واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رمضانزاده:ائتلاف، راهكار اصلاحطلبان براي رسيدن به قدرت است
تهران- خبرگزاري كار ايران
سخنگوي دولت اصلاحات علت شكست اصلاحطلبان در انتخابات سال 84 را متفرق شدن اين جريان عنوان كرد و گفت: اگر ميخواهيم مجدداً به قدرت برسيم، بايد ائتلاف كنيم و به دنبال فردي باشيم كه بيشترين احتمال راي آوردن را داشته باشد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، عبدالله رمضانزاده در نشستي كه به منظور بررسي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري از سوي ادوار تحكيم وحدت برگزار شد، گفت: اگر در انتخابات پيشرو توانستيم به يك جمعبندي و ائتلاف برسيم، حتما پيروز خواهيم بود زيرا در غير اين صورت شكست خواهيم خورد.
وي ادامه داد: سال گذشته حزب مشاركت در يك فرصت تقريباً 6 يا 7 ماهه به نقد و بررسي جدي خود در طول ساليان گذشته پرداخت و اميدواريم بتوانيم روزي، انتقادهاي درون حزبي را در كتابي چاپ كنيم.
سخنگوي دولت اصلاحات يادآور شد: در اين نقد و بررسي به اين نتيجه رسيديم كه امكان تاثيرگذاري اجتماعي نيروهاي متعهد در خارج از چارچوبهاي تعيين شده در ايران كم است و كساني كه تعهد يا تصميم به تغيير دارند، اگر در هدف خود جدي باشند مجبور هستند نگاهي به قدرت در ايران داشته باشند.
وي مشكل ادبيات سياسي ايران راتحزبگريزي عنوان كرد و اظهار داشت: عجيب است كه هر كس در ايران وارد سياست ميشود، ميگويد كه من به دنبال قدرت نيستم . اين تناقض است و نميشود وارد سياست شد اما به قدرت توجهي نكرد .
رمضانزاده با تاكيد بر اينكه هر كس وارد حزب سياسي مي شود بدنبال قدرت است، گفت: طبق قانون اساسي حزبي تشكيل دادهايم و بايد در چارچوب آن حركت كنيم و به دليل اينكه حزب سياسي هستيم بنابراين بايد به دنبال قدرت باشيم.
سخنگوي دولت اصلاحات حركت آرام و تدريجي بدون خشونت و كم هزينه براي مردم در چارچوب قانون را تعريف اصلاحطلبي بيان كرد و افزود: ما نسل برآمده از انقلاب هستيم كه هنوز خود را انقلابي ميدانيم و در دوران اخير نيز خود را اصلاحطلب معرفي كنيم.
رمضان زاده تصريح كرد: يكي از خصلتهاي ايرانيان اين است كه همه چيز را از قدرت ميخواهند و معتقدند كسي در جامعه ميتواند تاثير گذاري بيشتري داشته باشد كه به قدرت نزديكتر باشد و بر مبناي همين انديشه، با حضور در قدرت بيشتر مورد توجه جامعه قرارخواهي گرفت و به ميزاني كه از قدرت فاصله گرفته شود، جامعه نيز از شما فاصله ميگيرد.
رمضان زاده گفت: برخي معتقدند اصلاحگري اجتماعي، مقدم بر اصلاحگري سياسي است اما اصلاح گري اجتماعي خيلي سختتر از اصلاحگري سياسي است.
وي گفت: ممكن است اولويت نخبگان سياسي اين باشد كه زندانيان سياسي خود را آزاد كنند و آزادي مطبوعات داشته باشند اما اولويت جامعه اين است كه ميخواهد فرزندانش به دانشگاه بروند، تحصيل كنند، ازدواج كنند وا گر فرصتي برايشان پيش آمد، به همراه خانواده به مسافرت برود. اين امر نشانگر تفاوت در اولويت خواستههاي افرادسياسي و جامعه است.
سخنگوي دولت اصلاحات ادامه داد: در اين جاست كه اگر ميخواهيم تاثيرگذاري اجتماعي داشته باشيم، بايد به قدرت دست يابيم و تا آنجا كه ممكن است خواستههاي اجتماعي مردم را برآورده كنيم.
پايان پيام
كد خبر: 453594
شنبه 4 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]