تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837598349




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ديدگاه - رييس كميسيون اقتصادي مجلس:اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده صادرات و واردات را شفاف مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: ديدگاه - رييس كميسيون اقتصادي مجلس:اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده صادرات و واردات را شفاف مي‌كند
غلامرضا مصباحي‌مقدم اعلام كرد: قانون ماليات بر ارزش افزوده علاوه بر شفاف‌سازي واردات و صادرات جلوي قاچاق را مي‌گيرد و جلوي يك‌شبه به ثروت رسيدن عده‌اي گرفته مي‌شود.
به گزارش برنا، «غلامرضا مصباحي‌مقدم» در همايش نقش تشكل‌ها در توسعه صادرات غير نفتي با اشاره به شرايط دوران‌گذار از اقتصاد دولتي به خصوصي در كشورمان خاطرنشان كرد: در شرايطي كه دولت به توانمندسازي بخش خصوصي براي توسعه توليد و تجارت، كاهش اتكا به درآمدهاي نفتي و افزايش اتكا به درآمدهاي مالياتي مكلف شده است، قطعا با چالش‌هايي روبه‌رو هستيم.
وي با بيان اينكه دولت به سختي حاضر به رها كردن آنچه كه در اختيار دارد است افزود: در سطوح پايين‌تر نيز اين انتقال‌ها از بخش دولتي به غيردولتي با دشواري صورت مي‌گيرد، به علاوه اينكه زيرساخت‌هاي لازم براي قبول اين مسووليت توسط بخش خصوصي فراهم نيست.
مصباحي‌مقدم در ادامه با اشاره به مساله صادرات غيرنفتي كشور تصريح كرد: در 30 سال گذشته به استثناي سال‌هاي جنگ، صادرات ما از 3‌ميليارد دلار به 21‌ميليارد دلار افزايش پيدا كرد كه اين‌تركيب به نفع توليدات بخش خصوصي نبود و صادرات غيرنفتي كشور رشد چشمگيري نداشت.
وي با تاكيد بر ضرورت رشد سهم صادرات غيرنفتي در بخش كالاهاي توليدي بخش خصوصي اظهار كرد: البته نبايد مانع رشد صادرات مواد پتروشيمي ‌و ساير فرآورده‌هاي مس، آلومينيوم، فولاد و ساير محصولات شويم، اما نبايد اين موفقيت را موفقيت در رشد صادرات بدانيم.
رييس كميسيون اقتصادي مجلس با تاكيد بر لزوم همت بخش خصوصي و حمايت دولت براي افزايش صادرات غيرنفتي گفت: تاكيد روي ايجاد تشكل‌ها براي صادرات غيرنفتي تاكيد بجا است، زيرا تشكل‌ها مي‌توانند قدرت چانه زني ما را در برابر بازارهاي هدف بالا ببرند.
به گفته وي، چنين تشكل‌هايي با شناسايي نياز بازارهاي هدف مي‌توانند قدرت رقابت كالاهاي ايراني را در اين بازارها بالا ببرند، ضمن اينكه در نبود چنين تشكل‌هايي نمي‌توان اين هزينه‌ها را پوشش داد.
وي افزود: اگر يك تشكل مردم نهاد به عنوان نماينده مردم، مسائل و دغدغه‌هاي اين بخش را مطرح كند، به رفع موانع توليد و صادرات و بالا بردن قدرت حل مشكلات كمك مي‌كند.
مصباحي‌مقدم ادامه داد: استانداردسازي كالاها به گونه‌اي كه قدرت رقابت با كالاهاي توليدي ساير كشورها را داشته باشند، از ديگر مواردي است كه امكان حضور كالاهاي ايراني را در بازارهاي صادراتي فراهم مي‌كند.
وي گفت: دو وزارتخانه بازرگاني و امورخارجه مي‌توانند نقش مهمي‌ در توسعه صادرات ايفا كنند. وزارت بازرگاني از طريق اقدامات راهبردي، سياستگذاري و اطلاع‌رساني درباره بازارهاي هدف به توليدكنندگان و تجار و وزارت امور خارجه از طريق برقراري ارتباطات با ساير كشورها مي‌توانند در اين مسير نقش اساسي داشته باشند.
رييس كميسيون اقتصادي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري مبني بر ارائه گزارش روند پيشرفت اجراي قانون اصل 44 يادآور شد: عزم مقام معظم رهبري بر پيگيري اين مساله استوار است كه اميدواريم با اجراي اين قانون، بخش خصوصي رونق پيدا كند.
صادرات با ماليات بر ارزش افزوده تشويق مي‌شود
همچنين در اين همايش يكي از مهم‌ترين سوالاتي كه از رييس كميسيون اقتصادي مجلس پرسيده شد درباره قانون ماليات بر ارزش افزوده بود. مصباحي‌مقدم در واكنش به سوال يكي از اعضاي بازرگاني ايران درباره تاثيرات منفي اين قانون در صادرات گفت: در قانون حلقه‌ مفقوده وجود ندارد و همه موارد و زنجيره‌ها در قانون ماليات بر ارزش افزوده پيش‌بيني شده است، البته ممكن است در اوايل اجراي قانون مسائل يا ضعف‌هايي پيش بيايد كما اينكه قانون ماليات بر ارزش افزوده نيز از ناحيه اصناف با چالش مواجه شد كه بايد رفع شود.
به گزارش ايسنا، وي در مورد حل سريع‌تر اين موضوع اظهار اميدواري كرد و افزود: ماليات بر ارزش افزوده اين گونه نيست كه توليد‌كننده يا تاجر آن را بپردازد بلكه توليد‌كننده تا تاجر حلقه‌ واسطه‌ اين چرخه محسوب مي‌شوند.
به گفته رييس كميسيون اقتصادي مجلس، در قانون ماليات بر ارزش افزوده براي حمايت از بازپرداخت سريع آن به صادر‌كننده، جريمه‌هايي براي دولت در نظر گرفته شده است.
وي گفت: تاخير در پرداخت ماليات از سوي سازمان امور مالياتي به موديان مشمول جريمه بوده و براي هر ماه تاخير دو و نيم‌درصد جريمه در نظر گرفته شده است.
مصباحي مقدم تاكيد كرد: بازپرداخت ماليات اخذ شده از صادركننده تكليفي است كه بر عهده سازمان امور مالياتي گذاشته شده و اين قانون با هدف تقويت صادركننده بوده است.
او تاكيد كرد: قانون به تصويب رسيده و به طور قاطع بايد اجرا شود. البته پشتوانه‌ حمايت از بازپرداخت ماليات به توليد‌كننده و صادر‌كننده حتي انفصال از خدمت نيز خواهد بود.
رييس كميسيون اقتصادي مجلس در پاسخ به سوال يكي ديگر از اعضاي اتاق ايران درباره تعريف ماليات بر ارزش افزوده گفت: ماليات بر ارزش افزوده مالياتي است كه در پروسه‌ توليد و تجارت به مقدار ارزش افزوده‌اي كه در آن مرحله پديد آمده از خريدار دريافت مي‌شود. البته پيش از اين توليدكننده قانون تجميع عوارض را كه شامل يك‌درصد عوارض و سه‌درصد ماليات بود شامل مي‌شد در حالي كه با انتقال اين موضوع به قانون ماليات بر ارزش افزوده چهاردرصد به سه‌درصد كاهش يافته و با اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده موضوع تجميع عوارض لغو شده است.
مصباحي‌مقدم تصريح كرد: اگر به اين قانون تن بدهيم از فزون‌خواهي بسياري جلوگيري كرده و جلوي يك شبه به ثروت رسيدن بسياري گرفته مي‌شود. از سوي ديگر معتقدم صادرات با اجراي اين قانون تشويق مي‌شود چرا كه اين قانون، قانون مستحكمي است بنابراين اجازه دهيد اين موضوع در اتاق بازرگاني و اصناف تدوين شود.
 دوشنبه 29 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن