واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: مشروح نشست خبري تشكل هاي دانشجويي درباره وضعيت وزير كشور
نمايندگان دفتر تحكيم وحدت، جنبش عدالتخواه دانشجويي و اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل صبح امروز در يك نشست خبري درباره وضعيت وزير كشور به بيان مواضع خود پرداختند.
حضور كردان در كابينه دولت با گفتمان عدالت خواهي همخواني ندارد
دبير سياسي دفتر تحكيم وحدت گفت: حضور افرادي مثل رحيمي، مشاور حقوقي و پارلماني رئيس جمهور، كردان، وزير كشور و جهرمي، وزير كار در كابينه احمدي نژاد چندان همخواني با گفتمان عدالت خواهي ندارد.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، عباس انساني كه صبح امروز در ميزگرد خبري با عنوان «بازخواني يك اشتباه در رابطه با وضعيت كردان» كه با حضور نمايندگان تشكلهاي دانشجويي در دفتر اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور برگزار شد، سخن مي گفت، با ابراز تاسف از اينكه برخي افراد با لحاظ كردن برخي سياسي كاري ها از انقلاب هزينه مي كنند، اظهار داشت: به طور قطع ضربه اي كه اين سياسي كاري ها به اصل گفتمان انقلاب اسلامي مي زند جبران ناپذير است.
وي وجود برخي مصلحت سنجيها و هزينه كردن از جايگاه رهبري و گفتمان امام (ره) باعث سو استفاده مخالفان و معاندين نظام مي شود، گفت: نبايد كار را به جايي كشاند كه افكار عمومي جامه حضور افراد فاسد در نظام را به حساب انقلاب و اسلام بگذارند. انساني ادامه داد: هر چند كه با قحط الرجال در كشور روبه رو هستيم اما به نظر نمي رسد كه اين مسئله آنقدر حاد باشد كه مجبور باشيم چنين هزينه هايي را به انقلاب تحميل كنيم.
دبير سياسي دفتر تحكيم وحدت ادامه داد: ما قبول داريم كه دولت نهم گفتمان انقلاب اسلامي را احيا كرد ولي در حقيقت مردم هستند كه پشتيبان نظام و انقلاب بوده و در تمامي عرصه ها از آن حمايت مي كنند.
انساني با تاكيد بر اينكه سناريوي از پيش تعيين شده ورود كردان به عرصه انتخابات متضمن هزينههايي در انتخابات خواهد بود، گفت: وقتي كه در شرايط فعلي با كمترين هزينه مي توان جلوي چنين موضوعي را گرفت نبايد با سياسي كاري مسئله را حاد كرده و به دست مخالفان و معاندان نظام بهانه دهيم.
دبير سياسي دفتر تحكيم وحدت در خصوص نقش نظارتي مجلس شوراي اسلامي با افرادي كه داراي سوابق نامعلوم و مدارك شبه انگيز دارند، خاطرنشان كرد: مجلس شوراي اسلامي بايد بدون لحاظ سياسي اين مسئله را به دقت پيگيري كند؛ چرا كه اگر مماشاتي از سوي نمايندگان شاهد باشيم قطعاً اين مسئله را پي گيري خواهيم كرد. وي خاطرنشان كرد: با توجه به تشكيل كميته سه نفره در مجلس متشكل از باهنر، صدر، ميرتاج الديني در خصوص موضوع كردان ما منتظر اقدام مجلس در مورد پاكسازي چنين افرادي از دولت خواهيم ماند.
استيضاح كردان آزموني موفق براي نمايندگان اصولگرا است
دبير اتحاديه انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور با تاكيد بر اينكه موضوع كردان يك آزمون اصولگرايي براي نمايندگان مجلس خواهد بود كه با شعار صداقت و اداي دين به خون شهدا وارد مجلس شدند، گفت: در حال حاضر هيچ قضاوتي در رابطه با نمايندگان مجلس نمي كنيم اما منتظر مي مانيم كه موضوع استيضاح كردان از سوي نمايندگان مجلس به كجا مي انجامد؟!
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، محمد محمدي مسعودي كه صبح امروز در ميزگرد خبري با عنوان «بازخواني يك اشتباه در رابطه با وضعيت كردان» كه با حضور نمايندگان تشكلهاي دانشجويي در دفتر اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور برگزار شد، سخن مي گفت، با بيان اينكه اصولاً نقد جريان دانشجويي بر مسئولان مبتني بر آموزههاي اسلام ناب و گفتمان انقلاب اسلامي است، اظهار داشت: ما معتقديم كه آموزهها توسط امام (ره) و مقام معظم رهبري تبيين شده و نقد ما نيز يك نقد درون گفتماني است و مشوقانه براي مسئولان نظام است.
مسعودي با تاكيد بر اينكه تمام تلاش جريان دانشجويي براي اصلاح امور و پاسداري و حراست از كيان و گفتمان انقلاب اسلامي است، تصريح كرد: همانطور كه ما در ديدار با رهبر معظم انقلاب مطرح كرديم نگاه ما به دولت نهم به دليل جهت گيريهاي مثبت اين دولت و حركت در راستاي گفتمان انقلاب اسلامي و امام راحل، مثبت و همراه با حمايت است.
وي با بيان اينكه جنبش دانشجويي با تمام ظرفيت خود از دولتي كه براساس شاخصهاي گفتمان انقلاب اسلامي حركت مي كند، حمايت مي كند، ادامه داد: جريان دانشجويي به عنوان قشر پيشرو و فرهيخته در جامعه اسلامي موظف است تا از گفتمان انقلاب اسلامي دفاع كند.
دبير اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور تاكيد كرد: جنبش دانشجويي بايد بدون محافظه كاري و بدون هرگونه مصلحت انديشي خيالي، موضع خود را به صورت روشن و صريح بيان كند.
مسعودي ادامه داد: موضوع كردان از ديدگاه ما يك موضوع فردي و جزئي نيست بلكه اگر از موضع كلان به اين مسئله نگاه كنيم، متوجه مي شويم كه اين مسئله و ارائه مدرك جعلي آن هم يك روز بعد از تصدي پست وزارت كشور اعتماد عمومي را نسبت به نظام كاهش مي دهد و به كيان انقلاب و اصل گفتمان اسلامي ضربه وارد مي كند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه سكوت اصلاح طلبان راديكال و اپوزيسيون داخل و خارج از كشور در خصوص موضع كردان بسيار تامل برانگيز است، گفت: براساس اطلاعات به دست آمده متوجه شديم كه اين آقايان قصد دارند بعد از تثبيت كردان در وزارت كشور اصل انتخابات را زير سئوال ببرند.
مسعودي ادامه داد: اصلاح طلبان راديكالي و اپوزيسيون داخل و خارج از كشور به دنبال اين مسئله هستند تا با ثابت كردن عدم كفايت وزير كشور بازرسان بين المللي را به سمت ايران گسيل كنند.
اعتراض جنبش دانشجويي به كردان در راستاي پايمال نشدن اهداف نظام است.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه لازمه عدالت سياسي وجود ساختار و ملاكهاي ديني است، نه شخص حزبي گفت: اگر جنبش دانشجويي به موضوع كردان معترض است تنها به اين علت بوده كه اهداف حكومت ديني فداي مسائل شخصي و جناحي نشود.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، صادق شهبازي كه صبح امروز در ميزگرد خبري با عنوان «بازخواني يك اشتباه در رابطه با وضعيت كردان» كه با حضور نمايندگان تشكلهاي دانشجويي در دفتر اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور برگزار شد، سخن مي گفت، با اشاره به اينكه جنبش دانشجويي براساس فرمايش رهبري در تاريخ ششم آبان 81 موظف است تا در برابر بي عدالتيها سكوت نكند، اظهار داشت: جنبش دانشجويي براساس وظيفه ديني و ملي، ضمن حمايت از پايبندي به اصول و انقلاب اسلامي وظيفه دارد هر جايي كه با بي عدالتي كلان مواجه شد به صحنه بياييد.
اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه تلاش براي جلوگيري از انحراف و مطالبه عدالت نبايد محدود به موارد مصداقي شود، گفت: بايد به سراغ رفتارهايي كه بي عدالتي را رقم مي زدند، رفته و آنها را اصلاح كرد.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه مسئله جنبش دانشجويي موضوع كردان نيست، بلكه مدل برخورد با مردم، افكار عمومي و حاكميت است، تصريح كرد: عدم صداقت با مردم، تناقضهاي جدي در موضع گيري در اين موضوع، كش و قوسهاي به وجود آمده در طرح شبهات و در نهايت هزينه كردن رهبري در اين زمينه تنها چهره اصولگرايي را تخريب مي كند.
وي ادامه داد: تخريب دين در برخي سايتهاي خبري به بهانهاي براي مخالفان نظام تبديل شد تا با اين رويههاي غلط به اصل حكومت ديني حمله كنند. شهبازي با اشاره به شعارهاي كردان در معرفي نامه خود كه به مجلس ارائه داده است، گفت: كردان در معرفي نامه خود از احترام به حقوق سياسي و اجتماعي ديگران، توسعه سلامت اجتماعي، پيرايش محيط سياسي، جلوگيري از حركتهاي باندي و در نهايت به اعتمادسازي اشاره كرده است كه اين مسئله با روندي كه تا به حال ايجاد شده منافات و تناقض جدي و اساسي دارد.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]