تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860778137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تولپان جايزه بهترين فيلم و كارگردان جشنواره توكيو را برد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: "تولپان" جايزه بهترين فيلم و كارگردان جشنواره توكيو را برد
فيلم سينمايي "تولپان" به كارگرداني سرگئي دوورتسوي فيلمساز قزاقستاني جايزه بزرگ ساكورا و جايزه بهترين كارگردان بيست و يكمين جشنواره بين‌المللي فيلم توكيو را از آن خود كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسكرين ديلي اعلام كرد مراسم اختتاميه جشنواره توكيو 2008 امروز يكشنبه برگزار شد و اولين تجربه كارگرداني دوورتسوي جايزه بلورين بهترين فيلم را از آن خود كرد كه جايزه‌اي نقدي به مبلغ 100 هزار دلار نيز با آن همراه بود.

فيلمساز قزاق در عين حال جايزه بهترين كارگردان را نيز از آن خود كرد. "تولپان" توليد مشترك قزاقستان، روسيه، سوئيس، لهستان و آلمان و داستان پسري جوان است كه بعد از به پايان رساندن خدمت سربازي خود در نيروي دريايي به خانه خود در استپ قزاق باز مي‌گردد، با اين اميد كه ازدواج كند و يك چوپان باشد.

تولپان

جان وويت بازيگر قديمي سينما و رئيس هيئت داوران بخش مسابقه جشنواره توكيو امسال هنگام اعطاي جايزه بهترين فيلم به "تولپان" گفت: هيئت داوران درباره اين مسئله هم‌راي بود. از ديد همه ما "تولپان" يك دستاورد هنري بي‌نظير است.

اين فيلم اولين بار ماه مه پيش در جشنواره كن نمايش داده شد و جايزه اصلي بخش نوعي نگاه را برد و اخيرا نيز جايزه بهترين فيلم داستاني چهارمين جشنواره فيلم زوريخ را از آن خود كرد. "تولپان" در عين حال امسال به نمايندگي از قزاقستان در اسكار بهترين فيلم غيرانگليسي‌زبان حضور دارد.

جايزه ويژه داوران جشنواره توكيو و جايزه نقدي 20 هزار دلاري به "چهار شب با آنا" به كارگرداني يرزي اسكوليمووسكي توليد مشترك فرانسه و لهستان رسيد. اين فيلم اخيرا جايزه بهترين فيلم جشنواره پانوراما سينماي اروپا را از آن خود كرد و درباره مردي تنهاست كه به يك پرستار جوان دل مي‌بازد.

در بخش بازيگري، فليسيت وواسي براي درام فرانسوي "با كمي كمك از خودم" به كارگرداني فرانسوا دوپيرون جايزه بهترين بازيگر زن را برد. اين فيلم در عين حال جايزه بهترين دستاورد هنري جشنواره فيلم توكيو را نيز دريافت كرد.

ونسال كسل نيز براي فيلم گانگستري "دشمن مردم شماره يك" ساخته ژان فرانسوا ريشه جايزه بهترين بازيگر مرد را دريافت كرد. اين فيلم توليد مشترك فرانسه و كاناداست و كاسل در آن به نقش ژاك مرن گانگستر افسانه‌اي فرانسه ظاهر شده است.

امسال در مجموع 15 فيلم در بخش مسابقه جشنواره توكيو براي كسب جايزه بزرگ ساكورا رقابت داشتند كه "هامون و دريا" ابراهيم فروزش از ايران يكي از آنها بود. "خاكسترهايي از آسمان" به كارگرداني سنيزاس دل سيلو جايزه بزرگ زمين توكيو جشنواره را برد كه از امسال براي اولين بار و با هدف تاكيد بر رابطه انسان و طبيعت در نظر گرفته شده است.

فيلم ژاپني "روزهاي مدرسه با يك خوك" ساخته تتسو مائدا نيز جايزه هيئت داوران اين بخش را برد. اين فيلم در عين حال جايزه فيلم منتخب تماشاگران را از آن خود كرد. فيلم مستند The Meerkats نيز كه پل نيومن راوي آن است، جايزه ويژه هيئت داوران بخش جايزه بزرگ زمين توكيو را از آن خود كرد.

در بخش بادهاي آسيا ـ خاورميانه جايزه اصلي و 10 هزار دلاري جشنواره به فيلم با "مارلون من و براندو" ساخته حسين كارابي رسيد كه توليد مشترك تركيه، هلند و بريتانيا است. "خورشيد نيز طلوع مي‌كند" جيانگ ون، "آن طور كه هستيم" آن هوي و "نوكيش" ياسمن احمد نيز در اين بخش تقدير شدند.

"ديوار" محمدعلي طالبي از ايران يكي از 35 فيلم بخش بادهاي آسيا ـ خاورميانه بود. جايزه بهترين فيلم بخش چشمان ژاپن نيز به "يك لباس بخر" جان ايچيكاوا رسيد. در اين بخش 10 فيلم حضور داشتند.

همان طور كه قبلا اعلام شد نيكيتا ميخالكف بازيگر و فيلمساز روس و چن كايگه كارگردان چيني نيز جايزه آكيرا كوروساوا جشنواره توكيو امسال را دريافت كردند كه اين جايزه را كازوكو دختر كوروساوا به آنها اعطا كرد.

بيست و يكمين جشنواره فيلم توكيو از 18 اكتبر (27 مهر) با حماسه تاريخي "رد كليف" به كارگرداني جان وو آغاز ‌شد و امروز 26 اكتبر (پنجم آبان) با انيميشن "وال ـ اي" به كارگرداني اندرو استنتن به پايان رسيد.
 يکشنبه 5 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن