تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831614378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقشه كلي Concept Plan(برای طراحی فضای سبز)


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نقشه كلي گاهي اوقات با نامهاي نمودار اساسی يا نمودار كلي نيز خوانده ميشوند (شكل 3-1). نقشه كلي براي يادداشت ليست موارد موجود (فهرست كالا) و تجزيه و تحليل به جهت مرتب كردن و سازمان دادن سطح زمين به كار ميرود. در اين مرحله هدف اصلي و عملكرد طرح كاملاً مشخص شده و مرحلهاي است كه طرح بايد از لحاظ قسمتهايي بايد ساخته شود و يا بايد ترسيم شود مورد بررسي اساس قرار ميگيرد. در اين بخش ابزارها، وسايل و بخشهاي مختلفي ممكن است ترسيم شود كه بايد در طرح لحاظ شده و انجام گيرد و از آن جمله ميتوان به چیدمان بسترهای کشت، ديوارها و حفاظها، قسمتهاي كاشت چمن، پيادهروها، بخشهاي مربوط به سرگرمي و ديگر موارد اشاره نمود. اينگونه ايدهها معمولاً به صورت طرحهاي نامنظم و به عنوان پيش طرح ترسيم ميشوند.
طرح مقدماتي (اوليه) Preliminary design
ايدههاي حاصل از تجزيه و تحليل و نقشه (طرح) اوليه مجموعاً يك طرح اوليه (مقدماتي) را تشكيل ميدهند (شكل 4-1). طرح مقدماتي (اوليه) طرحي است كه نسبت به طرحهاي كلي و تجزيه و تحليلي داراي جزئيات بيشتري بوده و تا حدي دقيقتر است. گياهان و اجزاي سخت (مواد غيرزنده) در اين طرح در مقياس مورد نظر ترسيم شده و تا حدي طرح كاملتر ميشود. اين اجزاء عمدتاً اشياء و مواد گياهي عمومي هستند كه باعث شكل گيري شالوده و اجزاي طرح ميشوند.
طرح مقدماتي (اوليه) براي به دست آوردن نظر مشتري مورد استفاده قرار گرفته و در صورت تائيد شدن با ادامه كارهاي طراحي طرح كامل اصلي حاصل ميشود. در بعضي موارد با بسط و گسترش همين طرح و آماده كردن آن براي ارائه ميتوان طرح را براي فروش عرضه نمود. در اين حالت طرح و نقشهاي قابل ارائه ميتواند به ايجاد ارتباط و همخواني در طرح كلي و بهتر شدن طرح از لحاظ ديد خريدار و اجراي كمك نمايد. شرکت های كوچكتر كه در كار طراحي و ساخت طرح هستند معمولاً كارشان را در اين مرحله ارائه نميدهند. در اين حالت نقشه (طرح) اوليه ممكن است به صورت يك طرح نامنظم باشد كه ميتوان به كمك ايدههاي ديگر و افزودن آن ايدهها به طرح به يك طرح كامل و جامع رسيد.
طرح كامل و نهايي Master Plan
طرح كامل و جامع نهايي يك طرح ترسيم شده نهايي با جزئيات كامل است. اصطلاح طرح كامل و نهايي ميتواند بسته به نظر طراح متفاوت باشد. در بعضي حالات طراح ميتواند و ممكن است از يك طرح كاشت (كه در فصل بعد توضيح داده خواهد شد) استفاده كند و آن را براي پيمانكار با علائم و نشانههاي خاصي مشخص سازد. در ديگر حالات يك طرح كامل و جامع نهايي ميتواند به عنوان يك طرح (الگوي) كاشت گياهان نيز مورد استفاده قرار گيرد. طرح كاشت گياه براي پيمانكار فضاي سبز و جهت ساخت و ايجاد طرح در محل به كار گرفته ميشود.
اگر يك طراح بخواهد طرح اوليه را به عنوان يك طرح جهت ارائه و عرضه مورد استفاده قرار دهد، طرح جامع و كامل نهايي ممكن است از لحاظ گرافيكي نياز به بسط و گسترش كمتری داشته باشد. ولي در صورتي كه طرح اوليه به عنوان طرح قابل ارائه مدنظر نباشد طرح جامع و كامل نهايي جهت ارائه و عرضه به مشتري مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

ديگر طرحها و نقشهها
در يك طرح ممکن است نقشههاي ديگري را در برداشته باشد. نقشههاي كاشت طرحهايي هستند كه داراي علائم سادهاي بوده و اين علائم در روي نقشه مكان و موقعيت حقيقي گياهان را مشخص ميسازند. بايد به خاطر داشت كه بعضي از طراحان و به ويژه طراحان مستقل و شركتهاي كوچك طراحي طرح جامع و كامل نهايي را با طرح و نقشه كاشت به صورت تركيب و ادغام شده ارائه ميدهند. نقشههاي لايهبندي (Layout plans) در واقع مساحت قسمتهاي مختلفي را كه بايد در سطح طرح وجود داشته باشند مانند باغچهها و پيادهروها را مشخص ميسازند.
جزئيات ساختاريیا Construction details (شكل 6-1) در واقع تكنيكهاي ويژه و خاص چگونگي احداث و ايجاد قسمتهاي مختلف را ارائه ميدهند. اين جزئيات به عنوان ملاكهاي قانوني براي نصب تاسيسات و ساخت وتركيب ديگر اجزاي طرح ميباشند. اين جزئيات ممكن است شامل تكنيكهاي كاشت درختان و بوتهها، چگونگي و مقدار فاصلهگذاري بين گياهان سطح زمين، ساخت سنگفرش، جزئيات مربوط به پرچينها و نصب صندوق پستی باشد و بايد توجه داشت كه جزئيات ساختاري فقط محدود به اين موارد نميباشد. اين جزئيات و موارد ذكر شده در طرح در واقع يك ملاك قانوني براي پيمانكاران ميباشند كه در طول مدت نصب تاسيسات و ساخت اجزاء بايد رعايت شوند.
نقشههاي طبقهبنديیا Grading plans يا نقشههاي سه بعدي يا نقشههاي توپوگرافي (شكل 7-1) شيب زمين را نشان ميدهند. خطوط برجسته براي نشان دادن تغييرات موجود و تغييراتي كه بايد ايجاد شود مورد استفاده قرار ميگيرند. تغييرات برجسته (contour changes) عمدتاً براي زهكشي سطوحي كه نياز به زهكش دارند مورد استفاده قرار ميگيرد اما ممكن است علاوه بر اين براي اثر بصري مانند ديوارهايي كه بايد بمانند يا تپههايي كه براي كاشت مورد استفاده قرار ميگيرند نيز استفاده شوند.
طرحهاي آبياري یا Irigation Plans(شکل 8-1) يك طرح شماتيك از لايهبندي و قسمتهاي مربوط به سيستم آبياري ميباشند.
ديگر طرحها شامل طرحها (نقشههاي) ساده، برشهاي عرضي (مقطعي) يا چشماندازها (perspectives) ميباشند (شكلهاي 9-1 الف و ب) كه به تجسم بهتر مشتري از ايدهها و نظرات طراح كمك زيادي ميكنند. در فصل دهم طرحها و نقشهاي گرافيكي كامپيوتري كه توسط نرمافزارهاي طراحي تهيه و تدوين ميگردند توضيح داده خواهند شد (شكل 10-1 الف و ب). از اينگونه طرحها ميتوان براي بسط و گسترش تصاوير و اشكال سه بعدي در طرحريزي و نشان دادن آنها به مشتري بهره بود. بزرگترين حسن اين گونه طرحها اين است كه برخلاف پيشطرحها، برشهاي عرضي و چشماندازها ميتوان تصاوير و اشكال واقعي ايجاد كرد كه اين اشكال به توانايي ترسيم و طراحي طراحان نيز بستگي ندارد و علاوه بر آن يك عكس واقعي از طرح نيز در دسترس و ديد مشتري يا پيمانكار قرار دارد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2226]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن