تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816892217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به بهانه روز جهاني غذا/معضل فقر غذايي؛ بحران امروز جهان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: به بهانه روز جهاني غذا/معضل فقر غذايي؛ بحران امروز جهان
ساري - خبرگزاري مهر: افزايش جمعيت جهان ، رشد روزافزون نياز غذايي و تغيير الگوي مصرف اكنون در كشورهاي توسعه يافته، معضل فقر غذايي را به بحران جهاني مبدل كرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، از طرفي پديده هاي مخرب طبيعي از جمله النينو و نانينو و در پي آن بروز خشكسالي هاي پي درپي و سرمازدگي هاي شديد معضلات و مشكلات فراواني را در پيش روي برنامه ريزان و توليد كنندگان غذا قرار داده است.

اين مشكل براي جوامع در حال توسعه و فقير به ميزان جدي تر خود را نمايان ساخته است تا جايي كه در بسياري از كشورها اين معضل به بحران تبديل شده است.

ديدن چهره هايي كه از فقر غذايي جز استخوان و پوستي از آنان باقي نمانده است روح، جان و دل هر انسان داراي وجدان را به سختي مي فشارد و مي آزارد.

اين در حالي است كه در تعدادي از كشورهاي توسعه يافته انسان هايي را مي توان يافت كه از پرخوري دچار انواع بيماري ها و مشكلات جسمي از جمله چاقي، ديابت، انواع سرطان ها و... مي شوند كه هزينه هاي هنگفتي را خرج درمان بيماري هاي خود مي كنند. در اين كشورها همچنين اثرات ناشي از فقر غذايي بسياري از مردم را رنج مي دهد.

وجود قريب به يك ميليارد انسان گرسنه بي ترديد ناشي از سياستهاي نادرست كشورهاي استعمارگري بوده كه با ابزار كنترل بازار توليدات كشاورزي، امنيت غذايي جهان را مورد تهديد قرار مي دهند و با هدف سيطره بر منابع جهان به ويژه كشورهاي در حال توسعه و فقير به دنبال مطامع شيطاني خود هستند.

سخنگوي سازمان جهاد كشاورزي مازندران در اين خصوص گفت: معضلاتي همچون كاهش شديد آب قابل دسترسي، تغييرات آب و هوايي، آلودگيهاي زيست محيطي، طرحهاي توسعه اي و ايجاد جنگلهاي مخرب و جايگزيني سوخت فسيلي از محصولات كشاورزي از عوامل مهمي است كه توليد غذا را در گستره خاكي تحت تاثير خود قرار داده است.

حسن حسين نژاد عنوان داشت: سازمان خوارو بارجهاني (FAO) هر ساله از سال 1945 شانزدهم اكتبر هر سال را به روز جهاني غذا نامگذاري كرده تا تذكري به تمامي ساكنان اين كره خاكي باشد كه به شريان اصلي حيات خود توجه بيشتري داشته باشند و براي آن اهميت بيشتري قائل شوند.

اين كارشناس كشاورزي و تغذيه افزود: بي ترديد در آينده نه چندان دور مناقشات منطقه اي و محلي در بسياري از نقاط دنيا براي غذا و آب، گندم و برنج و ساير صنايع غذايي نيز مشهود خواهد بود.

به گفته حسين نژاد، غذا و امنيت غذايي براي همه به اندازه اي مهم است كه همگان را بر آن داشت تا همگي احساس وظيفه نموده و در جهت افزايش كمي و كيفي توليدات غذايي و فرآوري آن هر كدام نقشي را ايفاء كنيم.

البته در كشور ما ايران تحولات شگرفي در زمينه توليدات محصولات كشاورزي و غذايي پس از انقلاب حادث شده است به طوري كه هم اكنون بيش از 100 ميليون تن انواع محصولات كشاورزي و غذايي پس از انقلاب در كشور توليد شده است.

اين ميزان آمار نسبت به توليد 23 ميليون تني قبل از انقلاب، افزايش شگرفي را نشان مي دهد.

اين در حالي است كه شرايط اقليمي، جغرافيايي، وجود منابع فراوان و نيروي انساني مستعد، قابليت افزايش بيش از پيش اين ميزان توليد را نويد مي دهد و البته در اين مسير مشكلات فراواني را در پيش روي داريم كه با همت جمعي مي توان بر آنان فائق شد.
 پنجشنبه 25 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن