تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835206509
راهاندازي مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم در انتظار حكم وزير
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: راهاندازي مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم در انتظار حكم وزير
گروه فعاليتهاي قرآني: تشكيل مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري به منظور سياستگذاري، هدايت و حمايت از فعاليتهاي قرآني آموزشي، پژوهشي و فرهنگي در دانشگاهها منتظر حكم وزير اين وزارتخانه است.
«مصطفي عباسيمقدم» مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، در نشست اختصاصي با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) كه «باروتكوبزاده» مسئول واحد ارتباطات و اطلاعرساني ادارهكل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري و «روحالله محمدعلينژاد» مسئول دبيرخانه دائمي فعاليتهاي قرآن و عترت اين وزارتخانه نيز حضور داشتند، در اين باره گفت: ساختار قرآني در دانشگاهها در حال حاضر شكل واقعي و كامل خود را ندارد و به همين جهت در تلاش هستيم تا مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري را راهاندازي كنيم تا برنامهريزي لازم را براي فعاليتهاي قرآني داشته باشيم و پيشنهادهايي نيز در اين زمينه طرح شده كه در حال پيگيري است.
وي افزود: اين طرح به دلايل اداري و سازماني تاكنون با كندي پيش ميرود، البته ضرورت و نياز به اين مركز را همه دوستان در همه بخشهاي مختلف وزارتخانه قبول كردهاند و ما نيز خواستار حكم وزير براي تشكيل مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني هستيم تا همه معاونتها با آن همكاري داشته باشند.
عباسيمقدم تصريح كرد: به اين ترتيب معتقديم مركزي لازم است كه متصل به وزارت علوم باشد و سه مأموريت سياستگذاري، هدايت و حمايت از همه فعاليتهاي قرآني آموزشي، پژوهشي و فرهنگي در دانشگاهها را پوشش دهد.
وي ادامه داد: اين مركز قرار است مأموريتهاي سياستگذاري، هدايت و حمايت از فعاليتهاي قرآني آموزشي، پژوهشي و فرهنگي قرآني را به عهده بگيرد، چراكه در حال حاضر به طور مثال در معاونت فرهنگي اگر تلاش زيادي انجام شود فقط در بخش فعاليتهاي قرآني، فرهنگي و فرهنگسازي قرآني ميتوانيم كار انجام دهيم اما در زمينه آموزش و پژوهش ما موظف نيستيم و اينكه چه كتب آموزشي قرآني منتشر شده، چه رشتههاي قرآني در دانشگاه آمده، معاونت آموزشي چه كاري را دنبال كرده، همچنين از برنامهها و فعاليتهاي معاونت پژوهشي اطلاعي نداريم.
اطلاعات دقيقي از فعاليتهاي پژوهشي قرآني دانشگاهها در دست نيست
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون آمار و اطلاعات منسجمي از فعاليتهاي قرآني دانشگاهها تهيه شده است، يادآور شد: وزارتخانه برآورد و اطلاعات دقيقي از فعاليتهاي پژوهشي قرآني دانشگاههاي تحت پوشش ندارد، همچنين از فعاليتهاي آموزشي دانشگاهها هم مطلع نيست، بنابراين مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم با عملكرد فرامعاونتي و اينكه بايد متصل به بدنه خود وزارتخانه باشد، اين مشكل را برطرف خواهد كرد.
عباسيمقدم اظهار كرد: در يكي از جلسات شوراي هماهنگي فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها، اين شورا تأكيد خود را نسبت به تأسيس اين مركز برنامهريزي اعلام و وزارت علوم را نيز تشويق كرده كه اين كار انجام شود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا قرار است دبيرخانه دائمي فعاليتهاي قرآن و عترت وزارت علوم حذف شود و مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني جاي آن را بگيرد يا اينكه هر دو با هم فعاليت ميكنند، گفت: مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني ميتواند جايگزين دبيرخانه شود و به شكلي گستردهتر و در يك ساختمان جداگانه با حكم وزير تشكيل شود و همه معاونتها نيز با آن همكاري كنند.
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري افزود: فعاليتهاي طولاني مدت فرهنگي و قرآني دانشگاهها به طور عمده از طريق معاونت فرهنگي حمايت ميشود و معاونتهاي ديگر حمايتهايي در اين زمينهها ندارند مگر در نمايشگاه قرآن امسال كه انعكاس بخشي از فعاليتهاي آموزشي و پژوهش قرآني وزارتخانه در آن انجام شد.
عباسيمقدم يادآور شد: در غرفه وزارت علوم در شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن سرفصلهاي دروس مجموعهاي از رشتههاي قرآني كه در دانشگاهها تدريس ميشود، اعلام شدند ولي باز هم اجراي كار به عهده ادارهكل امور فرهنگي بود و به طور مثال معاونت پژوهشي كمكي چنداني در اين زمينه نكرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه در حال حاضر طرح ايجاد مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم به طور دقيق در چه مرحلهاي قرار دارد، تصريح كرد: در حال حاضر طرح اين كار پيشنهاد شده و وزارتخانه يا شوراي معاونان بايد آن را تصويب كنند البته اين طرح مكتوب شده و آن را به نهادهاي مختلف نيز ارسال كردهايم.
اين كارشناس قرآني ادامه داد: براي اجراي اين طرح بايد برنامه و آييننامهاي نوشته و تصويب شود و در ادامه نيز بودجهاي به آن اختصاص پيدا كند، همچنين بايد محل، سازمان و نيروي انساني به اين طرح اختصاص يابد كه بتواند فعاليتهاي خود را با جديت انجام دهد.
نيروي انساني و بودجه، محدوديتهاي اجرايي طرح مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني وزارت علوم
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در پاسخ به اين پرسش كه پيشبيني ميكنيد اين مركز چه زماني راهاندازي شود، گفت: در حال حاضر به جمعبندي لازم براي زمان افتتاح مركز برنامهريزي و فعاليتهاي قرآني نرسيدهايم، زيرا موانعي كه بيان شد از قبيل محدوديتهاي سازماني و بحث استخدام نيروي انساني و بودجه، از جمله محدوديتهايي است كه باعث ميشود نتوانيم زمان دقيق را پيشبيني كنيم، اما فكر ميكنم اگر اراده اين كار باشد به طور قطع ميتوان مشكلات نيروي انساني و غيره را حل كرد.
عباسيمقدم تأكيد كرد: در ارتباط با ساير ابعاد فعاليتهاي قرآني دانشگاهها واقعيت اين است كه در برنامهريزيها مشكل وجود دارد، يعني اينجا صحنهاي است كه نوآوري و خلاقيت و بهكارگيري انديشههاي ناب دانشجويي و ذوق و ابتكار ويژه نسل دانشجو لازم است تا در كنار تجربه و اطلاعات غني استادان براي گسترش فعاليتهاي قرآني به كار رود.
اين كارشناس قرآني يادآور شد: به اين منظور روشهاي مختلفي را در وزارت علوم بررسي كردهايم كه يكي از اين برنامهها انتشار نشريه (الف. لام. ميم) است، همچنين راهاندازي سايت ادارهكل فرهنگي از ديگر بخشهاي اين برنامه است و از سوي ديگر به همه جا اعلام كردهايم كه اگر طرح جديد قرآني داريد به بخش فرهنگي وزارتخانه تحويل دهيد، مسابقه گذاشتيم، بهترين طرحها را جايزه داديم، حتي بعضي از طرحهاي موفق دانشگاه را در سطح دانشگاههاي كشور نيز برگزار كرديم.
وي ادامه داد: به طور مثال طرح فضاسازي قرآني دانشگاهها طرحي بود كه توسط يكي از دانشگاهها انجام شد و ما گفتيم كه ملي شود، طرح «مهر خوبان» هم همينطور، طرحي كه در آن مفاخر علمي، مفاخر ايران زمين و مفاخر قرآني معرفي ميشوند و اين طرحي بوده كه چند شماره آن نيز چاپ شده و مورد استقبال قرار گرفته است.
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري تصريح كرد: جشنواره ايدههاي برتر نيز يكي ديگر از برنامههاي وزارت علوم است كه بخشي از آن در نمايشگاه بينالمللي قرآن اجرا شد و طي آن تعداي طرح نيز از سوي دانشجويان و علاقهمندان به اين وزارتخانه رسيده كه هماكنون در حال بررسي است و از سوي ديگر ما هر شش ماه يكبار از دانشگاهها ميخواهيم تا برنامههاي فرهنگي خود را به ستاد وزارت علوم ارائه كنند كه برنامههاي قرآني نيز بخشي از همين برنامهها است.
