تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827733173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وظايف مربيان بهداشت


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: وظايف مربيان بهداشت
عمونكات آموزشي درباره وظايف مربيان بهداشت و دانشآموزان:می-

1ـ مطالب آموزشي تهيه شده را در فرصتهاي مناسب به دانشآموزان آموزش بدهند. 2ـ موارد غيبت دانشآموزان به دليل بيماري را روزانه به ادارههاي مرتبط گزارش دهند. 3ـ هنگام مشاهده علائم بيماري در دانشآموز مبتلا او را از سايرين جدا كنند. 4ـ علائم بيماري شديد را به اولياي دانشآموزان اطلاع بدهند. 5ـ از اولياي دانشآموز بيمار بخواهند تا در صورت امكان ظرف 48 ساعت آينده حال عمومي دانشآموز را گزارش كنند و اجازه ندهند از منزل خارج شود.

نكاتي كه دانشآموزان بايد رعايت كنند

1ـ علائم بيماري آنفلوانزا ¨تب، سرفه، گلودرد، سردرد و آبريزش بيني© است. 2ـ استفاده از دستمال در هنگام سرفه و عطسه 3ـ در هر فرصتي دستهاي خود را با آب و صابون بشوييد بويژه قبل از مصرف غذا 4ـ چنانچه دچار علائم بيماري شدند به آموزگار، مديريت مدرسه يا مراقب بهداشت اعلام كنند. 5ـ تا وقتي كه پزشك به دانشآموز بيمار اجازه نداده است، سر كلاس حضور نيابد. 6ـ از بطري آب همكلاسيهاي خود استفاده نكنند و وسايل شخصي خود را در اختيار افراد ديگر قرار ندهند. 7ـ مطالب آموزشي مربوط به آنفلوانزا را در اختيار والدين خود قرار دهند. 8ـ اگر مبتلا به بيماريهايي همچون آسم و... هستند همان ابتداي سال بيماري خود را به اطلاع مسئولان مدرسه برسانند.

وظيفه مديران مدرسه براي پيشگيري از شيوع آنفلوانزاي نوعa ¦

برنامههاي آموزشي دانشآموزان براي پيشگيري از ابتلا به آنفلوانزا را سازماندهي كنند. به گونهاي كه موضوعات آموزشي در فرصت مناسب به شكل هفتگي به اطلاع دانشآموزان برسد. اطلاعرساني و آموزش اولياي دانشآموزان به شكل حضوري يا غيرحضوري

نماينده از سوي مدير مدرسه براي ثبت موارد غيبت دانشآموزان تعيين شود و موارد افزايش ناگهاني ¨پيش از 5 نفر در هر كلاس را به آموزش و پرورش ناحيه گزارش دهد. ¦ با مركز بهداشتي منطقه خود ارتباط هفتگي و در شرايط افزايش شديد موارد بيماري ارتباط روزانه داشته باشند.

در حفظ و پاكيزگي محيط مدرسه نهايت دقت را به عمل بياورند. ترتيبي بدهند كه صابون و ديگر مواد ضدعفونيكننده به اندازه كافي در محيط مدرسه در دسترس دانشآموزان قرار بگيرد. ¦ پس از اتمام هر كلاس درس بايد پنجرههاي كلاس به مدت 2 ساعت باز باشد. ليستي از دانشآموزان كه در معرض ابتلاي بيماري هستند تهيه كنند.

از اولياي دانشآموزان كه در معرض خطر اين بيماري هستند بخواهيد تا در اولين روزهاي سال تحصيلي به محض در دسترس قرار گرفتن واكسن آنفلوانزاي فصلي براي تزريق اين واكسن اقدام كنند.

تشكيل كارگروههاي تخصصي كارگروههاي تخصصي

مقابله با بيماري آنفلوانزاي خوكي نوعa با بازگشايي مدارس در ماه نخست سال تحصيلي جديد شامل يك كارگروه و 2 كميته تشكيل شده است. كارگروه كشوري مقابله با بحران آنفلوانزا كه با رياست معاون اول رئيسجمهور و با حضور وزارتخانهها و ساير سازمانها در سطح ملي تشكيل شده است، كميته استاني نيز با رياست رئيس آموزش و پرورش استان، دانشگاههاي علوم پزشكي، استانداري و ساير سازمانهاي در ارتباط با سلامت دانشآموزان شكل گرفته است.

همچنين كميته شهرستاني كه رياست آن بر عهده رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه، شبكه بهداشت و درمان شهرستان، فرمانداري و ساير سازمانها و واحدها و ادارات مرتبط تشكيل شده است

فعاليتهايي در زمينه سالمسازي و مرمت فضاهاي فيزيكي مدارس همچون آبخوريها، شبكه لولهكشي صابون مايع همه مدارس، سرويسهاي بهداشتي، بوفههاي مدارس را ساماندهي ميكنند، پيشبيني و تدارك صابون مايع و مواد ضدعفوني و پاكسازي روزانه سرويسهاي بهداشتي، سالمسازي سيستم بهداشتي زباله، نظافت و پاكسازي روزانه كلاس و سالنها از سوي نيروهاي خدماتي مدارس، مجتمعها و مراكز شبانهروزي، لزوم رعايت تهويه كامل كلاس در هنگام درس، توجيه دانشآموزان نسبت به موارد بهداشتي، سازماندهي دانشآموزان در تيمهاي بهداشتياران و تقويت سيستم خودكنترلي دانشآموزي، لغو كليه اردوها و گردهماييها در ابتداي سال تحصيلي از جمله اين برنامهها است. همچنين هنگامي كه موارد ابتلا به سرماخوردگي در يك مدرسه بيش از 5 درصد باشد، مدرسه بايد يك هفته تعطيل شود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن