واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
كارنامه نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته منتشر شد
گروه آزمون وسنجش : سازمان سنجش كارنامه نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 را منتشر كرد. به گزارش خبرنگار آفرينش ، با قرارگرفتن كارنامه نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 بر روي سايت سازمان سنجش، داوطلبان مي توانند از نتيجه آزمون مطلع شوند.داوطلبان با مراجعه به سايت org.sanjesh.www با داشتن شماره داوطلبي و يا براساس مشخصات فردي كارنامه نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 خود را دريافت كنند.
معاون سازمان سنجش خبرداد :
سازمان منتظر ابلاغ رسمي قانون است
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به تاييد طرح افزايش ظرفيت هاي پذيرش در دانشگاه هاي مادر از سوي شوراي نگهبان، گفت: وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش كشور منتظر ابلاغ رسمي قانون افزايش ظرفيت هستند تا پس از ابلاغ، روند اجرايي آن را آغاز كنند.
دكتر ابراهيم خدايي در گفت وگو با ايسنا، خاطر نشان كرد: همانطور كه قبلا نيز عنوان شده بود اجرايي كردن اين قانون از زمان ابلاغ حداقل دو ماه زمان مي برد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر سازمان سنجش آموزش كشور درگير آزمون هاي سال 88 شده است، عنوان كرد: از 12 آبان با آغاز ثبت نام كنكور كارشناسي ارشد تا 30 آذر يعني زمان پايان ثبت نام كنكور سراسري، سازمان سنجش درگير ثبت نام هاي اينترنتي آزمون هاي گوناگون است.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور در خاتمه تاكيد كرد: قطعا نتيجه نحوه اجرايي شدن و زمان بندي اين قانون پس از ابلاغ به سازمان سنجش، اعلام عمومي خواهد شد.
ضيايي خبر داد:
بررسي وضعيت دانشگاههاي علوم پزشكي براي اجراي قانون افزايش ظرفيت
گروه آزمون وسنجش : مديركل دفتر گسترش و ارزيابي آموزش پزشكي گفت: هم اكنون در حال بررسي وضعيت ظرفيتهاي موجود در دانشگاههاي علوم پزشكي براي اعمال 10 درصد افزايش ظرفيت كنكور 87 هستيم.
دكتر سيداميرمحسن ضيايي در گفتگو با مهر افزود: 9 دانشگاه علوم پزشكي شامل طرح افزايش ظرفيت دانشجو در كنكور 87 مي شوند و در حال حاضر در حال بررسي وضعيت ظرفيت اين دانشگاهها هستيم.
وي اضافه كرد: هنوز جزئيات افزايش ظرفيت در اين دانشگاهها براي تامين طرح افزايش ظرفيت مشخص نشده است.
لطفي خبر داد:
آخرين وضعيت اجراي قانون افزايش ظرفيت دانشجو در وزارت علوم
گروه آزمون وسنجش : معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آخرين وضعيت اجراي قانون افزايش ظرفيت دانشجو در كنكور 87 در وزارت علوم را اعلام كرد.
عباس صاحبقدم لطفي در گفتگو با مهر، با اشاره به نحوه اجراي قانون افزايش ظرفيت در كنكور سراسري 87 توسط وزارت علوم افزود: معاونت آموزشي در ابتدا اعلام كرد كه موافق اين طرح نيست و براي اجراي آن دانشگاهها ظرفيت ندارند در حال حاضر نيز پذيرش دانشجو در ترم جاري مشكل است. وي در پاسخ به اين پرسش كه معاونت آموزشي وزارت علوم و دفتر گسترش آموزش عالي ميزان پذيرش از طريق اين قانون را چه تعداد ارزيابي مي كنند، اظهار داشت: مقرر شده است تصميمات در زمينه اين طرح توسط سازمان سنجش گرفته و تمامي امور از سوي اين سازمان اعلام شود.
مديركل دفتر نظارت وزارت علوم:
نحوه برخورد وزارت علوم با تخلفات آموزشي اعضاي هيات علمي;
گروه آزمون وسنجش : مديركل دفتر نظارت و ارزيابي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري با اشاره به نحوه برخورد وزارت علوم با تخلفات آموزشي اعضاي هيات علمي، گفت: سو»استفاده از امر استاد راهنمايي و بهره گيري از پايان نامه هاي دانشجويي بدون اجازه دانشجو تخلف محسوب مي شود.
دكتر رضا عامري در گفت وگو با ايسنا در رابطه با عملكرد برخي از اعضاي هيات علمي مبني بر سو»استفاده از امر استاد راهنمايي و بهره گيري از پايان نامه هاي دانشجويي بدون اجازه دانشجو، اظهار كرد: اين گونه مسائل در صورت وجود از نظر وزارت علوم تخلف محسوب مي شود و بر اساس ضوابط و قوانين آموزش عالي با آنها برخورد خواهد شد.
وي در خصوص اقدام برخي اساتيد مبني بر ارائه ترجمه هاي گسترده و بدون ارتباط به مبحث درسي به عنوان پروژه به دانشجويان و در نهايت استفاده از اين ترجمه ها در جهت ارتقاي خود، اظهار كرد: كليه دروس دانشگاهي داراي سرفصل هاي مشخصي است كه استاد لازم به رعايت آنهاست در همين راستا وظيفه دانشجو انجام ترجمه براي استاد در خارج از موضوع درسي نيست و اگر موارد تخلفي وجود دارد از طريق دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه قابل پيگيري است و در صورت وقوع اينچنين اتفاقاتي در دانشگاه ها و استفاده استاد مربوطه از اين ترجمه ها، امر صورت گرفته تخلف محسوب شده و با استاد خاطي برخورد مي شود.
مدير كل دفتر نظارت وزارت علوم در خاتمه خاطر نشان كرد: در صورتيكه استاد راهنما در بخشي از پروژه دانشجويي نقش داشته باشد، مي تواند از نتايج اين پروژه با عنوان خود نيز استفاده كند، ولي در صورتيكه استاد هيچ نقشي در پروژه و تحقيق دانشجويي نداشته باشد ولي از نتايج آن به نفع خود استفاده كند، اين عمل خلاف اخلاق علمي و حرفه اي است.
مدير دفترآموزش هاي آزاد دانشگاه تربيت مدرس خبرداد:
ايجاد 7 رشته جديد مجازي در دانشگاه
گروه آزمون وسنجش : مدير دفتر آموزش هاي آزاد دانشگاه تربيت مدرس، گفت: دانشگاه در دوره هاي مجازي كارشناسي ارشد مديريت سيستم و بهره وري در دانشكده فني مهندسي و در دوره هاي مجازي كارشناسي ارشد حقوق خصوصي و جرم شناسي دانشكده علوم انساني از بهمن ماه دانشجو پذيرش مي كند.
دكتر حسني در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: در دوره مجازي كارشناسي ارشد فناوري اطلاعات و IT در سال گذشته از طريق كنكور داخلي و با حضور نماينده سازمان سنجش 35 دانشجو پذيرفته شد، امسال نيز در بهمن ماه مجددا در دومين دوره در اين رشته دانشجو پذيرفته مي شود.
وي افزود: در دوره هاي مجازي كارشناسي ارشد مديريت سيستم و بهره وري، حقوق خصوصي، جرم شناسي و فناوري اطلاعات در بهمن ماه سال جاري از طريق آزمون و بر اساس ظرفيت هاي موجود به ترتيب نمره، دانشجو پذيرفته مي شود.
دكتر حسني با اشاره به برنامه ريزي هاي انجام شده براي ايجاد 5 تا 7 رشته ديگر در واحد آموزش هاي مجازي دانشگاه تربيت مدرس، گفت: اين رشته هاي جديد شامل رشته هاي مديريت دولتي و حقوق بين الملل در دانشكده علوم انساني و آموزش بهداشت محيط حرفه ايي در دانشكده پزشكي است.
مدير دفتر آموزش هاي آزاد دانشگاه تربيت مدرس عنوان كرد: فعاليت هاي واحد مجازي اين دانشگاه از سال 85 آغاز شده و بسترهاي مورد نياز آن از طريق ايجاد كميته هايي در داخل دانشگاه و دعوت از كارشناسان ايجاد شد و در نهايت توانستيم در سال 86 در دوره هاي مجازي دانشجو پذيرش كنيم.
دكترحسني در خاتمه با بيان اينكه در هر كدام از دوره ها بسته به شرايط 20 تا 30 نفر پذيرش مي شود، گفت: با توجه به نوپا بودن اين مجموعه بايد به گونه اي عمل شود كه مشكلات به خوبي ديده شود و سپس در آينده امكان افزايش پذيرش دوره ها فراهم شود.
رييس مركز بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران:
هدف از برگزاري طرح سنجش سلامت ، ارتقاي سلامت دانشجويان است
گروه آزمون وسنجش : رييس مركز بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران هدف از برگزاري طرح سنجش سلامت دانشجويان را ارتقاي سلامت دانشجويان عنوان كرد و گفت: دانشجو بايد بداند كه سلامت او براي دانشگاه محل تحصيل وي اهميت دارد.
دكتر سيد رضا هاشمي در گفت وگو با ايسنا منطقه علوم پزشكي تهران، گفت: اين طرح امسال به دليل تقارن آغاز سال تحصيلي با ماه مبارك رمضان از 27 مهر آغاز شده و تا 28 آبان ادامه خوهد داشت.
وي ادامه داد: دانشجويان توسط پزشك عمومي، دندانپزشك و روانپزشك معاينه شده و از آنها آزمايش خون و ادرار گرفته مي شود، همچنين واكسينه شده و در نهايت پرونده پزشكي آنها در مركز تشكيل مي شود.
دكتر هاشمي با تاكيد بر اهميت سلامت دانشجويان، گفت: دانشجوي پزشكي براي سلامتي ديگران كار مي كند و طبيعي است كه اول سلامت خود او مهم است، با اين طرح اگر دانشجويي مشكلي داشته باشد، براي درمان وي كمك خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به عدم اجبار براي شركت در اين طرح، افزود: در اين طرح براي دانشجويان پرونده تشكيل مي شود و اگر دانشجو بخواهد از درمان رايگان بيمارستان ها و يا تخفيف بيش از50 درصد مركز دندانپزشكي استفاده كند حتما بايد پرونده پزشكي داشته باشد و به همين دليل خود دانشجويان از اين طرح استقبال مي كنند.رييس مركز بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران در پايان انجام اين طرح در همه دانشگاههاي سراسر كشور را به عنوان يك پيشنهاد مطرح كرد و گفت: اين مركز آماده ارائه تجربيات خود به مراكز درمان كليه دانشگاه ها است.
يحيوي خبر داد:
تمركز دانشكده هاي علوم پزشكي
دانشگاه آزاد اسلامي
گروه آزمون وسنجش : معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از برنامه ريزي براي ايجاد سايت ويژه علوم پزشكي براي دانشگاه آزاد اسلامي و تمركز دانشكده هاي مرتبط خبر داد.
سيد حسين يحيوي در گفتگو با مهر، افزود: طراحي سايت ويژه علوم پزشكي براي دانشگاه آزاد اسلامي با تمركز دانشكده هاي مرتبط و افزايش ظرفيت فضاي فيزيكي براي رشته هاي علوم پزشكي از سه سال پيش انجام گرفت كه پس از مدتي به دلايلي به تعويق افتاد.
وي خاطرنشان كرد: ايجاد اين سايت پزشكي پس از هماهنگي با وزارت بهداشت انجام مي گيرد و احتمال ايجاد آن در تهران و چند شهر ديگر وجود دارد.
يحيوي با اشاره به ايجاد شعب بين الملل براي پذيرش دانشجو در رشته هاي مرتبط با علوم پزشكي گفت: در حال حاضر مقدمات پذيرش دانشجو از بهمن ماه در قشم فراهم شده است.
معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اضافه كرد: دو منطقه ديگر آزاد تجاري از جمله سيرجان و جلفا نيز در دست بررسي قرار دارند كه در صورت فراهم بودن شرايط مناسب براي تربيت دانشجو، مقدمات اوليه براي پذيرش دانشجوي پزشكي در اين مناطق در دانشگاه آزاد ايجاد خواهد شد.
رئيس دانشگاه گيلان:
كاربردي نبودن نتايج ، موجب بي ميلي پژوهشگران به تحقيقات مي شود
گروه آزمون وسنجش : عبدالله حاتم زاده گفت: كاربردي نبودن نتايج بسياري از تحقيقها مهمترين مشكل حوزه پژوهش و بي ميلي پژوهشگران به فعاليتهاي تحقيقي است.
رئيس دانشگاه گيلان در گفتگو با مهر در رشت، افزود: مردم و مسئولان بايد در امر پژوهش احساس مسئوليت كرده تا بتوان به قله هاي رفيع علمي كه حق ملت ايران است، دست يافت.
وي اظهارداشت: توسعه فرهنگ پژوهش در ميان نسل جوان تاثير مثبت بسياري در ارتقا» دانش و پويايي جامعه دارد كه بايد از آنان حمايت جدي شود.
حاتم زاده تاكيد كرد: پيشبرد تحقيق به سمت مسائل كاربردي بسيار مفيد بوده و بايد تلاش كرد در مقوله مهم پژوهش، دانشجويان ابتدا در روش تحقيق ورزيده شوند.
اين مسئول همچنين تحقيق و پژوهش را از ضرورتهاي اساسي براي رشد و توسعه منطقه گيلان دانست و افزود: توسعه فرهنگ پژوهش و فناوري زمينه ساز بالندگي و شكوفايي اين منطقه در همه عرصه هاي اقتصادي، فرهنگي وعلمي است.
حاتم زاده در ادامه با اعلام اينكه امسال سه هزار و 644 دانشجو در دانشگاه گيلان پذيرفته شده اند، اظهارداشت: از اين تعداد سه هزار و 50 دانشجو درمقطع كارشناسي و 594 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد پذيرفته شدند كه به تريب 15 و 35 صدم درصد نسبت به پارسال افزايش داشته است.
رئيس دانشگاه گيلان يادآورشد: در حال حاضر 12 هزار دانشجو در 138رشته دكترا، كارشناسي ارشد و كارشناسي در دانشگاه گيلان مشغول به تحصيل هستند و 374 عضو هيئت علمي تدريس اين دانشجويان را برعهده دارند.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]