واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان/ 16نماينده ايران در دومين مسابقات قرآن دانشجويان مسلمان:مسابقات قرآن دانشجويان مسلمان فرصت ترويج فرهنگ قرآني در جامعه است
گروه فعاليتهاي قرآني: مسابقات بينالمللي قرآن كريم دانشجويان مسلمان عامل ترويج فرهنگ و فعاليتهاي قرآني در جامعه است و البته بايد كارهاي ديگري براي انس هرچه بيشتر مردم با قرآن نيز در كنار برگزاري اين مسابقات انجام شود.
«محمدحسن موحدي» نفر نخست بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران و نماينده جمهوري اسلامي ايران در دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان در رشته قرائت، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: يكي از راههايي كه باعث ميشود فرهنگ و فعاليتهاي قرآني در جامعه ترويج پيدا كند، برگزاري مسابقاتي مانند مسابقات بينالمللي قرآن كريم دانشجويان مسلمان است.
وي افزود: البته به عقيده من برگزاري اين مسابقات نميتواند در مردم تأثير طولانيمدت باقي گذارد و تأثير آن كوتاهمدت و مقطعي است و بايد كارهاي ديگري براي انس هرچه بيشتر مردم با قرآن انجام شود.
موحدي تصريح كرد: بهترين راه براي ترويج فرهنگ قرآني در جامعه بازگذاشتن فضاي پرسشگري براي مردم است تا مردم درباره ابعاد مختلف اين كتاب آسماني سئوال مطرح كنند و هيچگونه مانعي براي آنها در اين زمينه وجود نداشته باشد.
وي ادامه داد: البته اين حرف به آن معني نيست كه هر فردي بيايد و حرف غيرعلمي بزند و ما بخواهيم پاسخگوي آن باشيم بلكه بايد اينگونه سئوالات در مجامع علمي و توسط افراد آگاه به بحث و بررسي گذاشته شود.
نماينده جمهوري اسلامي ايران در دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان در رشته قرائت تأكيد كرد: بحث ديگري كه مطرح است متن قرآن است، همانگونه كه مقام معظم رهبري در ديدار با قاريان و حافظان فرمودند، ما هماكنون در كشور محتاج اين هستيم كه جلساتي تشكيل شود فقط براي شنيدن قرآن كريم و جنبه هنري قرآن را بيشتر براي مردم به تصوير بكشيم.
توجه به جنبه بلاغي و هنري قرآن در كنار موضوعات علمي ضروري است
موحدي عنوان كرد: غير از جنبههاي علمي قرآن توجه به جنبه بلاغي قرآن نيز بسيار ضروري است و بايد تمام ابعاد هنري قرآن كريم براي مردم به نمايش گذاشته شود تا آنها بيش از پيش با اين كتاب آسماني مأنوس شوند.
وي در ادامه اظهار كرد: حضور دانشجويان ديگر كشورهاي اسلامي در مسابقات بينالمللي قرآن خود زمينهاي است تا تبليغات منفي عليه جمهوري اسلامي ايران را خنثي كند، به عنوان مثال بر عليه ما تبليغ ميشود كه قرآن را تحريف كردهايم و اين به هيچ عنوان صحيح نيست كه با حضور قشر تحصيلكرده كشورهاي مسلمان در ايران اين موضوع بر همگان آشكار خواهد شد.
نفر نخست بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران در رشته قرائت تصريح كرد: بايد يك مجموعه جلسات انس با قرآن با حضور مهمانان و شركتكنندگان در دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان تشكيل شود تا آنها علاقه مردم ايران به قرآن را از نزديك ببينند.
بازديد از مكانهاي تاريخي و مذهبي تأثير زيادي در شناخت دانشجويان از ايران دارد
وي افزود: همچنين آشنايي اين دانشجويان با آثار تاريخي كشور و بازديد از مكانهاي تاريخي و مذهبي ميتواند تأثير زيادي را در شناخت آنها از آداب و رسوم كشورمان و اشاعه فرهنگ ايراني ــ اسلامي به ساير كشورهاي جهان داشته باشد.
موحدي در پاسخ به اين پرسش خبرنگار ايكنا كه آيا در جريان برگزاري اولين دوره اين مسابقات بودهايد، گفت: جزئيات اولين دوره اين مسابقات را نتوانستم پيگيري كنم و البته اختتاميه آن را ديدم، همچنين بخشهايي از مسابقات را كه از طريق تلويزيون پخش ميشد نيز شاهد بودم.
نماينده جمهوري اسلامي ايران در دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان در رشته قرائت عنوان كرد: به طور عمومي مسابقات بينالمللي قرآن كريم سطح كيفي خيلي بالايي ندارد و علت در اين است كه در كشورهاي اسلامي در زمينه قرائت حرفهاي و فني قرآن كريم ضعف وجود دارد و بهجز چند كشور مانند ايران، مصر، مالزي، لبنان، تانزانيا، عراق و الجزاير بقيه كشورها در اين زمينه، خيلي كار نكردهاند.
محمدحسن موحدي در پايان در پاسخ به اين پرسش كه به نظر شما در اين مسابقات حائز چه مقامي ميشويد گفت: با توكل به خداوند متعال اميدوارم نماينده شايستهاي براي جمهوري اسلامي ايران در اين دوره از مسابقات باشم.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]