واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: رئيس سازمان راهداري:افزايش ايمني، ترانزيت ،خدمات مردمي و نوسازي ناوگان
تهران / واحد مركزي خبر / اقتصادي 1387/08/07
رئيس جديد سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي افزايش ايمني و بهبود خدمات را مهترين برنامه اين سازمان اعلام كرد .
به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر ، شهريار افندي زاده امروز در نخستين نشست خبري خود با خبرنگاران گفت : تدوين برنامه اي شش ساله براي رسيدن به شاخص هاي مطلوب در يك سال آينده و پنج سال برنامه پنجم توسعه در حوزه حمل و نقل جاده اي آغاز شده كه رويكرد و ويژگي عمده ان حذف نگاه سنتي است.
معاون وزير راه و ترابري ، نهادينه كردن اموزش ، حذف نقاط پر حادثه ، افزايش رضايت مردم از ناوگان بين شهري ، تشكيل شركت هاي توانمند حمل و نقل ، افزايش تعامل با اتحاديه ها و سنديكاهاي حمل و نقلي ، ساماندهي پايانه ها و شركتهاي حمل بار و استفاده از فناوري هاي نوين و گسترش نظارت تصويري در جاده ها را از برنامه هاي بخش حمل و نقل جاده اي اعلام كرد.
وي گفت : به ميزاني كه شركت هاي مسافري خدمات خود را ارتقاء دهند از آنها حمايت خواهد شد.
افندي زاده تصريح كرد : در قيمت گذاري بليت اتوبوس شركتهاي مسافري تنها سازمان تصميم گيرنده ما نيستيم بلكه مجموعه شرايط در آن موثر است.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي افزود : البته قيمت بليت به سطح خدمات شركت هاي بستگي دارد و مانند شركت هاي هواپيمايي قابل تفكيك است و رضايت مردم را نيز بايد در پي داشته باشد.
افندي زاده با اشاره به اهميت نوسازي ناوگان عمومي بين شهري ، ميانگين سن ناوگان اتوبوس را 13 و 4 دهم و سن ناوگان باري را 19 و نيم سال بيان كرد و افزود: علاوه بر گسترش مراكز معاينه فني در شهرها و بهبود تعميرات و نگهداري ناوگان ، با هماهنگي ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت و صنايع داخلي تلاش مي كنيم اين ناوگان به خصوص در بخش باري ، نوسازي شود.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي كشور همچنين در خصوص توسعه مجتمع هاي بين راهي گفت : تا پايان سال گذشته 172 مجتمع خدماتي رفاهي بين راهي به بهره برداري رسيد و تا اخر امسال نيز 200 مجتمع جديد به اين تعداد اضافه مي شود كه تا كنون 65 درصد پيشرفت داشته است.
افندي زاده در ادامه با بيان اينكه حادثه خيز بودن يك منطقه تابع متغير هاي مختلفي است گفت : 760 طرح زودبازده و 240 طرح اساسي براي برطرف كردن 1000 نقطه پرحادثه در حال اجراست و 200 ميليارد تومان اعتبار براي اين طرح ها اختصاص يافته است.
معاون وزير راه و ترابري تصريح كرد : طبق برنامه چهارم توسعه قرار است همه نقاط پر حادثه جاده اي حذف شود كه براي تحقق اين هدف در سال آينده برنامه ريزي مي كنيم البته ميزان پيشرفت طرح ها به ميزان اختصاص بودجه در سال آينده بستگي دارد.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي همچنين با اشاره به سه ضلع انسان ، جاده و خودرو در بروز سانحه رانندگي گفت : به عنوان يك دانشگاهي معتقدم انسان مهمترين عامل سانحه است.
وي افزود : اگر با آموزش فرهنگي ، رانندگي پر خطر را در كشور كاهش دهيم ، سوانح رانندگي نيز كاهش مي يابد.
افندي زاده همچنين از رشد 8 و 3 دهم درصدي ترانزيت جاده اي در نيمه نخست امسال خبر داد و گفت : در پايان برنامه چهارم توسعه بايد 3 ميليون و 800 هزار تن كالا از جاده هاي ايران ترانزيت شود كه تاكنون به 2 ميليون و 500 هزار تن در سال رسيده است.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي فعالتر كردن راهگذر ترانزيتي شمال - جنوب و پيگيري تصويب الحاق ايران به راهگذر تراسيكا ( شرق - غرب ) را از ديگر برنامه هاي اين بخش اعلام كرد و گفت : الحاق ايران به راهگذر تراسيكا 5 سال بررسي شده است و بزودي در صحن علني مجلس شوراي اسلامي مطرح خواهد شد.
افندي زاده تعامل با همه نهادهاي مرتبط با حمل و نقل جاده اي را از راهبردهاي اين سازمان اعلام كرد و افزود : در ارائه خدمات به مردم هدف انجام كار است نه اينكه بخواهيم كاري را به نام شخص يا نهادي خاص تمام كنيم.
وي گفت : بدون همراهي ساير نهادها و سازمان هاي دست اندركار جاده اي نمي توان به اهداف توسعه اي در حمل و نقل جاده اي كه مهمترين آن ارتقاء خدمات به مردم است دست يافت.
رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي در پاسخ به پرسشي درباره اظهارات وزير راه و ترابري براي واگذاري نگهداري راهها به پيمانكار ساخت آن راه گفت : اگر نگهداري راه به پيمانكاري كه آن را مي سازد واگذار شود قطعا كيفيت ساخت افزايش مي يابد و در هر صورت سازمان راهداري نظارت خواهد داشت.
تصوير دارد
سه شنبه 7 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]