واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: مدير كل تعزيرات حكومتي: قاچاق سوخت بيداد مي كند
چاوشان- قاچاق سوخت در استان بيداد مي كند و بايد نيروي انتظامي تلاش و دقت بيشتري در اين رابطه انجام دهد. مديركل تعزيرات حكومتي استان در گفت وگو با خبرنگار ما با اعلام اين مطلب افزود:
تنها در 6 ماهه نخست امسال بالغ بر يك ميليارد ريال جريمه براي 474 پرونده مختومه شده قاچاق سوخت توسط اداره كل تعزيرات حكومتي استان صادر شده است كه 358 پرونده قاچاق سوخت نيز در اين مدت وارد اين اداره كل شده است.
حجت الاسلام دهقاني با بيان اين كه اخيرا قاچاق سوخت به شكل و شمايل جديدتري توسط قاچاقچيان صورت مي گيرد افزود: چندين مورد گزارش به ما ارسال شده است كه تانكرهاي حامل سيمان، با تغيير شيوه حمل سوخت و با جاسازي مخزن در انتهاي خودروي خود و قرار دادن شيرهاي مخصوص در انتهاي باك اقدام به قاچاق سوخت مي كنند كه اين خود بايد توسط نيروي انتظامي با دقت بيشتري كنترل شود.
اين مقام عنوان كرد: كنترل شديدي بر روي جايگاه هاي عرضه سوخت داريم و اگر كسي سوخت بيشتري به بهانه خرابي پمپ نگه دارد و يا كارت سوخت اضافي را خريداري كرده و با قيمت بالايي بفروشد به شدت برخورد خواهيم كرد.
همچنين در مورد تاكسي هاي مسير فرودگاه، تاكسي تلفني هاي داخل شهر بررسي انجام مي دهيم تا اگر كسي سوخت مي گيرد اما به اندازه آن كار نمي كند نيز با آن برخورد شود.
همچنين با اتوبوس هايي كه بليت ويژه مي فروشند ولي سرويس دهي عادي را انجام مي دهند برخورد مي كنيم.
وي از بررسي پرونده 3 جايگاه عرضه سوخت كه اقدام به عرضه خارج از شبكه كرده بودند خبر داد و گفت: در خصوص تنظيم بازار و سوخت زمستاني نيز جلسات متعددي برگزار شده است تا مانند سال گذشته با مشكل مواجه نشويم.
حجت الاسلام دهقاني از ورود 322 پرونده قاچاق كالا در 6 ماهه نخست امسال به تعزيرات حكومتي استان خبر داد و گفت: از اين تعداد 321 پرونده مختومه به 737 ميليون و 68 هزار و 406 ريال جزاي نقدي محكوم شده اند كه از اين رقم 551 ميليون و 780 هزار ريال وصول شده است.
وي افزود: وصولي ما در محكوميت هاي مربوط به قاچاق سوخت نيز يك ميليارد و 4 ميليون و 849 هزار ريال بوده است.وي كشف انواع سوخت در 6 ماهه اول سال را به تفكيك انواع آن اين گونه بيان كرد: بنزين 15 هزار و 554 ليتر، گازوئيل 71 هزار و 633 ليتر، نفت سفيد 19 هزار و 511 ليتر بوده است.
او تعداد پرونده هاي وارده مربوط به تخلفات بهداشتي را در اين مدت 91 مورد عنوان كرد و با بيان اين كه اگر بهداشت با ما بيشتر همكاري كند يقينا اين تعداد بيشتر هم خواهد شد افزود: از اين 91 پرونده 85 مورد مختومه شده است كه محكوميت آن ها نيز 26 ميليون و 716 هزار ريال بوده است.
حجت الاسلام دهقاني با بيان اين كه تاكنون هيچ پرونده اي در مورد تخلفات لوله كشي گاز در استان نداشتيم تاكيد كرد: توسط مجمع امور صنفي نرخ نامه اي براي اين منظور تعيين شده است و مردم بايد دقت كنند اگر كسي خواست براي جوشكاري، سوراخ كردن ديوار، نقشه كشي هزينه جداگانه اي دريافت كند سريعا مراتب را به ما اعلام كنند و مردم آگاه باشند حتي براي جوشكاري انواع لوله ها نرخ نامه مشخصي وجود دارد.
وي در خصوص نظارت به بهداشت نانوايي ها نيز گفت: ماموران ما با همكاري بهداشت مرتب به نانوايي ها سركشي مي كنند و اگر كسي بدون روپوش مخصوص باشد و يا از جوش شيرين استفاده كند و يا بهداشت را رعايت نكند قاطعانه با آن ها برخورد مي كنيم و هيچ گذشتي نيز در اين رابطه نخواهيم داشت.وي در خصوص تامين گوشت مرغ سبد كالاهاي كارمندان توسط تعاوني ها هم گفت: اگر تعاوني سبد كالا را به كارمند ارائه نداده و يا گران فروشي كند مردم مراتب را سريعا به ما اعلام كنند.همچنين به جهاد كشاورزي نيز اعلام كرديم بايد گوشت قرمز و سفيد مورد احتياج مردم و همچنين گوشت مرغ سبد كالا را تامين كنند.
مدير كل تعزيرات حكومتي استان در پاسخ به اين سوال كه نظارت شما بر بهداشت صنوف چگونه است و آيا نبايد خود شما بدون اين كه پرونده اي حتي به شما ارجاع شود مرتب به اين اماكن سر بزنيد اظهار داشت: بايد حتما شكايتي در اين رابطه به ما ارائه شود و از طرف ديگر مامور بهداشت نيز همراه ماموران باشند تا نظارت كنند و اگر تخلفي صورت گرفته باشد به ما ابلاغ و آن گاه ما وارد عمل شويم.
وي تاكيد كرد: بر اي هر پرونده اعم از توزيع خارج از شبكه سوخت امتناع از عرضه كالا و احتكار، گران فروشي ورود پيدا مي كنيم حتي نظارت ما بر تاكسي ها، تعاوني ها، آهن فروشي ها نيز مي باشد و در صورتي كه شكايتي در رابطه با صنفي و صنعتي شود عوامل ما به همراه بازرگاني وارد عمل خواهند شد.
همچنين در رابطه با بهداشت نيز اين گونه است و مردم بدانند پرونده هاي ارجاع شده به اين اداره كل قاطع، به روز و بدون هيچ هزينه اي در اسرع وقت رسيدگي مي شود و هيچ گذشتي نيز با متخلفان نخواهيم داشت.
اين مقام مسئول تاكيد كرد: تنها در رابطه با سوخت، اگر جايي مطمئن شويم و به ما ثابت شود كه متهم بي گناه است تخفيفي قائل خواهيم شد و در بقيه موارد قاطع برخورد مي كنيم.وي با ابراز گلايه از مردم گفت: متاسفانه مردم همكاري لازم را با ما ندارند، به عنوان مثال چندين مورد شكايت تلفني در خصوص گران فروشي و كم فروشي داشته ايم كه وقتي مراجعه كرديم و از همان فرد خواستيم تا شكايت خود را كتبا به ما اعلام كند همكاري نمي كنند و مي گويند اين ما را مي شناسد.
وي در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ما مبني بر اين كه چرا با شايعه نرخ يك كالا به طور سرسام آوري بالا مي رود و بعد شما وارد عمل مي شويد و چرا نظارت كافي در اين مورد نداريد پاسخ داد: نقش ما، رسيدگي است، به عنوان مثال پودر شوينده كه گران شد، همان ابتدا چندين انبار توسط بازرگاني گرفته شد و ماموران ما نيز وارد عمل شدند.
وي افزود: قبلا همه امور در دست تعزيرات بود كه خوشبختانه اين امر در مجلس در حال بررسي است و اگر تمام امور در دست خود ما باشد، بهتر بازرسي و نظارت خواهيم داشت و اگر در چنين مواقعي شايعه اي درست شد و ما اطلاع پيدا كنيم، بلافاصله وارد عمل مي شويم.
وي ادامه داد: هم اكنون نظارت ما بر پمپ بنزين ها به صورت گشت سيار مرتبا انجام مي شود.وي در رابطه با پرونده هاي وارده در ماه مبارك رمضان نيز گفت: در اين ماه با گشت هاي مشتركي كه با دانشگاه علوم پزشكي داشته ايم، 157 واحد بازرسي شد كه از اين تعداد 17 مورد داراي تخلف بودند و 9 پرونده نيز از اين تعداد مختومه شده است و بقيه در حال بررسي است.
وي همچنين از همكاري تنگاتنگ اين اداره كل با دامپزشكي خبر داد و افزود: هر كجا بدون مجوز دام و طيور رد و بدل شود ما رسيدگي خواهيم كرد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]