وي افزود: معتقدم همگرايي و ارتباط بيشتر بين نهادهاي قرآني چه دانشگاهي و غير دانشگاهي لازم است، وقتي نمايشگاه قرآن داريم بايد با كانونهاي قرآن و عترت دانشگاهي مشورت شود، وقتي نهادي در كشور به فعاليتهاي قرآني كمك ميكند بايد با او ارتباطي چندسويه داشته باشيم.
وي افزود: نهادهاي قرآني مختلفي كه در اين عرصهها فعاليت ميكنند مانند سازمان ملي جوانان، سازمان تبليغات اسلامي و مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و ساير نهادها بايد طوري با هم ارتباط داشته باشند تا بتوانيم به برنامههاي جديد دست پيدا كنيم، زيرا يك نهاد نميتواند به تنهايي به نتيجه برسد.
امضاي تفاهمنامه با نهادهاي مختلف براي رسيدن به برنامههاي نهادينهتر و منظمتر قرآني
عباسيمقدم تصريح كرد: براي رسيدن به برنامههاي بهتر، نهادينهتر و منظمتر در وزارت علوم سعي كردهايم كه با نهادها و سازمانهاي مختلف تفاهمنامه داشته باشيم كه شهرداري، سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و جهاد دانشگاهي از آن جمله بودهاند.
وي ادامه داد: در بحث پشتيباني بايد گفت نقطه ضعف فعاليتهاي فرهنگي كمبود بودجه و امكانات پشتيباني است، البته دانشگاهها در اين زمينه مشكل دارند اما به نظر ميرسد در هر صورت يك بخشي از بودجه دانشگاهها به فعاليتهاي فرهنگي و قرآني اختصاص دارد و به طور معمول اگر طرح مناسب قرآني ارايه شود، دانشگاهها سعي دارند آن را اجرا كنند.
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري تأكيد كرد: در مجموعه ستاد وزارتي با مشكل بودجه مواجه هستيم و پشتيباني نيز ضعيف است و در اين حالت به طور طبيعي بسياري از كارها كه ميتوانيم در سطح ملي انجام دهيم با محدوديت مواجه ميشود و يا نميتوانيم طرح را به اجرا درآوريم يا اگر هم اجرا شود مخاطب و بهرهبردار از طرح فقط دانشگاههاي منتخب هستند.
وي اظهار كرد: براي حل اين مشكل سعي شده از امكانات ساير ارگانها (فرهنگي) استفاده كنيم كه البته خود آنها نيز با محدوديتهايي مواجه هستند، اما معتقديم اگر بخشي از بودجههاي فرهنگي كه به بعضي سازمانها اضافه شده به جامعه دانشگاهي براي هزينه در برنامههاي قرآني تعلق گيرد، بسيار مطلوب خواهد بود.
كانونهاي قرآن و عترت دانشگاهها بايد به عنوان NGO شناخته شوند
عباسيمقدم يادآور شد: در زمينه برنامههاي قرآني از مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انتظار بيشتري داريم كه تاكنون در اين زمينه به ما كمك خاصي نشده است و نكتهاي كه در اينجا مطرح است اين است كه سازمانهاي فعال قرآني كشور كانونهاي قرآن و عترت دانشگاهها را به عنوان NGO (سمن) نميشناسند و در اين زمينه رسانهها بايد اين مطلب را جا بيندازند زيرا هم از لحاظ جامعهشناختي و كاركردي و از حيث موارد مختلف، مطالعات نشان ميدهد كه اين كانونها مردمي هستند زيرا دانشجو به ميل و علاقه خود براي همكاري در اين كانونها اعلام آمادگي كرده است.
وي عنوان كرد: اگر گفته شود كه اين كانونها تحت حمايت دانشگاه هستند اين مطلب به طور كامل درست است، زيرا همه NGO ها تحت حمايت هستند و گفته ما اين است كه اين كانونها هم بايد حمايت شوند، اگر گفته شود كه اين كانونها تحت كنترل دانشگاهها هستند سئوال اين است كه آيا NGO هاي خارج از دانشگاه تحت كنترل نيستند؟ بنابراين هيچ تفاوتي بين كانونهاي فرهنگي و قرآني دانشگاهها با يك انجمن قرآني در خارج از دانشگاه وجود ندارد.
اين كارشناس قرآني ادامه داد: يك مجموعه كانون فرهنگي در دانشگاها وجود دارد كه زير نظر مديريت فرهنگي فعاليت ميكنند، بعضي زير نظر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها و برخي ديگر نيز زير نظر بسيج فعاليت ميكنند كه در مجموع 300 تا 400 كانون فرهنگي و قرآني در دانشگاهها فعاليت ميكنند كه البته همه آنها فعال نيستند.
وي گفت: البته اخيراً قرار شده تفاهمنامهاي بين نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها و مديريتهاي فرهنگي منعقد شود تا اين مديريت حمايت از كانونهاي قرآني زير نظر نمايندگي را تحت پوشش خود قرار دهد.
مقام معظم رهبري درباره فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها ايدههاي بسيار خوبي دارند
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري در پاسخ به اين پرسش خبرنگار ايكنا درباره اين جمله مقام معظم رهبري كه در جمع جهادگران جهاد دانشگاهي فرمودند: «برويد ببينيد باب فهم دانشگاهي در موضوع قرآن چيست؟» چه نظري داريد، تأكيد كرد: خوشبختانه مقام معظم رهبري درباره انس با قرآن و فعاليتهاي قرآني در جامعه و به ويژه در دانشگاهها ايدههاي بسيار خوبي دارند و در واقع بحثهاي كارشناسي دقيقي را مطرح كردهاند.
وي ادامه داد: در كميسيون و كارگروههاي تابعه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به همراه بعضي ديگر از كارشناسان ديگر نهادها دعوت شده بوديم و در مورد انس با قرآن در دانشگاهها بحث شد كه بايد گفت بيشتر نكاتي كه در آن جلسه مطرح بود از طرف مقام معظم رهبري در صحبتهاي مختلف بيان شده بود.
عباسيمقدم افزود: از جمله مواردي كه مقام معظم رهبري در صحبتهاي خود به آن اشاره كرده بودند اين بود كه كاركرد و مأموريت ويژه دانشگاه در ارتباط با فعاليتهاي فرهنگي با كاركرد نهادها، مجامع و محافل ديگر متفاوت است، يعني ايشان انتظار دارد نوع فعاليت فرهنگي دانشگاه با فعاليت بيرون از دانشگاه متفاوت باشد، يعني عميقتر، دقيقتر، علميتر و جهانيتر باشد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه در حوزه وظايف پژوهشهاي قرآني كه به وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري واگذار شده چه اقداماتي انجام شده است، تصريح كرد: به طور معمول اگر اتفاقي افتاده به معاونت پژهشي اين وزارتخانه مربوط است و من خبري از آن ندارم البته معتقدم موضوع به اين سادگي قابل تقسيم نيست و جاي اين سوال وجود دارد كه آيا اگر قسمتي از اين فعاليتها را به نهادي واگذار كرديم آن نهاد آن فعاليت را انجام خواهد داد يا نه؟
عباسيمقدم يادآور شد: معتقدم هر ارگاني ميتواند فعاليتهاي فرهنگي خود را با شرايط و ويژگيهاي خود ساماندهي كند و من با اين تقسيمبندي زياد موافق نيستم و فعاليتهاي فرهنگي قرآني نبايد منحصر به يك نهاد يا سازمان باشد.
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري تأكيد كرد: بايد شوراي عالي قرآن وظيفه مركزي خود را انجام دهد و هر ارگان و وزراتخانهاي هم يك مركز قرآني ويژه داشته باشد، ساختار كلي قرآني بايد مشخص شود و ارتباط نهادهاي قرآني نيز با يكديگر تعريف شده و يك نهضت و خيزش قرآني با عنوان سال قرآن در كشور آغاز شود.
فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها بيش از هر موضوع از مشكل برنامهريزي رنج ميبرد
وي بيان كرد: فعاليتهاي قرآني در دانشگاهها بيش از هر موضوع از مشكل برنامهريزي رنج ميبرد و اگر نهادهاي ستادي و مركزي مشكل نرمافزاري فعاليتهاي قرآني دانشگاهها را حل كنند، مراكز دانشگاهي هم برنامه براي اجرا خواهند داشت و هم براي آينده برنامههاي جديد توليد خواهند كرد.
عباسيمقدم در پاسخ به اين سئوال كه طرحهايي كه قرار است در دانشگاهها طي هفته قرآن و يا خارج از آن انجام شود مبتني بر طرحهاي پژوهشي و تحقيقي است يا تبليغي ترويجي، عنوان كرد: عمده اين فعاليتها ترويجي و تبليغي است و بيشتر كار پژوهشي را در قالب جشنواره قرآنپژوهي داريم كه به زودي در دانشگاه تربيت مدرس برگزار خواهد شد.
وي درباره جشنواره قرآنپژوهي نيز گفت: اين جشنواره در سالهاي قبل با عنوان جشنواره قرآنپژوهي برگزار ميشد اما دوره بعدي آن باعنوان جشنواره پژوهشهاي قرآني دانشجويان براي دانشجويان ايراني و خارجي برگزار خواهد شد.
مشاور معاونت فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري تصريح كرد: البته نگاه دانشجويان به جشنوارهها عوض شده و اين برنامهها بايد ويژگيها و نوآوريهايي داشته باشند كه دانشجويان را جذب كند و به همين منظور بايد طرحهاي جديدي ارايه داد كه دانشجويان را براي شركت در اين جشنوارهها ترغيب كند.
حوزههاي 16 گانه فعاليتهاي ادارهكل امور فرهنگي در سايت dof معرفي ميشوند
در ادامه اين نشست «باروتكوبزاده» مسئول واحد ارتباطات و اطلاعرساني ادارهكل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري ضمن ارايه توضيحاتي درباره فعاليتهاي اين بخش در راهاندازي سايت اينترنتي ادارهكل امور فرهنگي (www.dof.ir) گفت: تلاش ما اين است تا بتوانيم حوزههاي 16 گانه فعاليتهاي ادارهكل امور فرهنگي را در اين سايت معرفي كنيم.
وي افزود: آييننامههاي اجرايي و ارتباط با خبرنگاران رسانههاي مختلف نيز از جمله برنامههاي واحد ارتباطات و اطلاعرساني ادارهكل امور فرهنگي وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري است كه بخش عمدهاي از آن در حوزه اخبار فرهنگي و قرآني است.
باروتكوبزاده با اشاره به تعيين يك نفر از كارشناسان بخش فرهنگي دانشگاهها به عنوان رابط خبري، تصريح كرد: اين اقدام باعث ميشود كار اطلاعرساني از حوزه ستادي فراتر رفته و به صورت لحظهاي و منسجم اخبار دانشگاهها از سراسر كشور منعكس شود و البته در اين زمينه مشكلي كه وجود دارد كمبود همكار فرهنگي است.
همچنين در ادامه نشست اختصاصي ايكنا با مسئولان فعاليتهاي قرآني وزارت علوم «روحالله محمدعلينژاد» مسئول دبيرخانه دائمي فعاليتهاي قرآن و عترت وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري با اشاره به برخي طرحهاي قرآني در دست اجرا در اين وزارتخانه اظهار كرد: طرح ارسال پيامكهاي قرآني كه در آن يك آيه كوتاه از قرآن كريم به همراه ترجمه براي تعدادي از فعالان دانشجويي ارسال ميشود، يكي از برنامههاي در دست اجراي وزارت علوم است كه بخشي از آن نيز در نمايشگاه قرآن امسال از علاقهمندان ثبتنام به عمل آمد.
18 شماره بروشور «مهر خوبان» تا پايان سال منتشر ميشود
وي ادامه داد: كار ديگر در حوزه فعاليتهاي قرآني انتشار بروشورهايي با عنوان «مهر خوبان» است كه در هر شماره از آن يكي از شخصيتهاي علمي و قرآني معرفي ميشود و اين اقدام به منظور الگوسازي براي نسل جوان و دانشجو ميتواند تأثيرات مطلوبي داشته باشد؛ انتشار اين بروشورها با مشاركت دانشگاه يزد انجام ميشود كه اميدواريم تا پايان سال 18 شماره آن در دسترس علاقهمندان قرار گيرد و در پايان نيز كتابي از آن چاپ شود.
محمدعلينژاد در پايان با اشاره به طرح فضاسازي قرآني دانشگاهها، يادآور شد: در اين طرح تابلوهاي مزين به آيات قرآن كريم با مشاركت اهل هنر و قرآن تهيه شده و براي دانشگاهها ارسال شده است، اين تابلوها شامل آياتي از قرآن كريم است كه در اختيار گرافيستها قرار گرفته و در قالب بنر، فلكسي و غيره در قطعهاي مختلف توليد شده است و در فاز اول براي 40 دانشگاه ارسال شده كه به هر دانشگاه 30 تابلو در سه قطع مختلف سهميه تعلق ميگيرد، همچنين شيوهنامه نصب هم در زمان ارسال براي دانشگاهها فرستاده ميشود.
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 378]
-
گوناگون
پربازدیدترینها