تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بى نيازى و عزّت به هر طرف مى گردند و چون به جايگاه توكل دست يافتند در آنجا قرار مى گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829407114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«محمدرضا تقي‌دخت» در مراسم يادبود «قيصر امين‌پور»شعر قيصر را مانند او دفن نكنيم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «محمدرضا تقي‌دخت» در مراسم يادبود «قيصر امين‌پور»شعر قيصر را مانند او دفن نكنيم
گروه ادب: دريغ اصلي امروز ما تمامي آرزوهايي است كه با مرگ قيصر با او دفن شدند و اميدوارم با شعر و ميراث او مانند او برخورد نكنيم.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) مراسم يادبود مرحوم «قيصر امين‌پور» شب گذشته 6 آبان با‌حضور اهالي قلم و نويسندگان از جمله «جواد محقق»، «حميدرضا شكارسري»، «محمدرضا تركي»، «سليم نيساري» و «سيد اكبر مير‌جعفري» در محل دائمي سراي اهل قلم برگزار شد.

در اين مراسم «جواد محقق» شاعر و يكي از دوستان قيصر امين‌پور كه اجراي مراسم را بر عهده داشت با بيان اينكه مرحوم «قيصر‌امين‌پور» داراي شخصيتي با چندين جنبه و وجه گوناگون است، گفت: براي ديدن امين‌پور بايد تمام حوزه‌هايي را كه او در آن فعال بوده، اعم از شعر، نثر، نقاشي و خطاطي و حتي داستان كوتاه به‌طور مجزا بررسي كرد.

«محمدرضا تقي‌دخت» پژوهشگر نيز در اين مراسم با بيان اينكه فضيلت مانند پاره‌هاي حكمت است كه مي‌توان آن را آموخت، اما در كنارهم قراردادن آن‌ها و حفظ اين پاره‌ها امري بسيار دشوار خواهد بود ادامه داد: مهمترين سئوالي كه بايد در ارتباط با «قيصر» به آن پاسخ گفت اين است كه چرا او به اين حد داراي محبوبيت شده كه دليل آن همانا نگاه داشتن پاره‌هاي فضيلت كسب‌شده توسط وي در نزد خويش است.

تقي‌دخت گفت: بايد توجه داشت كه قيصر تكه‌تكه اين فضايل را به دست آورده بود و بايد در بررسي و بهره‌مندي از زندگاني او هركس به فراخور وجود خود از قسمتي از آن بهره ببرد.

وي در ادامه روزمره نبودن را از مهمترين ويژگي‌هاي قيصر امين‌پور دانست و افزود: او خارج از نفوذهاي روزانه زندگي بر ما از روزمرگي فراركرده بود و او به‌دور از همه آن چيزي ازروزمرگي‌ها كه امروزه ما را به خود وابسته كرده است، زندگي مي‌كرد.

تقي‌دخت افزود: اگر كسي حتي پس از مرگ خود نيز انساني متعالي بود داراي اهميت بالايي است، زيرا اين به‌معني تعالي زندگي فرد است.

«سيداكبر ميرجعفري» از مؤلفان كتاب‌هاي درسي نيز در اين مراسم با بيان اينكه قيصر امين‌پور فردي است كه داراي بيشترين حجم شعر در كتاب‌هاي درسي است، بيان كرد: مهم‌ترين دليل حضور پررنگ امين‌پور در كتاب‌هاي درسي وجود كمترين مشكل دانش‌آموزان و معلمان در مواجه با شعر امين‌پور است.

او ادامه داد: امين‌پور مدعي تئوري‌هاي جديد در شعر معاصر نبود، اما توانست تمامي تئوري‌ها و تجربه‌هاي گذشته ادبيات را به زبان امروزي بيان كند.

«حميدرضا شكارسري» نيز دراين مراسم با بيان اينكه شعر قيصر و حضور آن در بطن انقلاب انكار ناشدني است و وي از چهره‌هاي شاخصي است كه شعر انقلاب و دفاع مقدس را شكل داد، گفت: در شعر قيصر دو دوره را مشاهده مي‌كنيم، يكي دوره قبل از جنگ و در شعر او گفتمان ديني قالب شده و «من» اجتماعي بر جريان شعرش حاكم بود و نيز گفتمان صراحت و در اين دوره بازسازي قواعد شعر كلاسيك به فرمي جديد به خوبي قابل مشاهده است؛ اما در دوره دوم شعر او زبان شعر به من فردي نزديك مي‌شود.

وي در پايان اظهار كرد: قيصر در طول حيات ادبي خود هيچ‌گاه شكل سنتي شعر را فراموش نكرد و در كمال صراحت و در شيوه‌هايي گاه كلاسيك و گاه مدرن به صراحت به بيان پرداخته است.
 سه شنبه 7 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن