واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبير هيات مديره متروي تهران: بيش از 85 درصد عمليات ساخت و بهرهبرداري مترو تا 4 سال ديگر بومي ميشود قطارهاي جديد مترو از اواخر سال آينده وارد ناوگان ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
دبير هيات مديره شركت راهآهن شهري تهران و حومه گفت: براساس آخرين بررسيها و مطالعات، شهر تهران به هشت خط متروي درون شهري و چهار خط بين شهري نياز دارد كه اميدورايم با فراهم شدن بستر توسعه خطوط مترو، هرچه سريعتر شاهد احداث خطوط جديد و تكميل خطوط در حال ساخت باشيم.
به گزارش سرويس «شهري» ايسنا، دكتر محمد منتظري صبح امروز در نشست خبري حمل و نقل ريلي ايران با بيان اين مطلب اظهار كرد: با تكميل خطوط مترو به شدت شاهد كاهش ترافيك خواهيم بود و همچنين تردد از حومه شهر به وسيله خطوط بين شهري تسهيل ميشود.
مجري خط شش مترو تهران با اشاره به توسعه شمالي خط يك و توسعه شرقي خط دو مترو، افزود: عمليات احداث 13 ايستگاه خط سه مترو تهران حدفاصل راهآهن تا خيابان شهيد بهشتي شروع شده است و اين خط كه از نوبنياد آغاز ميشود، پس از عبور از خيابانهاي شهيد بهشتي و وليعصر(عج) به سمت راهآهن و اسلام شهر ادامه مسير خواهد داد.
وي تصريح كرد: بخشي از خط چهار مترو تهران نيز كه از افسريه آغاز با عبور از خيابان هاي پيروزي و انقلاب تا شهرك غرب ادامه مييابد، به بهرهبرداري رسيده و تا پايان سال شاهد افتتاح چند ايستگاه جديد از اين خط خواهيم بود و در مجموع اين خط زودتر از خط سه تكميل خواهد شد.
مدير دفتر UITP (اتحاديه بين المللي حمل و نقل عمومي) در ايران همچنين در مورد خط شش مترو تهران، افزود: خط شش مترو كه از شرق بزرگراه آزادگان آغاز و با عبور از خيابان خراسان، ميدان خراسان، ميدان شهدا، خيابان كاج، بهار شيراز، ميدان هفت تير، ميدان وليعصر، پارك لاله، به سمت شهرك آزمايش، بلوار مرزداران و كن ادامه مسير ميدهد حدود 30 كيلومتر طول خواهد داشت و 30 ايستگاه براي آن در نظر گرفته شده است.
دكتر محمد منتظري با بيان اين كه 30 ايستگاه براي خط شش متروي تهران در نظر گرفته شده است، خاطر نشان كرد: براي تامين بخشي از هزينه ساخت مترو، احداث مجتمعهاي ايستگاهي در دستور كار قرار گرفته است كه در اين راستا هم اكنون بخش خصوصي 400 ميليارد تومان براي ايجاد مجتمعهاي ايستگاهي خط يك و دو مترو سرمايهگذاري كرده كه مجتمعهاي ايستگاهي ميدان امام خميني (ره)، صادقيه، شهرري و شهيد مدني در دست احداث است.
وي همچنين از عقد قرارداد 300 ميليارد توماني براي احداث مجتمعهاي ايستگاهي خط شش مترو تهران خبر داد و اظهار كرد: مجتمعهاي ايستگاهي علاوه بر اين كه ميتوانند منبع درآمدي براي توسعه خطوط مترو باشند، تا حد زيادي ميتوانند از سفرهاي دورن شهري بكاهند و به مرور داراي ارزش افزوده شوند.
مجري خط شش تاكيد كرد: قطعه مركز خط شش مترو تهران تا انتهاي سال 90 از ميدان شهدا تا ميدان وليعصر(عج)به بهرهبرداري خواهد رسيد.
دكتر محمد منتظري با بيان اين كه هم اكنون بيش از 60 درصد از ساخت مترو و واگنها كاملا به صورت داخلي صورت ميگيرد، گفت: تا سه تا چهار سال آينده بيش از 85 درصد از كليه عملياتهاي ساخت و بهرهبرداري در مترو بومي خواهد شد، به جز بخشهايي كه بومي شدن آن مقرون به صرفه نباشد، مانند ساخت ترمز قطارها كه تنها چند شركت بزرگ توليدكننده در جهان دارند.
وي ادامه داد: پيشرفت ما در ساخت مترو به حدي بوده كه كشورهايي مانند ونزوئلا، سوريه و الجزاير از ما درخواست مشاوره و كمكرساني براي ساخت خطوط متروشان را كردهاند.
دبير هيات مديره شركت راهآهن شهري تهران و حومه در مورد ورود قطارهاي جديد خطوط يك، دو و پنج متر تهران، گفت: قرارداد 455 واگن جديد كه در مجموع 65 قطار ميشود، براي خطوط يك و دو و 160 واگن دوطبقه و 38 لوكوموتيو براي خط پنج منعقد شده كه از اواخر سال جاري به مدت دو سال شاهد ورود تدريجي اين قطارها به خطوط خواهيم بود و به طبع مشكلات ناشي از فرسودگي ناوگان مانند تاخيرها از بين ميرود.
انتهاي پيام
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]