تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866429739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امريكا شركت هاي مرتبط با برنامه هسته يي ايران را تحريم كرد هشدار مسكو به واشنگتن


واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: امريكا شركت هاي مرتبط با برنامه هسته يي ايران را تحريم كرد هشدار مسكو به واشنگتن
گروه سياسي؛ امريكا دور ديگري از تحريم ها را عليه ايران اعمال كرد. در تازه ترين اقدام ايالات متحده، سيزده شركت به اتهام كمك به برنامه هسته يي ايران، كره شمالي و سوريه تحريم شدند. در عين حال وزارت خزانه داري اين كشور بانك توسعه صادرات را به اتهام پيوند اين بانك با برنامه تسليحاتي ايران، مشمول تحريم كرد كه البته اين امر با اعتراض بانك مذكور مواجه شد و مقامات اين بانك تصميم امريكا به تحريم آن را به علت كمك به تامين هزينه تهيه تجهيزات براي شبكه موشكي ايران محكوم كرد. بانك توسعه صادرات همچنين خاطرنشان كرد به خاطر اين كار امريكا، از دفتر خزانه داري اين كشور به مراجع ذي صلاح شكايت مي كند.

در همين حال روسيه نيز در پي تحريم شدن شركت تابعه اش توسط امريكا به مقامات ايالات متحده هشدار داد. اين موضوع پس از آن رخ داد كه وزارت خارجه امريكا اعلام كرد واشنگتن سيزده شركت را به اتهام كمك به فعاليت هاي هسته يي و تسليحاتي سه كشور از جمله ايران به مدت دو سال تحريم كرده است. به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري آلمان، شركت هاي تحريم شده متعلق به روسيه، كره جنوبي، چين، ونزوئلا، امارات و همچنين كشورهاي ايران، سوريه و كره شمالي است. سخنگوي وزارت امور خارجه امريكا با بيان اين مطلب گفت امريكا «اطلاعات موثقي» دارد مبني بر اينكه اين شركت ها معاملاتي داشته اند كه مي تواند به توليد تسليحات كشتار جمعي يا برنامه هاي موشكي كروز يا بالستيك اين كشورها كمك كند.

بر اساس اطلاعيه رسمي دولت امريكا، موسسه انحصاري روسي صادرات دفاعي روسيه «روس آبارون اكسپورت» و تمامي شعبه هاي آن نيز از جمله اين شركت ها است كه مشمول تحريم اقتصادي وزارت امور خارجه امريكا مي شوند. تحريم ها بر اساس قانون امريكايي به نام «منع اشاعه به ايران، كره شمالي و سوريه» اعمال مي شوند. وزارت خارجه امريكا موسسه صادركننده تسليحات روسي را به همكاري با تهران و همچنين گسترش فناوري هاي ويژه ساخت سلاح از جمله موشك هاي بالستيك متهم مي كند. بنابر تصميم جديد واشنگتن، سازمان هاي مورد اشاره در ليست سياه وزارت خارجه امريكا قرار خواهند گرفت و دستيابي آنها به هر نوع محصولات و خدمات از طرف دولت امريكا را غيرممكن مي سازد. به گزارش فارس به نقل از روزنامه «كامرسانت» اين مساله قراردادهاي بزرگ شركت روسي با شركت بزرگ امريكايي از جمله بوئينگ را زير سوال خواهد برد. اما اين اقدام واكنش تند مسكو را در پي داشت. سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه با تاكيد بر اينكه تحريم اقتصادي دولت امريكا عليه موسسات صادرات تسليحات روسي و شركت «روس آبارون اكسپورت» مغاير با قوانين بين المللي است، به واشنگتن هشدار داد؛ اين اقدامات مي تواند بر همكاري روسيه با گروه 1«5 و روابط مسكو- واشنگتن تاثير بگذارد.

لاوروف در ادامه امريكا را متهم كرد مي خواهد قوانين داخلي خود را بر ساير كشورها تحميل كند.

در ادامه سرگئي لاوروف وزير خارجه روسيه روز جمعه در كنفرانسي خبري اقدام امريكا در تحريم شركت روسيه را «غيرقابل قبول» خواند و گفت بر هيچ يك از قوانين بين المللي استوار نيست. به همين علت لاوروف چنين به امريكا هشدار داد؛«اگر كسي در واشنگتن فكر مي كند امريكا به آشتي با روسيه دست خواهد يافت و رويكرد امريكا براي حل مشكل ايران مورد پذيرش قرار خواهد گرفت، در اشتباه است.»

وزير خارجه روسيه گفت؛«اين رويكرد (تحريم ها) غيرقابل قبول است. ما سعي خواهيم كرد به چنين تاكتيك هايي پايان دهيم؛ تاكتيك هايي كه با واقعيت هاي تازه جهان در تضاد است و از نگاهي تك قطبي به جهان نشات مي گيرد.»

وي تاكيد كرد تمامي همكاري هاي نظامي و اقتصادي روسيه با ايران در چارچوب قوانين بين المللي انجام مي شود. وزارت خارجه روسيه نيز در بيانيه جداگانه يي تحريم هاي امريكا كه همچنين شامل حال شركت هايي از چين، سوريه و ونزوئلا مي شود را يك «عمل غيردوستانه كه بدون شك داراي پيامدهاي منفي براي گفت وگوي ما با واشنگتن به خصوص در مورد مباحثات گروه شش خواهد بود»، توصيف كرد. در بيانيه وزارت امور خارجه روسيه كه در اين رابطه منتشر شد، گفته مي شود؛ بار ديگر اعمال سياست تحريماتي امريكا عليه سازمان هاي روسي را به عنوان گامي غيردوستانه ارزيابي مي كنيم كه نمي تواند بر ديالوگ ما با واشنگتن از جمله در حاشيه مباحث گروه «1«5» تاثير منفي نداشته باشد. به گزارش نووستي در اين سند تاكيد شده است؛ واشنگتن با اعمال تحريمات يكجانبه عليه سازمان هاي روسي به خاطر همكاري با ايران عملاً استراتژي تعامل خود در قبال تعامل با ايران را به ديگران تحميل مي كند كه به افزايش فشارهاي تحريماتي منحصر شده است. پرواضح است كه چنين رفتارهايي همكاري در چارچوب گروه «1«5» را مخدوش مي سازد. زمان آن رسيده كه امريكا تعيين كند آيا آماده است به همكاري در چارچوب گروه «1«5» بر اساس روش هاي هماهنگ شده گروهي ادامه دهد يا خير.

در اين سند تاكيد شده كه در زمان اعلام تصميم كنوني از سوي امريكا كمپاني «روس آبارون اكسپورت» از جمله چند كمپاني و سازمان دفاعي روسيه محسوب مي شود كه تقريباً به مدت دو سال است تحت تحريمات مشابهي از سوي امريكا قرار دارد.

به نوشته اين روزنامه البته اين نخستين بار نيست كه شركت «راس آبارون اكسپرت» مورد تحريم دولت امريكا قرار گرفته است. اين شركت در آگوست سال 2006 نيز به همراه شركت «سوخوي» روسيه به خاطر فروش تسليحات نظامي به ايران مورد تحريم واقع شده بود. سپس در ژانويه سال 2007 هم چند شركت ديگر روسي به همين اتهام به اين ليست اضافه شدند.

از سوي ديگر وزير خارجه روسيه همچنين بار ديگر در مخالفت با تدابير تنبيهي شديد عليه ايران توسط برخي از اعضاي گروه 1«5 سخن گفت.

لاوروف روز چهارشنبه در ديدار با هوارد برمن رئيس كميته امور خارجي مجلس نمايندگان امريكا اخطار داده بود كه تحريم هاي يكجانبه عليه ايران تاثيري منفي بر تلاش ها براي وادار كردن ايران به تعليق بخش هاي حساس برنامه اتمي اش برجا خواهد گذاشت.

امريكا و متحدان اروپايي آن اخيراً در پي بي نتيجه ماندن بسته مشوق هاي گروه 1«5 براي قانع كردن ايران به دست كشيدن از غني سازي اورانيوم، براي افزايش تحريم ها فشار آورده اند كه با مقاومت روسيه و چين بي نتيجه ماند.
 يکشنبه 5 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابرار]
[مشاهده در: www.abrarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن