واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: « تنها انگيزهام علاقه به مردم است» رضا ناجي بازيگر «آواز گنجشكها» تقدير شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
مراسم تجليل و تقدير از رضا ناجي بازيگر فيلم «آواز گنجشكها» روز گذشته در فرهنگسراي هنر (ارسباران) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دراين مراسم پس از نمايش فيلم «آواز گنجشك ها» رضا ناجي بازيگر اين فيلم و رضا درستكار منتقد سينما به صحبت دربارهي اين فيلم پرداختند.
رضا ناجي در ابتدا اظهار خرسندي كرد از اينكه در اين مكان فيلم به شكل كامل پخش شد و ادامه داد: چراكه در دانشگاه تهران دستگاهها خراب بود و فيلم به صورت ناقص پخش شد و از مسئولان اين فرهنگسرا كه محيطي سالم و زيبا را فراهم آوردهاند تشكر مي كنم.
او در ادامه به ذكر برخي خاطرات از حضورش در جشنوارهي برلين و دريافت جايزهي خرس طلايي اين جشنواره پرداخت و ادامه داد: تنها انگيزهام علاقه به مردم است.
ناجي دليل عدم حضورش در جشنوارههاي بينالمللي را در سالهاي قبل را به نظامي بودن خود مربوط دانست و مطرح كرد: همواره دوست داشتم براي يك بار هم شده در اين جشنوارهها حضور پيدا كنم.
اين بازيگر، مجيد مجيدي را باعث افتخار ايران دانست و ادامه داد: در تمام دنيا با فيلمهاي او است كه ايران را مي شناسند و علاوه بر همه اينها، او فردي بسيار درستكار، فداركار و مردم دوست است و هركار كه انجام
ميدهد براي ايران و مردم ايران است.
در ادامه اين برنامه، حسيني پور، موسس و مديرعامل انجمن حاميان كودكان كار و خيابان نيز به نمايندگي ازاين انجمن از رضا ناجي تقدير كرد.
ناجي در بخش ديگري ازاين نشست نيز عنوان كرد: هرگاه قراراست نقشي را بازي كنم، ابتدا سعي ميكنم فيلمنامه را كامل بخوانم و بعد در آن حل شوم و دراين راه گفتههاي كارگردان كمك بسياري به من ميكند و همواره به گفتهها و خواستههاي كارگردانان توجه كامل دارم و حتي بدون اجازه آنها آب هم نميخورم.
رضا درستكار، منتقد، نيز در اين نشست جايزه رضا ناجي از جشنواره برلين را از مهمترين جايزههاي تاريخ سينماي ايران دانست و گفت: اين جايزه از اهميت ويژهاي برخوردار است؛ چراكه معمولا جوايز ما به دليل نوع نگاه، تفكر و اعتقادات ما بوده اما اين جايزه به دليل مسائل فني و تكنيكي اهدا شده و از اين نظر از اهميت بالايي برخوردار است.
او مجيدي را از معدود كارگرداناني دانست كه فيلمنامهاش چندان قطور نيست و بيشتر به تصوير برداري
ميپردازد و ادامه داد: او تصاويري خلق ميكند كه بنده به شخصه مشابه آن را در سينما نديدهام و معتقدم يكي از پتانسيلهاي او در عرصهي جهاني شدن نيز توجه به همين مطلب است.
اين منتقد شخصيتپردازي را از ديگر ويژگيهاي فيلمهاي مجيدي برشمرد و فيلمهاي او را آثاري شخصيت محور دانست و در بيان ديگر ويژگي فيلمهاي مجيدي از مسئلهي باورپذيري اين فيلم ها يادكرد.
او همچنين در پاسخ به مطلبي كه مبني بر شعاري بودن فيلم هاي مجيدي مطرح شده بود گفت: احساس ميكنم برخي مسائل باورهاي او و هنوز تبديل به شعار نشده و شكل باورهاي فطري را دارد و بنده به شخصه شعاري در فيلمهاي او نديدهام.
درستكار درادامه ي اين نشست با مروري كوتاه بر 7فيلم مجيدي پرداخت و 4فيلم اول او را تصويرگر
جبر عيني و 3فيلم بعدي او را درباره ي جبرهاي ذهني دانست و ادامه داد: گاه مجيدي را فيلم ساز نيز دولتي
ميخوانند كه با رمزهايي كه از دولت مي گيرد فيلم ميسازد، اما هيچگاه اين گونه نبوده است و مطمئناً اگر او فيلم سازي دولتي بود فيلمهايش به شكل فعلي نبود.
به گزارش ايسنا، در پايان اين مراسم رضا درستكار لوح تقديري را از طرف مجتبي اقدامي مدير فرهنگسراي هنر به رضا ناجي اهدا كرد.
گفتني است، مجيد مجيدي، به علت سفر تركيه موفق به حضور در اين جلسه نشد.
انتهاي پيام
دوشنبه 29 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]