تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836328828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دانشمندان، افزايش بيماريهاي مشترك بين انسان و حيوانات را پيش بيني ميكنند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

دانشمندان پيش بيني ميكنند: شمار بيماريهايي كه از حيوانات به انسان منتقل ميشوند مانند آنفلوآنزاي خوكي، پرندگان و ايدز افزايش خواهد يافت.

روزنامه ديلي تلگراف در مقاله جديدي ادعا كرده است: اگر آنفلوآنزاي خوكي زمستان امسال به اندازه كافي شما را نسبت به سلامتيتان نگران نكرده بايد گفت، هنوز اخبار ناخوشايندي از بيماريهايي كه در پيش رو داريم، وجود دارد.

اين روزنامه مينويسد: گروهي از دانشمندان معتقدند كه دستهاي از بيماريهاي جديد قابل انتقال از حيوانات به انسان در گوشه و كنار دنيا در كمين هستند.

كارشناسان با ادعاي تغييرات جوي و آشفتگيهاي محيط زيستي بر اين امر تاكيد ميكنند و آماده قدرت گرفتن شيوع بيماريها به دليل افزايش گرماي زمين و تغييرات در روش كشاورزي انسان و استفاده از زمين هستند.

دكتر مونتيرا پونگسيري يك دانشمند بهداشت محيط زيست در آژانس حفاظت از محيط زيست آمريكا در اين باره اظهار داشت: به نظر ميرسد كه ما تحت يك تغيير متمايز در اكولوژي جهاني بيماري هستيم.

وي افزود: اين ظهور اخير بيماريهاي عفوني، ظاهرا از جهاني سازي و نابسامانيهاي اكولوژيك نشات ميگيرد.

جورگن ريچ، يكي ديگر از اين محققان در دانشگاه ايالتي كنزاس ميگويد؛ همچنان كه سكونتگاههاي گياهي و جانوري تخريب ميشوند گونههايي از حيوانات از بين ميروند و انسانها بيشتر از هر زمان ديگر در تاريخ حيات بشر در تماس با حيوانات قرار ميگيرند و بنابراين بيماريهاي خاص وارد مناطقي ميشوند كه در گذشته هرگز در اين نواحي نبودهاند.

با افزايش گرماي زمين، تعداد پشههاي ناقل مالاريا افزايش مييابد و يكي از بهترين نمونهها در اين مورد بيماري ايدز است كه در آفريقاي غربي از شامپانزهها به انسان منتقل شد.

طبق گزارش تلگراف از آن زمان تاكنون بيش از 25 ميليون نفر بر اثر ابتلا به ايدز جان خود را از دست دادند. جديدترين موارد اين بيماريها نيز همين آنفلوآنزاي خوكي بوده كه حاصل تركيب ويروسهاي آلوده كننده انسانها، خوكها و پرندگان و توليد يك زنجيره جديد ويروسي است.

اين گزارش ميافزايد: از سال 1940 بيش از 300 بيماري جديد شناخته شده است كه 60 درصد آنها از حيوانات به انسان منتقل شدهاند و 70 درصد نيز ناشي از تماس با حيات وحش بودهاند.

دكتر ديويد مورل سخنران اكولوژي در دانشگاه كالج لندن ضمن ارائه اين آمار خاطرنشان كرد: من انتظار ادامه ظهور بيماريهاي جديد ناشي از تماس با حيوانات در قرن حاضر را ميكشم.

دكتر ريچ ميافزايد: در بخشهاي خاصي از جهان مثل جنوب شرق آسيا، انسانها در تماس بسيار نزديك با پرندهها و ساير حيوانات زندگي ميكنند. وقتي انسانها تا اين اندازه به حيوانات نزديك ميشوند احتمال انتقال ويروس از آنها به انسان بسيار بيشتر ميشود.

اين محقق ميگويد: چنين تماسهاي نزديك اغلب در شرايط نامطلوب اقتصادي صورت ميگيرد بنابراين اقتصاد نقش مهمي در رشد اين قبيل بيماريها ايفا ميكند.

طبق گزارش تلگراف، شهرسازي بعنوان يك فاكتور كليدي در شيوع و گسترش اين اختلالات و نابسامانيها سبب شد انسانها براي اولين بار به مناطقي قدم بگذارند كه عاري از پيشرفت بود و بنابراين به حيوانات بيش از هميشه نزديك شدند.

مورل تصريح كرد: قبل از اينكه جهان تا اين اندازه ارتباط و اتصال دروني پيدا كند بيماريهاي كشنده و نوپديد نميتوانستند به طور گسترده شيوع پيدا كنند اما حالا احتمال زيادي وجود دارد كه اين بيماريها بين كشورهاي مختلف تنها ظرف چند روز منتشر شدند و شيوع پايداري رخ دهد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن