واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: ميزگرد تشكل هاي دانشجويي/ شهبازي تاكيد كرد:(3) اهميت رعايت عدالت در مطالبه عدالت
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به اينكه مهمترين مسئله در مطالبه عدالت، عدالت در مطالبه عدالت است، تصريح كرد: پرداختن به يك گروه خاص در موضوع عدالت مصداق عدالت خواهي سياسي بوده و مذموم است.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، صادق شهبازي ديروز در ميزگرد خبري كه با موضوع «ديروز، امروز، فرداي عدالتخواهي در جنبش دانشجويي» در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران سخن مي گفت، با بيان اينكه عدالت يكي از آرمان هاي انساني و ملاك تعيين دو خط كلي در تاريخ انسان بوده است، اظهار داشت: يكي از تفاوتهاي مهم انقلاب ما با انقلابهاي ديگر در تعريف عدالت و معنويت بوده و بعد از امام راحل، مقام معظم رهبري نيز تندتر از همه مسئولان نظام وارد اين عرصه شدند.
وي با اشاره به اينكه مهمترين مسئله در مطالبه عدالت، عدالت در مطالبه عدالت است، تصريح كرد: پرداختن به يك گروه خاص در موضوع عدالت مصداق عدالت خواهي سياسي بوده و مذموم است.
اين فعال دانشجويي در ادامه با اشاره به موضوع مدرك وزير كشور خاطرنشان كرد: با وجود اينكه جعلي بودن اين مدرك تاييد شد، اما وي از وزارت كشور عزل نشد و اين محل سوال بسيار جدي در نزد افكار عمومي بود.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با اشاره به حكم مدير مسئول سايت عدالتخانه گفت: سايت عدالتخانه در ماجراي موسويان، فقط سخنان رئيس جمهور و وزير اطلاعات را به نقل از برخي خبرگزاريها منتشر كرده است.
شهبازي با تاكيد بر اينكه دانشجويان همواره در كنار مدير مسئول سايت عدالتخانه خواهند ماند، گفت: در روزهاي گذشته نيز شاهد بوديم كه اتحاديههاي دانشجويي، شعرا، طلاب، دانشجويان قم، مسئولان 14 سايت اينترنتي، فعالان فرهنگي و دانشجويي و ... پاي كار آمده و حمايت خود را از مدير سايت عدالتخانه اعلام كردند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به موضوع طرح تحول اقتصادي در دولت نهم خاطرنشان كرد: كليات طرح تحول اقتصادي نشان دهنده انگيزه جدي دولت براي تحول است؛ اين در حالي است كه نگرانيهاي جدي در اين خصوص وجود دارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از قوه قضائيه اظهار داشت: آقاي هاشمي شاهرودي در ابتداي ورود خود به قوه قضائيه اين قوه را ويران ناميد كه اين نشان ميداد انگيزه خوبي براي سامان دادن به قوه قضائيه دارد، اما مسائل مديريتي و ساختاري بسياري از كارها را فلج كرد و ما در سال نهم رياست شاهرودي بر قوه قضائيه همان مشكلات سال اول رياست وي را مشاهده ميكنيم.
اين فعال دانشجويي تصميم قوه قضائيه براي لغو اعدام افراد زير 18 سال را عقب نشينيدر برابر جريان هاي بين المللي تضييع حقوق بشر توصيف كرد و افزود: نگراني ما از برخي كارشناسان قوه قضائيه است؛ چرا كه بدنه كارشناسان غيرديني و غرب زده در اين قوه به مسائل ياد شده دامن ميزند؛ البته اين سخنان ما به اين معني نيست كه انسانهاي خوب در قوه قضائيه وجود ندارند، بلكه شخصيتهاي بسيار خوبي در اين قوه به خاطر اجراي عدالت به شهادت رسيدهاند.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در ادامه با انتقاد نسبت به آنچه كه آن را عدم شفافيت قضايي در كار قوه قضائيه عنوان ميكرد، به برخورد دادگاه ويژه روحانيت با طلبه سيرجاني اشاره كرد و اظهار داشت: دادگاه ويژه روحانيت خطاب به اين طلبه سيرجاني كه براي عدالتخواهي با پاي پياده به سمت تهران حركت كرده بود گفته است كه اين كار خلاف شان روحانيت است، اما سوال ما اين است كه شان روحانيت چيست؟ و آيا شان روحانيت بنز سواري است./انتهاي پيام/
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]