تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838152865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني درجمع خبرنگاران:ايران و بحرين در قرارداد گازي اختلاف نظر ندارند/ حرف اوباما معقولتر است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: لاريجاني درجمع خبرنگاران:ايران و بحرين در قرارداد گازي اختلاف نظر ندارند/ حرف اوباما معقولتر است
رئيس مجلس شوراي اسلامي از توافق اوليه در قرارداد گازي ايران و بحرين خبردادو تاكيد كرد كه هيچ اختلافي بر سر موضوع پروژه گاز ايران و بحرين وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اعزامي مهر به منامه، علي لاريجاني در ادامه مصاحبه مطبوعاتي خود كه با حضور خبرنگاران منطقه اي و بين المللي حاضر در منامه برگزار شد در پاسخ به سئوال خبرنگاري كه در خصوص بروز اختلاف بين كشورهاي ايران و بحرين بر سر پروژه انتقال گاز سئوال كرد يادآور شد: من نيم ساعت قبل با وزير نفت بحرين مذاكره داشتم و ايشان خيلي خشنود بود كه مذاكرات خوبي با وزير نفت ايران داشته است .

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه دو كشور درباره كليات قرارداد توافق كرده اند گفت : البته اين پروژه انتقال گاز پروژه بسيار بزرگي است تحول بنيادين در بحرين ايجاد مي كند و يك تجارت معمولي نيست.

وي با بيان اينكه ما در مجلس شوراي اسلامي از پروژه گاز ايران- بحرين حمايت مي كنيم خاطرنشان كرد: البته معتقدم ظرفيت دو كشور براي همكاري هاي تجاري - اقتصادي بيش از شرايط فعلي است و به نظر من شناختها در بحرين از ظرفيتهاي ايران كم است و بايد زمينه بيشتري براي گسترش روابط فراهم شود در اين رابطه در موضوعات توريسم و تجارت درهاي ايران به روي بحرين باز است و مشكلي از طرف ما وجود ندارد و همه بايد در اين مسير تلاش كنيم.

يكي از خبرنگاران از رئيس مجلس شوراي اسلامي درباره موافقتنامه امنيتي آمريكا و عراق پرسيد كه لاريجاني در اين رابطه پاسخ داد اصحاب رسانه بايد با دقت اين مسئله را پيگيري كنند در حقيقت يك عمل خلاف حقوق بشري در حال رخ داده است اينكه سربازان آمريكايي در عراق هر جنايتي كه مي خواهند انجام دهند و محاكم عراق نتوانند آنان را محاكمه كنند يك خلاف حقوق بشر و يك توحش مدرن است و بايد حق داد كه رهبران و مردم عراق با اين قرارداد مخالفت كنند.

وي افزود: ما از مدتها قبل اين درك را داشتيم كه آمريكاييها اجازه نخواهند داد دولت قدرتمند و مردمي در عراق به فعاليت خود ادامه دهد.

خبرنگار ديگري از رئيس مجلس كشورمان در رابطه با پروژه گازي ايران - بحرين و روسيه سئوال كرد كه وي در پاسخ اظهار داشت: اين موضوع در زماني كه آقاي پوتين به ايران سفر كرد مطرح شد و هدف از آن اين بود كه چيزي شبيه اوپك گازي ايجاد شود و كشورهايي مانند روسيه، قطر، الجزاير و ايران در زمينه گاز يك همبستگي ايجاد كنند و مذاكرات آن نيز در حال پيگيري است.

يكي ديگر از خبرنگاران از لاريجاني درباره مذاكرات امروزش با پادشاه بحرين سئوال كرد كه رئيس مجلس كشورمان در اين رابطه تصريح كرد مذاكرات با پادشاه براي گسترش همكاريها انجام شد و رايزنيهاي خوبي درباره مسائل مهم منطقه اي و بين المللي داشتيم و درباره بحران مالي غرب و نيز گسترش مناسبات اقتصادي و سياسي با يكديگر صحبت كرديم و بر اين نكته تاكيد شد كه به دليل حساسيتي كه در منطقه وجود دارد اين رايزنيها نياز است و بايد تداوم داشته باشد.

خبرنگاري با اشاره به اظهارات يكي از نمايندگان پارلمان كويت مدعي شد كه جمهوري اسلامي ايران در راستاي سياست صدور انقلاب از گروههاي شيعي در منطقه حمايت مي كند كه لاريجاني در واكنش به اين سئوال تاكيد كرد: ماهيت انقلاب ما اين نيست كه يك جريان مذهبي را تسلط بدهد بلكه انقلاب يك فكر تقريبي دارد ما از گروههاي حماس و جهاد اسلامي فلسطين دفاع مي كنيم در حالي كه اين گروهها شيعه نيستند.

وي يادآور شد برخي كشورها خطي را دنبال مي كنند كه طي آن ما در منطقه به سئوالات غلط مشغول كنند تا ذهن مسلمانها به سمت مسائل اصلي متمركز نشود و مسلمانان نتوانند از لابلاي افكار غبارآلود، فضاحتي را كه اسرائيل در فلسطين بوجود آورده را ببينند. مسئله ما دفاع از ملت مظلوم فلسطين است و اين حرفهايي كه در اين رابطه گفته مي شود به ضرر امت اسلامي است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد : به عنوان مثال ما در عراق هم با سني ها و هم با شيعيان دوست هستيم و با آقايان مشهداني ، طالباني و بارزاني كه اينها هم شيعه نيستند روابط دوستانه داريم اما اين را هم قبول دارم كه آمريكاييها بدنبال اختلاف افكني بين شيعه و سني هستند.

وي در ادامه با اشاره به حمايت برخي از كشورهاي منطقه از اسرائيل در جريان جنگ 33 روزه حزب الله و رژيم صهيونيستي اظهار داشت: برخي عقب افتاده ها هستند كه به خاطر رفتارشان در جنگ 33 روزه خجالت زده اند و چون در آن جنگ به جاي حمايت از حزب الله به كمك اسرائيل رفتند خجالت مي كشند و به همين دليل دنبال فتنه انگيزي هستند و با همه اين مسائل ما افتخار مي كنيم كه از حزب الله ، حماس و جهاد اسلامي دفاع مي كنيم چون اينها براي اسلام زحمت مي كشند هر چند غربيها به آنان تروريسم مي گويند و به همين دليل عده اي خجالت مي كشند از اين گروهها حمايت كنند و در هر صورت ما معتقديم اگر مسلمانان اتكا به نفس داشتند اسرائيل نمي توانست با سر و صداي بلند با آنان حرف بزند.

يكي ديگر از خبرنگاران نظر لاريجاني را درباره انتخابات آينده رياست جمهوري آمريكا پرسيد كه وي در پاسخ گفت: اين موضوع جزو مسائل داخلي آمريكاست و مردم اين كشور بايد تصميم بگيرند كه به چه كسي روي بياورند اما حرفهايي كه اوباما مي زند معقول تر از بقيه است. با اين حال بايد به افعال آنان نگريست چون آمريكاييها معمولا صحبتهاي خوش زيادي مي كنند اما عملشان مطابق رفتارشان نيست.

وي افزود : مثلا مدتها مي گفتند كه در جريان طرح خاورميانه بزرگ مي خواهند دموكراسي را گسترش بدهند در حالي كه ما چيزي نديديم و از روشهاي آنان چيزي مشاهده نمي شود كه به دموكراسي كمك كند.

يك خبرنگار بحريني نيز در اظهار نظري مداخله جويانه از لاريجاني سئوال كرد چرا ايران جزاير سه گانه را به امارات بر نمي گرداند كه رئيس مجلس در اين رابطه تصريح كرد: اختلافات جزئي كه بين كشورهاي منطقه وجود دارد عامل خارجي دارند، چون تنها اين اختلافات كوچك نيست بلكه اختلافات ديگري هم در منطقه ايجاد مي كنند.

وي ادامه داد : به عنوان مثال آنان ميان شيعه و سني اختلاف مي افكنند در حالي كه شيعه و سني اختلاف ندارند و شايد اختلاف راي داشته باشند اما نمي خواهند با هم نزاعي داشته باشند و حتي آنان بين بحرين و قطر، بحرين و عربستان و ديگر كشورها اختلاف افكني مي كنند و ما فكر مي كنيم آمريكاييها علاقمندند اختلافات جزيي را بين كشورها بزرگنمايي كنند تا مسائل اصلي مطرح نشود.

يكي از خبرنگاران درباره احتمال كانديداتوري لاريجاني در انتخابات رياست جمهوري ايران سئوال كرد كه وي در پاسخ با اشاره به اينكه قبلا به اين سئوال پاسخ داده شده است بار ديگر اعلام كرد كه در اين رابطه برنامه اي ندارد.

خبرنگار ديگري مدعي شد كه برخي از مسئولان جمهوري اسلامي ايران در رابطه با اسرائيل انعطاف پذيري دارند كه رئيس مجلس در اين خصوص تاكيد كرد: انعطاف پذيري در برابر رژيم صهيونيستي به يك جوك شبيه است و سياست جمهوري اسلامي ايران در اين رابطه ثابت است و اين تحليل نيز درست نيست.

وي اضافه كرد: سياست ما اين است كه در فلسطين رفراندومي با حضور مردم اين كشور انجام شود و مردم اين كشور خودشان در رابطه با سرزمين خود تصميم بگيرند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سئوال ديگري درباره بي اعتمادي ايران و كشورهاي عربي به يكديگر بيان داشت منفعت كشورهاي بزرگ اين است كه كشورهاي منطقه با هم همگرا نباشند و فكر مي كنيم پروژه سرگرم سازي كشورهاي منطقه به مسائل كوچك با جديت دنبال مي شود.

وي ادامه داد: غربي ها به خوبي مي دانند كه اگر كشورهاي منطقه با هم اختلافي نداشته باشند نيازي به پدر خوانده نخواهند داشت و در اين صورت همچنين محصولات تسليحاتي آنان به 3- 4 برابر قيمت به اين كشورها فروخته نخواهد شد اما به اعتقاد من كشورهاي منطقه به زودي خواهند فهميد كه آمريكا زير پاي آنان فرش قرمز پهن نمي كند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري درباره احتمال حمله آمريكا به ايران براي حل بحران اقتصادي اين كشور يادآور شد: بحران اقتصادي آمريكا آنقدر وسيع است كه حتي با جنگ هم حل نمي شود وحتي ممكن است جنگ مشكل را حادتر كند ضمن اينكه در رابطه با بحران اخير اقتصادي در كشورهاي غربي جمهوري اسلامي ايران به دليل اينكه اقتصادش درونگرا است و نيز به اين خاطر كه ما بودجه خود را با قيمت نفت پايين تر از قيمت واقعي تنظيم كرده بوديم تاثيري نگرفته است.
 چهارشنبه 1 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن