واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: چشم انداز 20 ساله نظام جمهوري اسلامي ايران، منشور تمدن اسلامي است
مدير كل اداره تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي گفت: نوآوري و شكوفايي در قالب چشم انداز 20 ساله نظام جمهوري اسلامي ايران، به عنوان منشور تمدن اسلامي مي تواند راهگشاي تمام حركت هاي آرماني امت هاي اسلامي باشد.
به گزارش خبرنگار برنا در تبريز، حجت الاسلام حميد عظيمي با اشاره به اهميت قرار گرفتن فعاليت هاي ديني و تبليغات مذهبي در چارچوب اين چشم انداز تصريح كرد: با اين شيوه ايران اسلامي به عنوان عنصري تاثير گذار، الهام بخش، پويا در زمينه هاي نو انديشي، با تحكيم الگوي مردم سالاري ديني و همگرايي اسلامي و منطقه اي بر اساس تعاليم اسلام و انديشه هاي بنيانگذار انقلاب اسلامي به هسته تمدن و فرهنگ ديني دنيا تبديل مي شود.
وي افزود: اين اداره نقش سياستگذاري و حمايتي توام با نوآوري و بالندگي و به دور از كميت هاي متراكم و فارغ از تصدي گري را دنبال مي كند و بر همين اساس و با نهادينه شدن اجراي اعتكاف، ثبت نام از شركت كنندگان در اين سنت حسنه از 14 تير ماه در مساجدي كه سال گذشته اعتكاف را برپا كرده بودند آغاز مي شود و تا 20 تير ماه ادامه خواهد داشت.
مدير كل سازمان تبليغات اسلامي استان با پر اهميت شمردن كيفيت در برنامه ها و استقبال پرشور جوانان گفت: پربار كردن محتواي برنامه هاي ديني از اهداف مؤكد سال جاري محسوب مي شود و تغذيه فكري تمامي اقشار به ويژه اقشار تاثير گذار از اهميت ويژه اي برخوردار است.
وي ادامه داد: در سال گذشته 12 هزار و هفتصد و شش نفر در 64 مسجد استان در آئين معنوي اعتكاف شركت كردند كه 75 درصد آنان را بانوان تشكيل مي دادند و 94 درصد معتكفين شهري بوده اند.
مدير كل اداره تبليغات اسلامي استان تصريح كرد: در حوزه تبليغ ديني نيز با توجه به اقبالي كه بانوان به مراسم ديني دارند و با وجود 81 هيأت حسيني بانوان در سطح استان و طبق آسيب شناسي هاي صورت گرفته ستاد ساماندهي شئونات عزاداري به تقويت بنيه هاي فكري و علمي مبلّغات ديني مي پردازد و با اين رويكرد اميدواريم بدعت ها و خرافه هاي وارد شده توسط افراد جاهل و مغرض از جامعه ديني ريشه كن شود و اين امر نياز به كار فرهنگي بلند مدت دارد تا بتوانيم به ثمره مطلوب دست پيدا كنيم و در اين راستا 17 دوره تخصصي در طول سال گذشته برگزار شده كه موفق به تربيت و آموزش 250مبلغه و تزريق آن به جامعه شده است.
ايشان در رابطه با اجراي طرح هاي تابستاني گفت: طرح اوقات فراغت در سال جاري در دو بخش بوستان معرفت ويژه دانش آموزان ابتدايي و راهنمايي با يكصد پايگاه و هسته هاي فرهنگي جوان ويژه مقطع متوسطه و دانشجويان در يكصد و 10 هسته پيش بيني شده است. كه قادر خواهد بود 6 هزار و پانصد نفر را تحت پوشش خود قرار دهد.
وي همچنين از اعزام 70 مربي فرهنگي از قم براي اجراي اين طرح خبر داده گفت: برگزاري 2 هزار گفتمان ديني در قالب طرح اوقات فراغت و توليد يكصد و 50 نشريه براي شركت در جشنواره نشريات هسته جوان، طرح نخبگان جوان كه شامل شناسايي استعدادهاي دانش آموزان استثنايي از جهت خلاقيت و نوآوري مي باشد از ديگر برنامه هاي اين طرح محسوب مي شود.
وي همچنين در مورد فعاليت هاي قرآني اداره تبليغات اسلامي استان گفت: در سال جاري 28 هزار نفر تحت آموزش هاي قرآني نهضت قرآن آموزي قرار مي گيرند كه فعاليت يكصد و 70 كلاس روخواني، 94 كلاس روان خواني، دوره هاي آموزش مفاهيم، طرح بينات، 20 كلاس حفظ قرآن ويژه كودكان و خردسالان، تفسير، كلاس هاي تخصصي صوت و لحن و توزيع قرآن كريم به صورت اهدايي و رايانه اي از ديگر فعاليت هاي دارالقرآن الكريم اداره تبليغات اسلامي در سال جاري به شمار مي رود.
حجت الاسلام عظيمي يادآوري كرد: همچنين دارالقرآن استان 36 مركز قرآني- مردمي را كه فعاليت هاي بسيار چشمگير و قابل توجهي را در زمينه آموزشي دارند تحت پوشش قرار داده و از آنان حمايت معنوي و مادي مي نمايد و طرح جديد احداث 14 خانه قرآن روستايي در دستور كار دارالقرآن قرار دارد.
وي با تأكيد بر اين مقوله كه معنويت علاج دردها و ضعف هاي فرهنگي جامعه است، ادامه داد: تأسيس خانه عالم در روستا ها نيز از ديگر مواردي است كه پيگير آن هستيم و اميدواريم با توجه به حجم كار تبليغ ديني يعني حضور 42 روحاني مستقر و اعزام يكصد و 10 روحاني طرح هجرت به روستاها احداث خانه هاي عالم در روستاها گره گشاي اسكان و به تبع آن تبليغ ديني در جامعه باشد.
وي برگزاري مناجات شعبانيه در سطح استان را از ديگر برنامه هاي نو و معنوي در سال جاري عنوان كرد.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 260]