تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798759011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

یونی کُد چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: یونیکد (به انگلیسی: Unicode) استانداردی صنعتی است که اجازه میدهد نمادهای تمامی[نیازمند منبع] رسمالخطهای دنیا بهوسیلهٔ رایانه نمایش دادهشوند.
در علم رایانه، هر نویسهٔ یونیکد، ۲ بایت جا میگیرد، که یک بایت آن مشخص کنندهٔ زبان و بایت دیگر مشخص کنندهٔ خود نویسه است. برای نویسههای عادی زبان انگلیسی بایت مشخص کنندهٔ زبان برابر مقدار تهی (کاراکتر کد صفر) است.

اصولاً کامپیوترها فقط با عددها کار میکنند و حروف و نویسههای دیگر را با تخصیص عددی به هر یک از آنها ذخیره میکنند. تا قبل از اختراع یونیکد، صدها سیستم کُدگذاری مختلف برای تخصیص این اعداد وجود داشت. نویسههای هیچ کُدگذاریای بهتنهایی کافی نبود: مثلاً اتحادیهٔ اروپا به چندین کُدگذاری مختلف برای در بر گرفته شدن همهٔ زبانهایش نیاز داشت. حتی برای زبانی مثل انگلیسی نیز هیچ کُدگذاریای بهتنهایی برای همهٔ حروف، علایم نقطهگذاری، و نمادهای فنی متداول کافی نبود.
این سیستمهای کدگذاری با هم تعارض نیز داشتند. یعنی دو کُدگذاری مختلف ممکن بود از اعداد یکسانی برای دو نویسهٔ مختلف، یا از اعداد مختلفی برای نویسههای یکسان استفاده کنند. با وجود این که هر کامپیوتری (بالاخص کارگزارهای شبکه) لازم است از کُدگذاریهای مختلف و متعددی پشتیبانی کند، هرگاه دادهها از کُدگذاریها یا محیطهای مختلف عبور کنند، در معرض خطر تحریف قرار میگیرند.

یونیکد به هر نویسه یک عدد یکتا اختصاص میدهد، مستقل از محیط، مستقل از برنامه، و مستقل از زبان. استاندارد یونیکد را پیشتازان صنعت کامپیوتر، از قبیل شرکتهایی چون آیبیام، اَپل، اچپی، اورکل، جاستسیستم، سان، سایبیْس، مایکروسافت، یونیسیس، SAP و بسیاری شرکتهای دیگر پذیرفتهاند. استانداردهایی چون XML، جاوا، اکمااسکریپت (جاوااسکریپت)، LDAP،‏ Corba 3.0،‏ ‏WML، و غیره، یونیکد را ملزم میدانند و روش رسمی پیادهسازی استاندارد ISO/IEC 10646 نیز یونیکد است. یونیکد در بسیاری از سیستمعاملها، همهٔ مرورگرهای امروزی، و بسیاری از محصولات دیگر پشتیبانی میشود. پیدایش استاندارد یونیکد، و در دسترس بودن ابزارهایی که از آن پشتیبانی میکنند، از چشمگیرترین روندهای جدید در صحنهٔ جهانی فناوریهای نرمافزاری بوده است.
گنجاندن یونیکد در وبگاهها و برنامههای کاربردی کارخواه‐کارساز یا چندلایهای، در مقایسه با استفاده از مجموعهنویسههای قدیمی، میتواند باعث کاهش قابل ملاحظهٔ هزینهها شود. یونیکد این امکان را فراهم میکند که یک محصول نرمافزاری واحد یا یا یک وبگاه واحد بتواند بدون نیاز به طراحی و مهندسی مجدد، در محیطها، زبانها، و کشورهای متعددی کار کند. یونیکد به دادهها نیز امکان میدهد که بدون تحریف از سیستمهای مختلف عبور داده شوند.دربارهٔ کنسرسیوم یونیکد

کنسرسیوم یونیکد سازمان غیرانتفاعیای است که برای بهبود، گسترش، و ترویج استفاده از استاندارد یونیکد تأسیس شده است، استانداردی که شیوهٔ بازنمایی متون را در محصولات نرمافزاری و استانداردهای امروزی مشخص میکند. اعضای این کنسرسیوم طیف گستردهای را از شرکتها و سازمانهای فعال در صنعت پردازش اطلاعات، در بر میگیرند. پشتیبانی مالی این کنسرسیوم صرفاً از طریق حق عضویت اعضا است. عضویت در کنسرسیوم یونیکد برای سازمانها و افراد هر جای دنیا که استاندارد یونیکد را پشتیبانی کنند و بخواهند در گسترش و پیادهسازی آن کمک کنند، آزاد است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن