تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837314891




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راز ادوین درود


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
« ویلکی کالینز » از دوست خود « چارلز دیکنز » خواست که داستان های خود را تغییر دهد و مانند او داستان های جنائی بنویسد . دیکنز درباره این موضوع ماهها به دقت فکر کرد و بعد نخستین داستان و تنها داستان خود را به این شیوه نوشت . داستانی به نام « راز ادوین درود » . او با یک مجله قراردادی بست که داستان او به صورت یک پاورقی به مدت یکسال در مجله چاپ شود . و عجیب آن بود که برای نخستین بار در زندگی اش اصرار داشت که قرارداد طوری تنظیم شود که در صورت مرگ حق الزحمه او به ورثه اش تعلق گیرد .
در سال 1870 ، دیکنز در گذشت در حالی که تنها شش داستان را نوشته بود . خوانندگان داستان های او منظور دیکنز را از این کار نمی دانستند . آیا دیکنز مرگ خود را پیش بینی کرده بود ؟ این رازی بود که او با خود به گور برده بود و هیچگونه یادداشتی از خود برجا نگذاشته بود که سرنخی برای این راز باشد . اما جواب سوالات آنها در راه بود . یکسال بعد از مرگ دیکنز یک چاپچی جوان و خوش قیافه وارد شهر « ورمونت » شد . اسم این جوان « توماس پ. جیمز » بود . جوانی راحت طلب بنظر می رسید ، اما در کار چاپ مهارت داشت. بعد از چند روز اتاقی از یک خانم جوان اجاره کرد و به زودی فهمید که در آن خانه خانم مسنی زندگی می کند که کارش احضار روح بود و این کار در آن زمان خیلی رواج داشت .
توماس به مدت یکسال در اتاق این زن در مراسم احضار روح شرکت می کرد . در سوم اکتبر سال 1872 جیمز به صاحبخانه خود گفت که او با روح چارلز دیکنز در تماس بوده است و نویسنده بزرگ به او اجازه داده که داستان ناتمام « راز ادوین درود » را به پایان برساند .
صاحبخانه جیمز که زن بسیار خوبی بود از حرف های او متعجب شده بود و مایل بود به این جوان که تا این اندازه نسبت به چارلز دیکنز علاقه دارد ، کمک کند . از اینرو به او گفت تا زمانیکه به تکمیل کردن داستان ناتمام چارلز دیکنز می پردازد ، می تواند به طور رایگان در آنجا اقامت داشته باشد . شاهدان بیشماری گواهی دادند که جیمز روی یک صندلی می نشست و ساعت ها به عالم خلسه فرو می رفت . بعد از آن دیوانه وار شروع به نوشتن می کرد . او به دوستش می گفت که هیچ چیزی از خودش نمی نویسد و فقط مطالبی را که چارلز دیکنز در عالم خلسه به او می گوید ، می نویسد .
بعضی اوقات مطالبی که می نوشت به اندازه ای زیاد بود که چند صفحه می شد و بعضی اوقات چند خط هم نمی توانست بنویسد . بنظر می رسید که ارواح گاهی در انتقال مطالب دچار اشکال می شوند و شاید به خاطر این بود که این جوان لاابالی فکرش متوجه چیز دیگری می شد وروح چارلز دیکنز مجبور بود هر کجا هست منتظر بماند !
عاقبت این ماجرای شگفت انگیز به گوش دیگران هم رسید و روزنامه نگاران فورأ آن را نوعی شیادی و لاهبرداری خواندند که بالاخره دست این شارلاتان جوان رو و کار او با شکست روبرو خواهد شد . اما آنها اشتباه می کردند زیرا در کمتر از یکسال در 31 اکتبر 1873 کتاب جیمز منتشر شد حتی نویسندگان بزرگ دنیا از انتشار این کتاب دچار حیرت شده بودند . این کتاب به شیوه ای نوشته شده بود که انگار خود دیکنز آن را نوشته است و یا آنطور که جیمز ادعا می کرد دیکنز به او دیکته کرده است .
جیمز جوان یک شبه به عنوان یک شخص ادبی معروف شد . یکی از روزنامه های « ماسا چوست » او را جانشین شایسته ای برای چارلز دیکنز معرفی کرد . یکی دیگر از روزنامه ها نوشت جیمز بدون کمک دیکنز قادر نبود این کتاب را بنویسد . اینکه به او الهام شده و یا بطریق دیگری این کار را انجام داده بر ما روشن نیست .
« سر آرتور کانن دویل » نویسنده و خالق معروف شخصیت شرلوک هولمز در حدود پنجاه سال بعد به بررسی در مورد کار عجیب توماس جیمز پرداخت . و در دسامبر 1927 مقاله ای در مجله « فورت نایتلی ریویو » چاپ کرد . در این مقاله دویل نوشت که جیمز نشان داده که هرگز ذوق و استعداد ادبی چه قبل و یا بعد از انتشار کتاب نداشته است . در سن 13 سالگی بعد از پایان دوره ابتدائی ترک تحصیل نموده ولی با این وجود چطور جیمز توانسته از کلمات و شیوه چارلز دیکنز مشهور در نوشتن کتاب استفاده کند ، جای بسی شگفتی بود . نوشتن چنین کتابی از کسی با معلومات کم که در یک چاپخانه کار می کرد ، کاری فوق العاده بود .
دویل در آخر مقاله خود نتیجه گفت : اگر کاری که جیمز انجام داده واقعأ تقلید از شیوه نگارش دیکنز باشد ، باید آن را کاری فوق العاده بنامیم زیرا بر خلاف کسانی که از آثار دیگران تقلید می کنند کار او عاری از مبالغه از نوشته اصلی بوده است .
اما عاقبت توماس جیمز ، چاپچی جوان چه شد . او همانطور که از قله معروفیت به سرعت صعود کرد چند سال بعد ستاره اقبال او افول کرد و در گمنامی درگذشت .
در بعضی از کتابخانه ها هنوز نسخه هائی از کتاب راز ادوین درود نوشته توماس جیمز وجود دارد . رازی که راز شگفت انگیزی در خود داشت .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 389]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن