تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827093445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بحران اقتصادي به نبرد اژدهاي زرد رفتتعطيلي روزافزون فولادسازي در شرق آسيا


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: بحران اقتصادي به نبرد اژدهاي زرد رفتتعطيلي روزافزون فولادسازي در شرق آسيا
گروه صنعت و معدن- بحران جهاني اقتصاد، اين بار سراغ بازار فولاد آمده و تاكنون 5 كارخانه را در چين به تعطيلي كشانده است. در همين حال فولادسازان ژاپني نيز مجبور به كاهش توليد شده‌اند.


اين بحران كه نبرد با اژدهاي زرد را آغاز كرد تاكنون علاوه بر تعطيلي 5 فولادساز چيني، دو كارخانه گالوانيزه و فروآلياژ در آن كشور را نيز به مرز ورشكستگي رسانده و براساس گزارشي كه متال بولتن منتشر كرده، مديران دو شركت فوق به دليل انجام ندادن تعهدات بانكي، فراري شده‌اند. اين پديده‌ در شرايطي در سرزمين چين جولان مي‌دهد كه دولت آن كشور، به تازگي نرخ بهره را براي مقابله با گسترده شدن دامنه بحران كاهش داده است. ركود در صنايع فولاد چين نيز همانند بازار آمريكا، همزمان با افت تقاضا و ركود در بخش ساخت و ساز شكل گرفته است. در آن سوي بازار، سنگ‌آهني‌ها هم با انبارهاي مملو از توليدات معدني مواجه شده‌اند. از سوي ديگر صنعت فولاد ژاپن نيز روزهاي خوشي را سپري نمي‌كند و انتظار مي‌رود در آينده، شرايط بدتر از وضعيت فعلي شود.
فولادسازان ژاپني توليد خود را كاهش مي‌دهند
فولادسازان ژاپني نيز به دنبال بروز نشانه‌هايي از كاهش تقاضا قصد دارند، توليد خود را كاهش دهند.به گزارش ايسنا، شوجي مونداوكا، رييس فدراسيون آهن و فولاد ژاپن گفت: آمار اقتصادي ماه آگوست به خوبي نشان مي‌دهد كه بحران جهاني اقتصاد تاثير منفي خود را روي ژاپن گذاشته است.وي تاكيد كرد: توليد فولادسازان ژاپني در شرايط فعلي بايد كاهش يابد.او كه در عين حال رييس شركت نيپون استيل به عنوان دومين فولادساز بزرگ جهان است، تصريح كرد كه اين شركت براي كاهش توليد در حال ارائه برنامه زمان‌بندي شده است.به گزارش رويترز، در ماه آگوست سفارش داخلي ژاپن براي فولاد به دنبال كاهش تقاضا از سوي بخش‌هايي مانند خودرو، صنايع الكترونيك، كشتي‌سازي و توليد ماشين‌آلات با 6/6درصد كاهش به 52/5 ميليون تن رسيد.اما در اين شرايط چيني‌ها وضعيت خود را بغرنج مي‌بينند؛چراكه 5كارخانه فولادسازي در شهر چانگ‌شو در استان جيانگسو به دليل ركود اقتصادي كنوني در جهان اعلام ورشكستگي كرده‌اند. اين كارخانه متعلق به فرو چاينا است.به گزارش متال بولتن، كارخانه فروچاينا كه در سنگاپور به ثبت رسيده است، بهره‌برداري از كارخانه 700هزار تني (Everbright) و كارخانه 600هزار تني شينگدائو گالوانيزه خود را متوقف كرد. سه كارخانه ديگر آن كارخانه كلاف نورد سرد چانگ شو شينگ‌هاي و يك كارخانه گالوانيزه و كارخانه توليدكننده ورق ضخيم يا سنگين (Plate) چانگشو هستند.كارخانه فروچين نتوانسته است وام 103ميليون دلاري خود را بازپرداخت كند و علاوه‌بر اين حدود 2ميليارد يوآن ديگر نيز وام داشته است كه موعد آن سررسيد شده است.به گزارش متال بولتن، هفته گذشته دولت چين براي نخستين‌بار در ظرف بيش از 6ماه نرخ‌هاي بهره را كاهش داد؛ چراكه اقتصاد اين كشور پس از مسابقات المپيك رو به افول گذاشته است.
كارخانه‌هايي كه بسته ماندند
انتظار مي‌رفت كه در ماه سپتامبر بازار فولاد حركتي بكند اما برعكس با افت تقاضا،قيمت‌هاي فولاد نيز كاهش پيدا كرده و اكثر كارخانه‌هايي كه براي بازي‌هاي المپيك بسته شدند نيز آغاز به كار نكردند و حتي كارخانه‌هاي بزرگ هم توليدات خود را كاهش داده‌اند.فولادسازان بيشتر نگران اين هستند كه چراقيمت‌هاي فولاد رو به كاهش است و كل بازار نيز با نوعي ترس و دلهره مواجه شده است.اما ظرف 8هفته گذشته در مناطق ديگر جهان نيز همانند چين قيمت‌ها شديدا پايين آمده است.قيمت‌هاي ميلگرد ساختماني در چين در حدود 20درصد طي دو ماه گذشته تنزل پيدا كرده و به 700دلار در هر تن رسيده است حال آنكه قيمت‌هاي كلاف نورد گرم با 12درصد كاهش به كمتر از 750دلار در هر تن رسيده است.اما بازار سنگ‌آهن وارداتي چين كه سمبلي از رونق بازار فولاد چين است ناگهان سقوط كرده و در ظرف چند هفته قيمت‌ها در حد يك سوم پايين آمده است و نرخ حمل‌و‌نقل نيز كاهش پيدا كرده است و قيمت‌هاي بازار تقريبا به حد قيمت‌هاي قراردادهاي سالانه رسيده است.انجمن آهن و فولاد در چين مي‌گويد: انتظار مي‌رود كه حجم سنگ‌آهن وارداتي كاهش بيشتري پيدا كند. در 8 ماه اول واردات چين 58ميليون تن بالاتر از نياز آن بوده است و ميزان موجودي آن در بنادر هنوز در حدود 80 ميليون تن است.بخش ساختماني در چين 55درصد فولاد را مصرف مي‌كند اما قبل از آخرين كاهش نرخ بهره با وجود كوشش‌هايي براي كاهش نقدينگي در اقتصاد علائمي از ركود مشهود است.
كاهش بي‌سابقه سرمايه‌گذاري
در نيمه اول سال رشد سرمايه‌گذاري دارايي ثابت 8/15درصد بوده كه براي نخستين بار از سال 2002 به زير 20درصد رسيده است.در 7 ماه اول امسال در مقايسه با نرخ رشد بالاي 1/25درصدي در مدت مشابه آن در سال 2007، كل حجم فروش مستغلات در واقع به 10درصد سقوط كرده است.در همين حال تعديل نرخ بهره نشان مي‌دهد كه دولت تاييد مي‌كند كه اقتصاد كلان وارد يك سيكل يا دوران كاهنده‌اي شده است.يك تحليلگر فولاد چيني مي‌گويد: صنعت مستغلات يا مسكن با كمبود نقدينگي شديدي مواجه شده است كه مي‌تواند بدون شك ضربه‌اي بر روي تقاضا براي محصولات فولادي مانند ميلگرد ساختماني، مفتول و كلاف نورد گرم بگذارد. پكن تعداد زيادي كارخانه فولادسازي خود را تعطيل كرده كه در نتيجه آن توليد فولاد روزانه با 52/5درصد كاهش در ماه اوت به 57/42 ميليون تن رسيد.اما بدتر از همه اين است كه صادرات محصولات نهايي فولادي در همان زمان به ركود بالاي 68/7ميليون تن رسيد.اما در آينده بايد نگران اين وضع بود. قيمت‌هاي فولاد در داخل چين هنوز بالاست و قيمت‌هاي سنگ‌آهن نيز به صورت تاريخي هنوز بالا باقي مانده است.
 دوشنبه 6 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن