپس گفت:حوزه‌هاي مراكز استان‌ها بايد آنقدر تقويت شوند كه دروس خارج و مراحل علوم مقدمات و عالي را به طلاب ارائه دهند تا جايي كه طلاب علوم ديني از حوزه علميه قم و مشهد بي‌نياز باشند.

طلبه براي ورود به عرصه روحانيت بايد ابتدا هدف و انگيزه را مشخص كرد تا بداند از كجا بايد شروع كند و چه راهي را براي دست يافتن به آن آرمان و مقصد بايد برود.

وي در ادامه افزود: يك طلبه پس از اين كه معلومات عمومي حوزه را كسب كرد؟ به تحصيل در يك رشته و گرايش مشخصي نيازمند است؟ از اين رو بايد فضاي كاري خويش را مشخص كند و بداند كه مي‌خواهد يك نويسنده شود يا يك گوينده و يا مي‌خواهد در چه محيطي فعاليت ديني خود را ادامه دهد تا در نهايت در عصر خود در آن تخصص، مهارت كافي را كسب كند و فقيه يا اصولي يا مفسر عصر خويش شود.

به گزارش ايرنا رييس شوراي عالي حوزه علميه قم به تلاش و شكوفايي علامه طباطبايي اشاره كرد و اظهار داشت:علامه طباطبايي با شناخت هدف و راه طلبگي پس از سپري كردن تحصيلات مقدماتي حوزه، تصميم گرفت كه تفسير و فلسفه را به صورت تخصصي ادامه دهد كه در اين راستا سرآمد عصر خويش شده است.

وي با اشاره به گسترش علوم، دانستن و فراگيري همه علوم را بسيار دشوار دانست و تصريح كرد: انسان مجبور است در اين شرائط يك گرايش علمي را انتخاب كند؟ البته بايد نسبت به ديگر علوم ديني، آگاهي نسبي داشته باشد.

آيت الله يزدي يكي از سياست‌هاي مصوب شوراي عالي حوزه علميه قم را ايجاد حوزه‌هاي علميه استاني عنوان كرد و ابراز داشت: حوزه‌هاي مراكز استان ها بايد آنقدر تقويت شوند كه دروس خارج و مراحل علوم مقدمات و عالي را به طلاب ارائه دهند تا جايي كه طلاب علوم ديني از حوزه علميه قم و مشهد بي نياز باشند.

وي بيان داشت: چه اشكالي دارد ما حوزه‌هاي مراكز استاني را ايجاد و تقويت كنيم و طلاب قمي نيز براي فراگيري علوم مقدمات و عالي به آن مراكز سفر كنند.

رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنانش گفت:ما همه مي گوييم كه حوزه بايد پاسخ گوي سوال‌هاي دنياي امروز باشد و معتقديم به اين كه روحانيت بايد عالم به زمان باشد؟ اما نبايد اين را فراموش كنيم كه فقه ما ثابت است و ادله ما را قرآن و سنت تشكيل مي‌دهد.

وي با تاكيد بر اين كه نبايد در استنباط احكام و مسائل ديني، سليقه اي سخن گفت، افزود: بايد با كمك فقه پزشكي به سوالاتي همچون سقط جنين و باروري پاسخ گفت و اين مسائل را از كتاب و سنت استنباط كرد؟ نه از روي سليقه‌هاي فردي و نظريات محدود! و يا در مسائل بانكي بايد به اصل نگاه كرد كه مبناي حضرت امام در اين‌باره بسياري از مشكلات را رفع خواهد كرد.

آيت الله يزدي در پاسخ به سوالي درباره مخالفت بعضي از علما با فراگيري علم فلسفه در حوزه گفت: مقام معظم رهبري در يك جلسه‌اي درباره فلسفه چنين گفتند كه پرداختن و فراگيري علم فلسفه اسلامي در حوزه از جانشيني فلسفه غرب به نام فلسفه اسلامي در حوزه و دانشگاه جلوگيري مي‌كند؟ و هدف از تدريس فلسفه اسلامي، گسترش و جانشيني فقه و اصول نيست؟ بلكه هدف حفظ ديدگاه‌هاي ملاصدرا است تا فلسفه غرب همچون ديدگاه‌هاي هگل در حوزه و دانشگاه اسلامي ترويج نشود.

گفتني است، در ابتداي اين ديدار حجت‌الاسلام صادقي رشاد، رييس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي، در سخناني به ارائه گزارش از فعاليت‌هاي مجموعه آموزشي امام رضاي تهران پرداخت.
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن