واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي در گفتگو با ايلنا خبر داد:ارزيابي خسارات با استفاده از جي.پي.اس و تجهيزات ماهوارهاي
تهران- خبرگزاري كار ايران
قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي گفت: اين صندوق در نظر دارد تا با استفاده از امكانات نقشهبرداري هوايي، نقشهبرداري جي.پي.اس و تجهيزات ماهوارهاي به ارزيابي خسارات بپردازد.
محمد حسين صفرپور طاهر، قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي در گفتوگو با ايلنا برنامههاي صندوق بيمه محصولات كشاورزي در سال زراعي جديد را تشريح كرد و گفت: صندوق بيمه محصولات كشاورزي در سال زراعي جديد 14 ميليون و 500 هزار واحد دامي سبك، 500 هزار فروند زنبور عسل، يكهزار قطعه شتر مرغ و 30 هزار جعبه كرم ابريشم را با اعتباري معادل 4 هزارو 270 ميليارد ريال زير پوشش بيمه قرار خواهد داد.
قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي در پاسخ به سؤال ايلنا مبني بر اين كه بيمه دام سبك چه فوايدي را دارد، اظهارداشت: بيمه دام سبك از ويژگيهاي بيمه سال زراعي جديد است كه اجراي اين طرح قرار است به صورت مرحلهاي در استانهاي كشور آغاز شود.
صفرپور افزايش گزينههاي بيمهاي را يكي از مزيتهاي برنامههاي بيمهاي صندوق در سال زراعي جديد دانست و تصريح كرد: تعداد گزينههاي بيمهاي از 700 مورد به يكهزار مورد رسيده است.
وي از تدوين طرح جامع بيمهاي در سال زراعي جديد خبر داد و خاطر نشان ساخت: اين طرح در سال زراعي جديد اجرا خواهد شد و براساس اين طرح 500 هزار نفر از كشاورزان تحت آموزش مباني بيمه قرار ميگيرند.
وي در پاسخ به سؤال ديگر ايلنا مبني بر اين كه آيا افتتاح طرح جامع بيمه الكترونيك ميتواند اقدام مناسبي براي ترويج بيمه بين روستاييان باشد، اظهار داشت: افتتاح طرح جامع بيمه الكترونيك از اقدامات جديد صندوق در سال زراعي جديد است كه اين سامانه امكان استفاده همزمان از اطلاعات بيمهگزار و بيمه شونده را براي مسؤولان صندوق فراهم ميكند وطرح جامع بيمه الكترونيك ميتواند گام بلند فرهنگسازي در روستاها باشد.
قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي افزود: صندوق در نظر دارد تا با استفاده از امكانات نقشهبرداري هوايي، نقشهبرداري جي.پي.اس و تجهيزات ماهوارهاي به ارزيابي خسارات بپردازد.
صفرپور با اشاره به اين كه 15 درصد دامها و 70 درصد طيور كشور بيمه شدهاند، گفت: صندوق بيمه در امر فروش زودهنگام دام عشاير كه به دليل پايين بودن علوفه دام در مراكز نگهداري حادث ميشود، فاقد نقش است اما ساز و كار اجرايي صندوق به نحوي است كه خسارتهاي وارده به دامهايي را كه به هر دليلي تلف شده باشند را پرداخت كند و در مكانهايي كه برآورد خسارتها براي كارشناسان صندوق غيرقابل دسترس باشد، با تأييد مراجع و معتمدين محلي و يا نيروي انتظامي خسارتهاي وارده به آنان پرداخت ميشود.
وي عملكرد صندوق را رو به رشد دانست و تصريح كرد: عملكرد صندوق بيمه كشاورزي نشان داد سالانه بيش از 2 درصد بهرهوري آن افزايش يافته و درصدد هستيم در افق 5 ساله 100 درصد محصولات كشاورزي زير پوشش بيمه قرار گيرد.
صفرپور طاهر با اشاره به مصوبه دولت اظهار داشت: دو هزار و 300 ميليارد ريال براي تقويت بنيه صندوق بيمه كشاورزي اختصاص يافت كه موافقتنامه آن در 31 فروردين سال جاري به تصويب رسيد و علاوه بر 90 ميليارد تومان سهم كشاورزان به صورت جبران خسارت به آنها پرداخت شد.
پايان پيام
كد خبر: 451778
شنبه 27 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]