واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه از چهارگوشه كشور
دهه چهارم انقلاب، دهه پيشرفت و عدالت است
زاهدان ---- خبرنگار اطلاعات: قائممقام وزير علوم و تحقيقات و فناوري گفت: دهه چهارم انقلاب دهه پيشرفت و عدالت است و تحقق عدالت با علم و دانش انجام ميگيرد.
حسيني در سفر به زابل در جمع دانشجويان دانشگاه اين شهر با بيان اينكه آموزش مجازي اين عدالت را فراهم ميكند، افزود: با تحقق اين مهم هر ايراني در هر نقطه از كشور ميتواند از بهترين استادان و منابع استفاده كند. رئيس دانشگاه پيامنور كشور با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در جلسههاي متعدد با دانشجويان و مسئولان علمي، با تأكيد بر تكريم علم دوستان و عالمان، خاطرنشان كرد: امروز دانشگاههاي ما به كارگاه عمراني تبديل شدهاند كه تلاشهاي زيادي را به همراه داشته است.
قائممقام وزير علوم ادامه داد: طي دو سال گذشته در پرديس جديد دانشگاه زابل تغييرهاي بسياري انجام شده است.
توسعه بدون اشتغال، سودي ندارد
* استاندار سيستان و بلوچستان بر تسريع در تكميل طرحهاي نيمه تمام تأكيد كرد و گفت: توسعه بدون اشتغال هيچ سودي ندارد.
علي محمدآزاد، در نشست برنامهريزي و توسعه سيستان و بلوچستان، گفت: توجه به توسعه زيرساختها، عمران و آبادي استان در بخشهاي مختلف را به همراه خواهد داشت. وي خاطرنشان كرد: بايد تلاش كرد تا سطح درآمد عمومي مردم افزايش يابد.
او با اشاره به پتانسيلهاي علمي و تحقيقي در استان، گفت: اعتبارات پژوهشي بايد در همين راه استفاده شود. آزاد ادامه داد: طرحهاي پژوهشي بايد بيش از پيش كاربردي شود و تنها روي ميز مديران نماند.
معاون برنامهريزي استانداري سيستان و بلوچستان نيز گفت: بيش از چهار هزار و 890 ميليارد ريال اعتبار ملي و استاني براي اجراي 469 طرح به استان اختصاص داده شده است.
حفر چاه براي تامين آب شهر طبس
يزد--- خبرنگار اطلاعات: چهار حلقه چاه جديد آب براي رفع كمبود آب آشاميدني شهروندان طبس در اين منطقه حفر و تجهيز شد.
مدير امور آب و فاضلاب طبس در اين باره گفت: در حال حاضر آب مصرفي مردم اين شهرستان توسط 24 حلقه چاه فعال با مجموع آبدهي 160 ليتر در ثانيه تامين و با خط انتقالي به طول 100 كيلومتر و شبكهاي به طول 240 كيلومتر توزيع ميشود.
محمدزاده با اشاره به اقدامهاي انجام شده براي تامين آب شهر طبس افزود: با بهرهبرداري از چهار حلقه چاه جديد، مشكل كمآبي در شهر طبس به صورت مقطعي برطرف شده است اما اين مشكل تا زماني كه خط انتقال و تصفيهخانه سد در طبس به بهرهبرداري نرسد، بطور كامل حل نخواهد شد.وي افزود: با بهرهبرداري از چاهها توان توليد از 160 ليتر در ثانيه به 190 ليتر افزايش يافته و 90 درصد از مشكل كمآبي در اين شهر برطرف شده است.
گشايش دبيرستان علوم و معارف اسلامي در لارستان
اوز --- خبرنگار اطلاعات: دبيرستان علوم و معارف اسلامي صدرا در لارستان آغاز به كار كرد.
محسن حجتي مسئول روابط عمومي فرمانداري لارستان هدف از تاسيس اين واحد آموزشي را تربيت فرهيختگان ديني و نشر فرهنگ متعالي اسلام عنوان كرد و گفت: مجوز فعاليت دبيرستانهاي صدرا سال 83 از سوي شوراي عالي وزارت آموزش و پرورش صادر شد و در اين مدارس دانشآموزان علاوه بر دروس عمومي و تخصصي، منطق صوري، اصول فقه، تفسير احكام و قرائت و تجويد قرآن كريم را آموزش ميبينند. تعميق باورهاي ديني و ارتقاي كيفي آموزشهاي ديني بين نسل جوان از ديگر اهداف اين دبيرستان است.
آموزش زبان انگليسي در سطحي پيشرفته، آموزش مهارتهاي هفتگانه رايانه ICDL و بهرهمندي از نخستين كافينت متصل به شبكه اينترنت تبيان در سطح شهرستانهاي فارس از امتيازات دبيرستان معارف صدرا در لارستان است.
پرداخت غرامت بيمه كشاورزي
* غرامت بيمه خشكسالي و سرمازدگي به كشاورزان خسارت ديده بخش لارستان پرداخت شد.
به گفته مهندس حميدرضا اسدي مدير جهاد كشاورزي لارستان ميزان پرداخت غرامت در سالجاري نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش داشته است. وي همچنين گفت: در سال زراعي 87-86، صد درصد محصولات كشاورزي زير پوشش صندوق بيمه قرار گرفت.
مدير جهاد كشاورزي لارستان همچنين از كشت سيبزميني با دستگاه غدهكار نيمهاتوماتيك در كشتزارهاي بخش بيرم خبر داد و گفت: كشت سيبزميني در قالب طرح استمرار انجام شد و در صورت موفقيت سال آينده سطح قابل توجهي از زمينهاي كشاورزي بيرم زيركشت اين محصول ميرود.
نصب تله در كشتزارهاي پنبه
* نصب تلههاي فرموني و كارت زرد در كشتزارهاي پنبه بخش لارستان به پايان رسيد.
مهندس اسدي مديرجهاد كشاورزي لارستان افزود: نصب اين تلهها در سه منطقه با اقدام كلينيك گياه پزشكي و حافظان سبز بخش جويم و نظارت مركز با موفقيت انجام شد. گفتني است، افزون بر 12 هكتار از زمينهاي بخش جويم به كشت پنبه اختصاص دارد.
فعاليت واحد كانكسي بازرسي و رسيدگي به شكايات مردمي
كرمان---- خبرنگار اطلاعات: نخستين واحد كانكسي بازرسي و رسيدگي به شكايات مردمي و تخلفات اقتصادي كشور در كرمان فعال شد.
رئيس سازمان بازرگاني استان كرمان گفت: با ايجاد اين واحد در كمتر از نيم ساعت به شكايات مردمي و تخلفات رسيدگي ميشود. قاسمنژاد هدف از اين اقدام را جلوگيري از برخي سوءاستفادهها و كنترل قيمتهاي بازار عنوان كرد و گفت: در حال حاضر 50 بازرس و 9 نيروي ستادي در استان كرمان براي اجراي اين طرح ساماندهي شدهاند. وي اجراي اين طرح را يكي از سياستهاي واگذاري كار اصناف به خود آنها اعلام كرد و افزود: براساس پيشبينيهاي انجام شده، دومين واحد نيز در ميدان مشتاقيه شهر كرمان فعال خواهد شد.
زرند در توليد زرشك اول شد
* شهرستان زرند از نظر توليد محصول زرشك رتبه نخست را در استان كرمان دارد. رئيس مركز خدمات جهادكشاورزي دشتخاك زرند سطح زير كشت محصول زرشك در اين شهرستان را يك هكتار اعلام كرد و گفت: از اين سطح 400 كيلوگرم محصول برداشت ميشود. به گفته وي سطح زيركشت زرشك در سال جاري به دو برابر افزايش مييابد.
كمبود فضاي آموزشي
* كمبود فضاي آموزشي مهمترين مشكل آموزش و پرورش استثنايي استان كرمان است.
محمود بني اسد مدير آموزش و پرورش استثنايي استان كرمان گفت: بيشتر مدارس استثنايي استان استيجاري است. با اشاره به فعاليت 112 مركز آموزش ضميمه و مستقل استثنايي در كرمان، از ايجاد چهار مركز جديد آموزش استثنايي و يك خوابگاه در استان خبر داد.
به گفته وي شمار دانشآموزان مدارس استثنايي استان 4 هزار و 555 نفر است و نخستين مركز آموزشي شبانهروزي كمتوانان ذهني كشور نيز در شهرستان كوهبنان تاسيس شده است.
جمع آوري مكانيزه زباله در منطقه 7كرج
كرج---- خبرنگار اطلاعات: بيش از 400 عدد سطل مكانيزه جمع آوري زباله براي نصب در منطقه 7 كرج خريداري شده است.
شهردار منطقه هفت كرج با بيان اين مطلب گفت: با خريد اين سطلها كار جمع آوري زباله در اين منطقه به صورت مكانيزه انجام ميشود.
قاسمپور افزود: بزودي اين سطلهاي 770 ليتري در مكانهاي مختلف اين منطقه نصب خواهد شد.وي اظهار داشت: همچنين 6 دستگاه خودرو مكانيزه پرس زباله براي اين منطقه خريداري شده است كه تا پايان سال آينده به 15 دستگاه افزايش مييابد.
بيش از 5هزار كيلوگرم موادغذايي فاسد در كرج معدوم شد
* پنج هزار و 237 كيلوگرم انواع مواد غذايي فاسد در يك ماه گذشته در كرج كشف و معدوم شد.
رئيس بهداشت محيط كرج با بيان اين مطلب گفت: اين مواد غذايي شامل انواع كالباس، سوسيس، لواشك، باميه، زولبيا و خرما است.
جعفري نيا افزود: اين مواد غذايي در اين مدت بويژه درماه مبارك رمضان به صورت فله اي و بدون بستهبندي مناسب عرضه مي شد.
وي اظهار داشت: دراين راستا، 184 پرونده قضايي براي توزيع كنندگان اين مواد در شهرستان تشكيل شده است. وي تصريح كرد: اجراي طرحهاي نظارت بر عرضه مواد غذايي در كرج همچنان ادامه دارد.
راهاندازي سامانه در گواهينامههاي هوشمند رانندگي در كرج
* طرح ثبت تخلفها درگواهينامههاي رانندگي به صورت هوشمند(PDA) براي نخستين بار در كرج به عنوان الگوو پايلوت كشور به صورت آزمايشي اجرا ميشود.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان تهران با بيان اين مطلب گفت: تمامي تخلفهاي رانندگي در اين گواهينامهها ثبت ميشود و اطلاعات آن غيرقابل پاك كردن و دستكاري است.
سرهنگ محمدكريم خسروي افزود: هدف ازراهاندازي سامانه گواهينامههاي هوشمند افزايش امكان بازدارندگي از تخلف است كه با اجراي آن تحقق كاهش ميزان تخلفها قابل پيش بيني است. وي اظهار داشت: طبق بررسيها، كرج شرايط لازم و قابليت اجراي آزمايشي اين طرح را دارد و تا يك ماه آينده به اين سامانه مجهز خواهد شود.
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]