محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854260395
4(صفحه چهار)
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4(صفحه چهار)
هشدار استاندار در جلسه شوراي اداري استان؛ احتمال يخبندان و سرماي شديد؛ خراساني ها آماده باشند
خراسان امروز - معتمدي: وزير امور اقتصاد و دارايي گفت: امسال 1800 ميليارد تومان سود براي 5/22 ميليون نفر دارنده سهام عدالت اختصاص مي يابد.
دكتر حسيني در جلسه شوراي اداري خراسان رضوي با اشاره به توزيع 360 ميليارد تومان سود سهام عدالت در سال گذشته، اظهار داشت: از اين ميزان 200 ميليارد تومان بين خانواده هاي تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي توزيع شد.
وي با بيان اينكه شناسايي 5/19 ميليون نفر جمعيت تحويل سهام عدالت امسال در دستور كار قرار دارد، افزود: طبق قانون 6 دهك جمعيت كشور شامل 42 ميليون نفر از جمعيت 70 ميليوني كشور سهام عدالت دريافت مي كنند كه تاكنون 22 ميليون و 500 هزار نفر شناسايي و 16 ميليون نفر ورقه سهام عدالت را دريافت كرده اند.
وي درخصوص طرح تحول اقتصادي خاطرنشان كرد: اين طرح دو پيامد كلي شامل ضرورت ايجاد تحول در ساختار اقتصادي كشور با هدف دستيابي به توسعه و نيز استقرار عدالت و توزيع مناسب منابع در شيوه هاي تخصيص، دارد.
بهره وري پايين در اقتصاد
وزير امور اقتصاد و دارايي با اشاره به فراواني منابع طبيعي در كشور افزود: با وجود اين ظرفيت بهره وري در اقتصاد پايين است.
دكتر حسيني تصريح كرد: مسؤولان استان خراسان رضوي و دستگاه هاي اقتصادي اين استان، فرمانداران و بخشداران بايد نسبت به اطلاع رساني در خصوص طرح تحول اقتصادي براي مردم گامهاي مؤثرتري بردارند.
وي هدف خود از سفر به اين استان را آغاز سلسله همايشهاي تدوين طرح تحول اقتصادي كشور عنوان كرد و گفت: تلاش مي شود در قالب اين همايشها گامهاي مؤثر و مهمي در راستاي تحقق اين طرح برداشته شود.
بهره برداري از 20 هزار ميليارد ريال پروژه
در اين جلسه استاندار خراسان رضوي نيز با بيان اينكه در كمتر از يك سال در اين استان بيش از 20 هزار ميليارد ريال پروژه به بهره برداري رسيده است، گفت: اين پروژه ها حاصل تلاش دولت نهم بوده است.
يخبندان و سرماي شديد در راه است
وي در ادامه با اشاره به نزديكي فصل زمستان گفت: امسال احتمال يخبندان و سرماي شديد وجود دارد و دستگاههاي مختلف به لحاظ تأمين سوخت به ويژه براي مراكز حساس نظير نيروگاه ها بايد تمهيدات لازم را در نظر گيرند تا مردم با مشكل مواجه نشوند.
محمدجواد محمدي زاده با اشاره به ظرفيتهاي قوي استان در بخش اقتصادي و وجود 45 ماده معدني، 50 درصد تخت مراكز اقامتي كشور در استان و مشهد يادآور شد: 6 كارخانه سيمان در خراسان رضوي در حال ساخت است و اولين كارخانه در فروردين ماه آينده افتتاح و 3 كارخانه ديگر همزمان با ولادت با سعادت امام رضا(ع)، دهه فجر و بهار سال آينده به بهره برداري مي رسد.
منطقه ويژه درماني در مشهد
وي آهنگ سرمايه گذاري در حوزه زيرساختهاي ريلي و جاده اي نيروگاهها، خطوط انتقال گاز و انرژي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: اين مسايل زمينه توسعه استان را فراهم كرده است.
وي با بيان اينكه اخيراً از سوي دولت ايجاد منطقه درماني ويژه در مشهد به تصويب رسيده است، به وجود منابع انساني باهوش و فرزانه در استان اشاره كرد و گفت: فضاي كارآفريني و تلاش در استان پررونق است و در كمتر از يك سال مقام صنعتي استان در كشور از 5 به 4 ارتقا يافته است.
وي اين علايم را اميدوار كننده براي رشد سرمايه گذاري استان قلمداد كرد و افزود: طي 3 سال گذشته در بحث سرمايه گذاري بخش غيردولتي مقام اول كشور نصيب خراسان رضوي شده و همچنين نرخ رشد سرمايه گذاري استان 4 درصد ارتقا يافته است.
اجراي 40 هزار طرح در قالب بنگاههاي زودبازده
محمدي زاده از خراسان رضوي به عنوان استان ممتاز در خصوص بنگاه هاي زودبازده ياد كرد و گفت: حدود 68 هزار طرح در قالب بنگاه هاي زودبازده اقتصادي ارايه شد كه بيش از 40 هزار طرح توانستند از تسهيلات مربوط استفاده كنند.
وي با بيان اينكه 7 هزار ميليارد تومان منابع بنگاه هاي زودبازده به تازگي گشايش يافته است، گفت: با وجود اينكه سهم خراسان رضوي و بانكها مشخص است اما هنوز از سوي بانكهاي مركز اعلام نشده است كه بايد اين مسأله شتاب گيرد، زيرا بسياري از طرحهايي كه قسط اول تسهيلات بنگاه هاي زودبازده را دريافت كرده اند، هم اكنون معطل تسهيلات جديد هستند.
استاندار خراسان رضوي با بيان اينكه عمده فعاليت ايران در كشورهاي آسياي ميانه متعلق به خراسان رضوي و به ويژه مشهد است، گفت: به همين دليل اختصاص خطوط اعتباري مشخص جهت پشتيباني از فعالان اقتصادي استان در اين كشورها به لحاظ تضمين سرمايه گذاري و نيز تأمين منابعي كه بازگشت آن حتمي است، ضروري مي باشد.
آمادگي سرمايه گذاري يك ميليارد دلاري
وي ادامه داد: خراسان رضوي براي بيش از يك ميليارد دلار سرمايه گذاري در بخشهاي اقتصادي نظير اجراي سدها، كارخانه هاي سيمان و انبوه سازي مسكن در 5 كشور آسياي ميانه آماده است.
محمدي زاده افزود: با 100 ميليون دلار مي توان به گردش مالي اين يك ميليارد دلار رسيد.
وي با اشاره به دهه كرامت ويژه ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع) گفت: ايرانيان به طور اعم و خراساني ها به طور اخص وامدار حضرت رضا(ع) هستند.
وي ادامه داد: در اين دهه به ويژه در روز ميلاد مسعود امام رضا(ع) بايد همه اقشار جامعه طبق برنامه و در مكانهاي در نظر گرفته شده براي عرض شادباش به ساحت مقدس حضرت رضا(ع) به حرم اين امام همام مشرف شوند.
عدالت اجتماعي در گرو عدالت اقتصادي
در جلسه شوراي اداري خراسان رضوي نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اينكه اداره امور جامعه بي ارتباط با مسايل بومي و اقتصادي نيست، گفت: عدم گردش صحيح و اقتصادي پول در جامعه قوام و دوام جامعه را تضعيف و اجتماع را با مشكلات اقتصادي و غيراقتصادي فراواني مواجه مي سازد.
عفت شريعتي با اشاره به اينكه امروزه تحقق عدالت اجتماعي در تمام ابعاد آن را بايد در عدالت اقتصادي يافت، گفت: ساماندهي اقتصاد در مواردي از جمله امور مالياتي، بيمه، گمرك و تأمين اجتماعي به ويژه به سمت دهكهاي پايين جامعه ضروري است.
فرماندار شهرستان تربت حيدريه نيز با تشريح وضعيت پروژه هاي سفر اول هيأت دولت به اين شهرستان گفت: هم اكنون تعدادي از پروژه ها نظير كارخانه سيمان با هزينه 60 ميليارد تومان از محل تسهيلات بنگاه هاي زودبازده آماده بهره برداري است.
صادقيان افزود: همچنين كارخانه شير با توليد 500 تن و كارخانه آرد با ظرفيت 300 تن آماده بهره برداري است و پروژه هايي مثل احداث سالنهاي ورزشي، دانشكده فني و مهندسي و سيلوي گندم از 80 درصد پيشرفت فيزيكي برخوردار است.
وي ادامه داد: با اين حال مجتمع ورزشي كارگران و مجتمع فرهنگي و هنري به دليل كمبود بودجه در معرض توقف كار قرار دارند.
انتصابات جديد
در ادامه اين جلسه مهدي فروزان، محمدرضا كاظمي و سرهنگ خلبان ستاد عليرضا برخورد به ترتيب به عنوان فرمانداران شهرستان جوين و جغتاي و فرمانده پايگاه چهارم شكاري امام رضا(ع) معرفي شدند.
بلاياي طبيعي 4500 ميليارد ريال به محصولات بيمه اي كشور خسارت زد
بجنورد- خبرنگار قدس: قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي ايران گفت: در سال زراعي گذشته بلاياي طبيعي چهار هزار و 500 ميليارد ريال به مزارع تحت پوشش بيمه محصولات كشاورزي خسارت زد.
محمدحسين صفرپورطاهر اظهار داشت: تاكنون دو هزار ميليارد ريال غرامت براي محصولات كشاورزان تحت پوشش بيمه پرداخت شده است.
وي اظهار داشت: مجلس شوراي اسلامي در بودجه سال 87 دو هزار و 300 ميليارد ريال يارانه براي جبران خسارتهاي ناشي از بلاياي طبيعي براي صندوق بيمه محصولات كشاورزي پيش بيني كرده است.
صفرپور افزود: هرگونه افزايش ميزان سطح بيمه اي محصولات كشاورزي از سوي صندوق بيمه پرداخت غرامت را به دليل سقف يارانه اي تعيين شده با مشكل مواجه مي كند.قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي ايران گفت: صندوق بيمه بابت پرداخت غرامت بيمه محصولات كشاورزي بيش از اعتبار تخصيصي، هشت ميليارد ريال به بانك كشاورزي بدهكار است.
اين مسؤول گفت: در حال حاضر 96 نوع محصول كشاورزي در كشور تحت پوشش بيمه محصولات كشاورزي قرار دارند.
وي ميزان خسارتهاي وارده به بخش كشاورزي ايران را در سال زراعي گذشته 150 هزار ميليارد ريال اعلام كرد.
وي گفت: در سال زراعي جاري سطح پوشش بيمه اي پيش بيني شده براي محصولات كشاورزي از طريق صندوق بيمه محصولات كشاورزي حدود 6 ميليون هكتار است.وي يادآور شد: تاكنون يك ميليون و 800 هزار كشاورز براي پوشش بيمه اي محصولات كشاورزي خود متقاضي شده اند.صفرپور خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه در سال زراعي گذشته آمار كشاورزان متقاضي براي پوشش بيمه اي محصولات كشاورزي يك ميليون و 300 هزار نفر بوده است.وي استقبال كشاورزان را ناشي از موفقيت صندوق بيمه محصولات كشاورزي در گسترش فرهنگ بيمه اي اعلام كرد و افزود: به دليل حجم بالاي خسارتهاي ناشي از بلاياي طبيعي به بخش كشاورزي در كشور ميزان غرامتهاي پرداختي ناچيز بوده و بايد براي تقويت اين بخش فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي گسترش يابد.
امام جمعه بجنورد: رعايت استاندارد ضامن سلامت و اعتبار جهاني ملت ايران است
بجنورد- خبرنگار قدس: استاندار خراسان شمالي گفت: استاندارد به عنوان بستر و سنگ بناي توسعه پايدار است و اگر استانداردها رعايت شود توسعه پايدار به خودي خود محقق مي شود.مهندس جهانبخش در همايش روز ملي استاندارد با اشاره به اينكه فرهنگ اعتقادي كار بايد در بين مديران، كارگزاران و توليد كنندگان تقويت شود، افزود: در استاندارد جامعه هدف هم توليد كننده و هم مصرف كننده است و از رعايت استانداردها هر دو سود مي برند.مديركل اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي خراسان شمالي نيز گفت: هم اكنون 70 هزار استاندارد در سطح بين المللي نوشته شده كه سهم كشور ايران براي نگارش و تدوين استانداردهاي ملي 15 هزار استاندارد است. وي با بيان اينكه مردم با مقوله استاندارد آشنا نيستند، تصريح كرد: ما بايد در اين زمينه فرهنگ سازي و بسترسازي كنيم.وي در رابطه با فعاليتهاي انجام شده از مهرماه سال 86 تا 87 يادآور شد: 987 نمونه برداري از واحدهاي توليدي، آموزش و كارآموزي 2560 نفر از مسؤولان كنترل كيفيت، 48 مورد بازديد كيفي از واحدهاي توليدي، تنظيم هفت پمپ توزيع سوخت مايع، 101 مورد نمونه برداري از مراكز طلافروشي و استاندارد اجباري 540 قلم كالا از جمله فعاليتهاي انجام گرفته در اين مدت است.امام جمعه شهرستان بجنورد نيز گفت: سلامت مردم و اعتبار كشور در رقابت با جهان امروز به رعايت مقررات استاندارد بستگي دارد و اگر بخواهيم از آسيبها و حوادث ناگوار مصون بمانيم، بايد مقررات استاندارد را رعايت كنيم.آية ا... مهمان نواز افزود: استاندارد در همه ابعاد زندگي انسان نقش دارد و براي رعايت آن تعهد توليد كننده ضروري است.
فرماندار خبرداد؛ اختصاص 100 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي 132 پروژه عمراني در مه ولات
مه ولات- خبرنگار قدس: فرماندار مه ولات در جلسه شوراي اداري اين شهرستان با اشاره به خدمات دولت نهم گفت: امروز براي همگان مشخص است كه دولت نهم، دولت كار و تلاش است.حاجي عرب با اشاره به اعتبار 100 ميليارد ريالي شهرستان در سال جاري كه در قالب 132 پروژه عمراني هزينه مي شود، گفت: تاكنون 35 درصد اين اعتبار تخصيص يافته كه دستگاهها بايد پيگير جذب تخصيصهاي بعدي باشند.وي با تأكيد بر لزوم ارائه گزارش مستمر از پيشرفت فيزيكي پروژه ها گفت: با وجود گذشت 7 ماه از سال، به جز يكي دو دستگاه اجرايي، هيچ كدام از ادارات مه ولات نسبت به ارسال گزارش پيشرفت فيزيكي پروژه هاي دستگاههاي مربوط اقدام نكرده اند.وي با اشاره به پيشروي كوير و بحران آب با تأكيد بر لزوم برنامه ريزي جهاد كشاورزي براي ارائه راهكار كارشناسي در زمينه مهار بحران آب گفت: 409 حلقه چاه كشاورزي در منطقه فعال است كه 60 حلقه از اين چاهها ديزلي است و براي صرفه جويي در مصرف سوخت بايد برقي شوند.حجة الاسلام والمسلمين بهمني امام جمعه مه ولات نيز در اين جلسه خدمت به مردم و گره گشايي از كار آنان را اجرعظيم دانست و گفت: خوشبختانه در اين برهه از زمان دولتي عدالت محور و كارا زمام امور را در دست دارد كه تمام هم و غمش خدمت به قشر محروم و مستضعف است.نماينده مردم مه ولات در مجلس شوراي اسلامي نيز با اشاره به ظرفيتها و استعدادهاي فراوان اين شهرستان در زمينه كشاورزي، بر استفاده بهينه از منابع آبي و لزوم استقرار صنايع تبديلي در شهرستان تأكيد كرد و گفت: بايد از توان و استعداد شهرستان حداكثر استفاده را بكنيم.
فرماندار خبر داد؛ ايجاد خوشه صنعتي سيليس در تربت جام
تربت جام - خبرنگار قدس: امام جمعه تربت جام در جلسه شوراي اداري اين شهرستان گفت: مسؤولان بايد زمان و موقعيت خود را بهتر شناخته و با مديريتي قوي تر كار خود را ادامه دهند.
حجة الاسلام والمسلمين موسوي فر به مسؤولان توصيه كرد: درسي كه از مكتب امام جعفر صادق(ع) گرفته مي شود، زمان شناسي است و مسؤولان بايد از توده مردم در زمان شناسي و دشمن شناسي جلوتر باشند.
نماينده مردم تربت جام و تايباد هم در اين جلسه به طرح تحول اقتصادي دولت اشاره كرد و گفت: اقتصاد ما نيازمند جراحي است و بايد ساختار شكني شود.
وي افزود: در بودجه سال 88 اعتبارات ويژه اي براي مناطق محروم و پيشرفت توأم با عدالت ديده شده است و نظام و حاكميت ما توجه به نيازمندان را سرلوحه قرار داده است.دكتر اسدالهي از تدوين برنامه راهبردي چهار ساله شهرستان تربت جام و تايباد خبر داد و خطاب به مسؤولان اجرايي شهرستان گفت: بايد به مشكلات موجود در بخشها توجه بيشتري صورت پذيرد و با ارايه طرحهاي قابل قبول اعتبارات را جذب كنيم.
او همچنين از ايجاد صفهاي طولاني «CNG» تربت جام انتقاد كرد و افزود: تا پايان سال دو جايگاه «CNG» راه اندازي خواهد شد كه مسؤولان مربوطه بايد پيگيري جدي در اين زمينه داشته باشند.
در ادامه اين جلسه فرماندار تربت جام نيز به ظرفيتهاي معدني اين شهرستان اشاره كرد و افزود: آمايش صنعت و معدن در استان خراسان رضوي تهيه شده كه سرشاخه هاي آن از معادن در تربت جام موجود است.
وي گفت: ايجاد يك خوشه صنعتي براي سيليس در اين شهرستان در دست اقدام است كه مي تواند تحول شگرفي در منطقه ايجاد نمايد.
امير كلالي اظهار داشت: در كنار بخش كشاورزي بايد بخش گردشگري و صنايع و معادن كه ظرفيتهاي بسيار زيادي براي سرمايه گذاري دارند و مي تواند اشتغال مؤثري براي جوانان ايجاد نمايند، نيز مورد توجه قرار گيرد. وي پرداخت تسهيلات به اين پروژه ها را مورد تأكيد قرار داد و گفت: بانكها بايد نگاه ملي به اين پروژه ها داشته باشند.
اعلام دلايل شلوغي نانوايي هاي سبزوار
سبزوار - خبرنگار قدس: جلسه توجيهي نانوايان سبزوار به منظور ارتقاي كيفيت نان برگزار شد.
فرماندار سبزوار در اين جلسه گفت: سازوكارهاي فعلي پرداخت يارانه براي آرد و نان سازوكارهاي درستي نيست، اما در كوتاه مدت گريزي از آن نيست.
علي اصغر عنابستاني افزود: مسايل مربوط به خشكسالي و طوفان بر قيمت كالاها از جمله جو، كنسانتره و گندم تأثير گذاشت، به گونه اي كه سال گذشته 120 هزار تن گندم در اين شهرستان خريداري شد، در حالي كه امسال اين رقم به 12 هزار تن رسيده است.وي با بيان اينكه آرد سرانه روستايي در اين شهرستان جمع خواهد شد، اظهار داشت: بسياري از مشكلات و شلوغي صفهاي نان شهر به دليل عدم ساماندهي توزيع آرد سرانه روستايي مي باشد.وي نان تنوري سنتي سبزوار را كم نظيرترين نان كشور عنوان كرد و خواستار ارتقاي بيشتر كيفيت نان و برخورد ديني و اسلامي نانوايان با مردم شد.دبير كميسيون تعزيرات آرد و نان شهرستان سبزوار هم در اين مراسم بازگشايي مدارس و دانشگاهها و تقارن آن با پايان ماه مبارك رمضان، كمبود تعداد نانوايي هاي شهري و سبك سنتي حاضر را از جمله دلايل مهم شلوغي صفهاي نانوايي شهرستان دانست.
حسين ايثارگر كيفيت نامناسب آردهاي توزيع شده و ناآشنايي نانوايان را علت اصلي عدم كيفيت نان در روزهاي اخير عنوان كرد و اظهار داشت: برگزاري اينگونه همايشهاي آموزشي، توجيهي و نظارت مستمر و عرضه آرد مرغوب در كيفيت نان مؤثر خواهد بود.
وي ابراز اميدواري كرد: با پيگيريهاي انجام شده شاهد عرضه گندم و آرد مطلوب به نانوايان باشيم.
رئيس اتحاديه نانوايان سبزوار هم با بيان اينكه 45 درصد گندم نان مصرفي كشور وارداتي مي باشد، افزود: در سال گذشته يك ميليون تن صادرات گندم داشتيم در حالي كه امسال 45 درصد گندم مورد نياز وارد شده است.
فرماندار خبر داد؛ ايجاد رديف بودجه خاص براي نهبندان با دستور رئيس جمهوري
نهبندان - خبرنگار قدس: فرماندار نهبندان در جلسه شوراي اداري اين شهرستان از ايجاد رديف بودجه خاص براي شهرستان محروم نهبندان از سوي رئيس جمهور خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما، غلامرضا پورسلطاني، در نشست شوراي اداري نهبندان خدمات دولت نهم در محروميت زدايي از روستاهاي اين شهرستان را ستود و ابراز اميدواري كرد: با نگاه ويژه دولت باقيمانده اعتبارات طرح توسعه نهبندان در آينده نزديك اختصاص داده شود.
وي كمبود كارشناس ناظر بر روند ساخت مسكن را از مشكلات طرح مقاوم سازي مسكن روستايي در اين شهرستان عنوان كرد.
وي همچنين با اذعان به وجود مشكل كمبود شير در استان، از ارسال نامنظم شير يارانه اي به شهرستان نهبندان بدون اطلاع قبلي انتقاد كرد.
پورسلطاني نظارت بر فرآيند پخت نان در نهبندان را ضروري خواند و گفت: با هماهنگي هاي صورت گرفته 72 تن آرد مرغوب با هدف بالا بردن كيفيت نان، بين نانواييهاي شهرستان توزيع شده است.
امام جمعه نهبندان نيز در جلسه شوراي اداري اين شهرستان از عدم پايبندي پيمانكاران ساخت مسكن در برخي از روستاهاي شهرستان نهبندان انتقاد كرد و گفت: اهالي چندين روستاي محروم نهبندان از اينكه بنياد مسكن انقلاب اسلامي اين شهرستان بدون اطلاع و هماهنگي آنان با پيمانكاران ساخت مسكن قرارداد منعقد نموده، نگران و گله مند هستند.
وي از مصوبه اخير هيأت دولت در اجلاس سراسري ائمه جمعه كشور در رابطه با اختصاص اعتبار به امور مذهبي و بخشودگي مصلي ها، مدارس علميه و مساجد از پرداخت وجوه مصرف آب و برق خبر داد و گفت: با اجرايي شدن اين مصوبه دولت، روند احداث مصلاي امام علي(ع) نهبندان سرعت بيشتري خواهد گرفت.
مديركل آب و فاضلاب شهري خراسان جنوبي نيز از اجراي كامل طرح بزرگ آبرساني از دشت «محمدآباد» به شهر نهبندان توسط شركت آب منطقه اي خراسان جنوبي با صرف 12 ميليارد ريال اعتبار خبر داد و گفت: با اجراي اين طرح تا چندين سال آينده مشكل آب آشاميدني در شهر نهبندان به لحاظ كمي و كيفي برطرف خواهد شد.
به گفته وي، شهر «شوسف» اين شهرستان نيز با اجراي طرح آبرساني 10 ميليارد ريالي از آب آشاميدني مطمئن برخوردار شده است.
مديركل آب و فاضلاب شهري خراسان جنوبي ميزان برخورداري مردم نهبندان از آب آشاميدني مناسب را 5/99 درصد عنوان كرد و افزود: در سه سال گذشته بيش از دو ميليارد و 100 ميليون تومان اعتبار دولتي براي اجراي پروژه هاي حوزه آب و فاضلاب شهري نهبندان هزينه شده است.
وي بهداشتي بودن و كيفيت آب آشاميدني را از شاخصهاي مورد توجه آب و فاضلاب شهري عنوان كرد و گفت: براساس اعلام شوراي بهداشت و سلامت خراسان جنوبي، در حال حاضر ميزان سلامت آب آشاميدني در شهرستان نهبندان 100 درصد است.
مديركل آب و فاضلاب شهري خراسان جنوبي با تأكيد بر صرفه جويي در مصرف آب، بهاي تمام شده هر مترمكعب آب آشاميدني توليدي را در حال حاضر 177 تومان عنوان كرد و گفت: اين در حالي است كه دولت براي هر مترمكعب آب مصرفي، 120 تومان يارانه پرداخت مي كند.
اضافه مي شود: در پايان اين جلسه «غلامرضا شفيعي»، «قاسمي»، «اسماعيل تقوي»، «احمدي»، «حسن يزدان مهر» و «دكتر عباس نيك پور» به عنوان مسؤولان جديد مركز فني و حرفه اي، هواشناسي، بانك كشاورزي، كميته امداد، پست بانك و شبكه دامپزشكي شهرستان نهبندان معرفي شدند.
تعاوني تاكسيراني فاروج رتبه برتر كشوري را كسب كرد
بجنورد- خبرنگار قدس: معاون خودكفايي و اشتغال كميته امداد امام خميني(ره) خراسان شمالي گفت: تعاوني تاكسيراني فاروج كه توسط تسهيلات صندوق اشتغال كميته امداد ايجاد شده، به عنوان تعاوني برتر كشوري انتخاب شد.
اكبرياني با اعلام اينكه اين تعاوني به عنوان اولين تعاوني تاكسيراني در شهرستان فاروج با پشتكار 10 نفر از مددجويان تحت پوشش اين نهاد ايجاد شده است، گفت: اين مددجويان از سال 84 با دريافت وام خريد خودرو از صندوق اشتغال نيازمندان كميته امداد، براي خود شغل ايجاد كردند.
وي اظهار داشت: قبل از ايجاد اين تعاوني شهرستان فاروج فاقد هرگونه تاكسي درون شهري بود.
اجراي طرح جامع املاك در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير كل ثبت اسناد و املاك خراسان شمالي در مراسم توديع و معارفه رئيس ثبت اسناد و املاك شيروان گفت: طرح جامع املاك به منظور تحقق ثبت نوين و پاسخگويي الكترونيكي در ادارات ثبت اسناد و املاك اين استان اجرا مي شود.
رحمتي زاده اظهار داشت: عمليات نقشه برداري زمين با مقياس يك پانصدم در شهرهاي بجنورد، جاجرم و فاروج در حال اجرا مي باشد.
وي يادآور شد: در اجراي اين طرح 76 مؤلفه اطلاعات ملكي استخراج، اسكن و وارد رايانه شده و به روزرساني مي شود.
وي در اين مراسم، «سهيل نشأت» را به عنوان رئيس و «مهران وحدت» را به عنوان معاون اداره ثبت اسناد و املاك شيروان معرفي و از خدمات 35 ساله محمدجواد محمد دوست شيري رئيس قبلي اين اداره كه به افتخار بازنشستگي نائل آمده است، قدرداني كرد.
برگزاري اولين همايش ملي آلو در شهر خر
وخرو- خبرنگار قدس: اولين جشنواره و همايش ملي آلوي ايران در شهر خرو برگزار مي شود.
شهردار خرو و رئيس ستاد برگزاري اين جشنواره گفت: اين شهر بزرگترين توليد و صادر كننده انواع آلو در سطح كشور است.
محمدرضا قدمياري با اشاره به اينكه بيشتر جمعيت شهر خرو به باغداري اشتغال دارند، افزود: اين در حالي است كه بيش از 95 درصد آنان در زمينه كاشت، جمع آوري، خريد و فروش آلو فعاليت داشته و تنها منبع درآمد آنان از محل فروش همين محصول مي باشد.
وي خاطر نشان كرد: امسال براي اولين بار و با همكاري امام جمعه خرو، فرمانداري نيشابور، نمايندگان مجلس، جهاد كشاورزي، اداره تعاون روستايي، صندوق پس انداز قرض الحسنه راهيان نور، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، شركت خروشان بينالود، شهرداري و شوراي اسلامي شهر خرو، صدا و سيما، مطبوعات و خبرگزاريها و مردم زحمتكش و ميهمان نواز شهر ييلاقي خرو اين جشنواره و همايش ملي برگزار مي شود.
وي، هدف از برپايي اين جشنواره را توسعه اقتصادي، علمي، پژوهشي، فرهنگي و هنري و توجه به تنوع خرده فرهنگها و آداب و رسوم منطقه و همچنين آشنايي با يافته هاي علمي درخصوص ميوه آلو بيان كرد.
وي گفت: متأسفانه تاكنون در زمينه معرفي اين محصول اطلاع رساني شايسته اي نشده و بدون ترديد برگزاري اين جشنواره تأثير به سزايي در معرفي و بيان ارزشهاي غذايي و دارويي آلو خواهد داشت.
قدمياري يادآور شد: پس از فراخوان به عمل آمده، تعداد زيادي مقاله و عكس از سراسر كشور به دبيرخانه جشنواره ارسال شده كه در كميته تخصصي در دست بررسي است.وي اضافه كرد، اين جشنواره در روزهاي 15 و 16 آبان ماه در شهر خرو برگزار خواهد شد.
مردم جوين تا پايان سال سهام عدالت مي گيرند
جوين- خبرنگار قدس: فرماندار جوين در جمع شوراهاي روستايي و دهياران بخشهاي عطاملك و مركزي، اعضاي شوراي روستا را به وحدت و همدلي و پرهيز از سياسي كاري در امور جاري عمراني دعوت نمود.
فروزان ادامه داد: ما همه خادم مردم هستيم و لازم است براي اداي وظيفه و خدمت خالصانه به آنان از هيچ كوششي دريغ نكنيم.وي تأكيد كرد: دهياران خود را موظف به اجراي مصوبات شورا بدانند.
وي گفت: با عنايت دولت گازكشي به روستاها در اولويت كاري قرار دارد و به همين مناسبت پيمانكاران در حال نقشه برداري و طراحي در روستاها حضور دارند و مقدمات اجرايي شدن گاز را انجام مي دهند.
معاون فرماندار جوين نيز خبر از پايان واگذاري سهام عدالت مرحله دوم داد و گفت: تا پايان سال مردم شهرستان جوين سهام عدالت دريافت خواهند نمود.
برگزاري دوره آموزشي خدمات در شركت كوير تاير
خراسان امروز: دوره آموزشي خدمات پس از فروش و تعيين خسارت ويژه نمايندگان و دفاتر فروش شركت كوير تاير آغاز شد.رئيس واحد خدمات پس از فروش و تعيين خسارت شركت كوير تاير گفت: در اين دوره نمايندگان شركت كننده ضمن آشنايي با صنعت تاير، ساختار انواع تاير، مواد تشكيل دهنده و شناخت اجزاي تاير در كارگاه علمي- عملي تعيين خسارت آموزش مي بينند.
فرزاد طيبي، اندازه نويسي و نشانه گذاري تاير استاندارد، آزمونهاي كيفي آشنايي با عيوب تاير در فرايند توليد و ماشين آلات ساخت تاير، خدمات پس از فروش، گردش كار و روند تعيين خسارت را از جمله عناوين اين دوره آموزشي ذكر كرد.وي افزود: در اين دوره آموزشي كه به مدت يك هفته برگزار مي گردد، بيش از 20 نماينده فروش از سراسر كشور شركت مي كنند و طي برگزاري دوره آموزشي از اماكن تاريخي و فرهنگي بيرجند نيز ديدن خواهند كرد.
فرماندار خليل آباد: آموزشهاي كارآفريني از اولويتهاي جامعه است
خليل آباد- خبرنگار قدس: فرماندار خليل آباد نياز به آموزش دوره هاي كارآفريني را يكي از اولويتهاي جامعه دانست.
وي افزود: با توجه به جوان بودن جمعيت و حدود 300 هزار نفر دانش آموخته دانشگاهي بايد با ايجاد مراكز فني و حرفه اي، جوانان به حرفه آموزي روي آورند.
مهندس مهدي هنرور كه در مراسم اختتاميه كلاسهاي آموزش كارآفريني سخن مي گفت، اظهار داشت: با توجه به شرايط فعلي كشور و سياستهاي كلي نظام، دولت تنها كمتر از 20 درصد از دانش آموختگان را مي تواند در دستگاههاي دولتي جذب نمايد.
وي اضافه كرد: در حال حاضر 35 درصد از دانش آموزان مقطع متوسطه بايد وارد مراكز فني و حرفه اي شوند تا در آينده به دنبال كسب تجربه و ايجاد اشتغال در حرفه تخصصي و موردنظر خود باشند.
كلاسهاي آموزش كارآفريني طي يك هفته با شركت 105 نفر از خواهران و برادران داراي مدرك ديپلم با همكاري فرمانداري، جهاد كشاورزي، تربيت بدني و مؤسسه كارآفريني به صورت رايگان در سالن ورزشي شهيد ياقوتي خليل آباد برگزار شد.
آغاز برداشت زعفران در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي از آغاز برداشت زعفران در اين استان خبر داد.
عباسعلي صفايي سطح زيركشت اين محصول را 334 هكتار بيان كرد و گفت: از هر هكتار بين سه تا 4/3 كيلوگرم زعفران برداشت مي شود.
وي اظهار داشت: سال گذشته يك تن زعفران در اين استان توليد شد و پيش بيني مي شود امسال 2/1 تن زعفران از مزارع اين استان برداشت شود.
وي شهرستان فاروج را با 225 هكتار كشت زعفران و بعد از آن اسفراين را از شهرستانهاي عمده كشت زعفران در اين استان عنوان كرد.
مدير باغباني سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي گفت: از سال گذشته 70 دستگاه خشك كن زعفران در اختيار زعفران كاران قرار گرفته كه تأثير زيادي بر افزايش بهبود كيفيت توليد زعفران استان داشته است.
وي افزود: بخشي از زعفران توليدي استان در داخل استان مصرف و بخشي براي بسته بندي و عرضه به خراسان رضوي منتقل مي شود.
فرماندار خبر داد ؛ حل مشكلات اوليه مجتمع آلومينيوم سبزوار
سبزوار - خبرنگار قدس: فرماندار سبزوار از حل مشكلات اوليه پيش روي مجتمع آلومينيوم اين شهرستان خبر داد.
علي اصغر عنابستاني افزود: مجتمع آلومينيوم سبزوار با ظرفيت توليد 3 هزار تن، بزرگترين مجتمع توليد آلومينيوم توسط بخش خصوصي در كشور است كه از سال گذشته مراحل اجرايي خود را آغاز كرده است.
وي با بيان اينكه اين مجتمع توسط دو شركت بزرگ ايراني و شركت «ان اف سي» چين به صورت كنسرسيوم مشترك اجرا مي شود، گفت: قرارداد ساخت اين مجتمع اسفندماه سال گذشته در استانداري خراسان رضوي به امضا رسيد.
وي تصريح كرد: با مساعدت استاندار خراسان رضوي كار واگذاري زمين براي ساخت اين مجتمع انجام شد و از محل تسهيلات آمايش سرزمين، اعتبار خوبي براي ساخت نيروگاه 550 مگاواتي در كنار اين مجتمع در نظر گرفته شده تا انرژي مورد نياز آلومينيوم كه بيش از 250 مگاوات است، تأمين شود.
وي مشكل ديگر اين مجتمع را منابع اوليه براي توليد عنوان كرد و اظهار داشت: در جلسه مشتركي كه با سرمايه گذاران داشتيم عنوان شد كه بيشتر كارخانجات آلومينيوم مواد اوليه خود را كه آلومينيا است، از خارج از كشور تهيه مي كنند و كارخانه آلومينيوم جاجرم نيز به تنهايي قادر به تهيه مواد اوليه خود نيست، لذا مواد اوليه مجتمع آلومينيوم سبزوار نيز بايد از خارج تهيه شود.
وي ابراز اميدواري كرد: با هماهنگيهاي انجام شده با سرمايه گذاران طي يك ماه آينده شاهد تجهيز كارگاه اين مجتمع در بخش داورزن سبزوار باشيم.
آغاز برداشت چغندرقند در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي از آغاز برداشت محصول چغندرقند در اين استان خبر داد.
فرزاد عدالتيان اظهار داشت: در سال جاري 750 هكتار از اراضي زراعي اين استان زير كشت چغندرقند است.
وي سطح زير كشت چغندر در سال گذشته را حدود سه هزار هكتار عنوان كرد و گفت: بروز خشكسالي و مشكلات بازرگاني خريد چغندرقند از عمده عوامل كاهش سطح زير كشت چغندرقند در سال جاري است.
خراسان شمالي با 344 هزار هكتار عرصه كشاورزي 308 هزار هكتار زراعت با 32 گونه زراعي و 38 هزار هكتار باغباني با 28 گونه باغي دارد و هر ساله حدود يك هزار تن انواع محصولات باغي و زراعي در اين استان توليد مي شود.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]
-
گوناگون
پربازدیدترینها