تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831333465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لطفاً دعوا نكنيد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


رفتارها- لادن نصيري:
تو اشتباه ميكني! ساكت باش! دست بردار! از تو متنفرم. اينها جملاتي هستند كه گاه افراد خانواده زماني كه دعوا ميكنند، بهكار ميبرند. اما دقيقاً نميتوان گفت فرزندان اينگونه مواقع چه بايد بكنند. ممكن است عصباني، خشمگين يا حتي غمگين شوند اما تنها خواسته آنها اين است كه دعوا خاتمه يابد.

زماني كه والدين با يكديگر دعوا ميكنند، وضعيت مناسب و مطلوب نخواهد بود اما به ياد داشته باشيد حتي افرادي كه به يكديگر عشق ميورزند نيز بعضي اوقات با هم جدال ميكنند، دعوا كردن آنها دليل بر ديوانگي آنها يا حتي جدا شدنشان از يكديگر نيست.

طبيعتاً افرادي كه با هم زندگي ميكنند در بعضي موارد با يكديگر تفاهم ندارند و اين باعث ميشود كه گاهي نسبت به هم بداخلاق شوند. آخرين باري را كه با خواهر و برادرتان دعوا كرديد، به ياد بياوريد. مطمئناً از گفتن آن چيزهايي كه به زبان ميآوريد منظوري نداشتيد و در پايان نيز با هم آشتي كرديد.
عين همين مسأله در مورد والدين شما صادق است. اگر هنگام دعواي پدر و مادرتان، ناراحت ميشويد، سعي كنيد در مورد احساساتتان با آنها صحبت كنيد. اغلب، والدين متوجه نيستند كه بحث و منازعه آنها شما را برآشفته ميكند و اگر شما به آنها بگوييد كه در اين مورد نگران هستيد، سعي ميكنند بحث را خاتمه دهند يا حداقل برايتان توضيح دهند كه علت اختلاف چيست.

والدين شما نيز زماني به سن شما بودهاند اما ممكن است، فكر كنيد آنها شما را درك نميكنند ولي واقعاً اينطور نيست. بايد بدانيد كه آنها نميخواهند مشكلي براي شما بهوجود آيد، آنها مراقب شما هستند اما گاهي مشكل ميتوانند نقطه نظرات شما را درك كنند. وظيفه والدين مراقبت و حفظ امنيت فرزندان است تا زماني كه بتوانند از خودشان مراقبت كنند.

فرزنداني كه با والدينشان نزاع ميكنند، اغلب ياد ميگيرند كه در نهايت با آنها كنار بيايند. در واقع بهترين روش آن است كه بچهها با والدينشان در مورد احساسات و آنچه برايشان مهم است صحبت كنند.

به ياد داشته باشيد تحقق اين امر وقت و حوصله بسياري را ميطلبد. صحبت كردن با والدين بهجاي داد و فرياد كردن، باعث ميشود آنها بهراحتي به صحبتهاي شما گوش دهند، بهعلاوه شما احترام آنها را نگه داشته و ياد ميگيريد كه چگونه با آنها به تفاهم برسيد.

در هنگام دعوا كردن بهترين كار خونسرد بودن است. اگر خشم و عصبانيت خود را در هنگام دعوا بيشتر نشان دهيد، شخص طرف دعوا سعي ميكند شما را بيشتر عصباني كند. در اينگونه مواقع سعي كنيد راه حلي بيابيد كه مشكلات و اختلافات را حل كند تا ديگر تكرار نشود. به عنوان مثال اگر شما بر سر استفاده از كامپيوتر با برادرتان اختلاف داريد، يك جدول زمانبندي رسم كنيد تا همه بتوانند از كامپيوتر استفاده كنند.

اگر خيلي عصباني هستيد به اتاقتان برويد و با مشت به بالشتان بكوبيد، بيرون برويد و اطراف منزل گردش كنيد يا اينكه به ورزش مورد علاقهتان بپردازيد.

علاوه بر اينها ميتوانيد در يك مكان آرام استراحت كنيد، تا 10 بشماريد و چندين بار نفس عميق بكشيد وقتي به حالت عادي برگشتيد با كسي كه شما را ناراحت كرده، صحبت كنيد. احتمالاً بعد از آن احساس خوبي خواهيد داشت و نسبت به قبل خودتان را بهتر كنترل ميكنيد.

گاهي اوقات والدين شما ممكن است براي حل مشكلاتشان با يك مشاور و يا روانشناس مشورت نمايند و از نصايح آنها جهت خاتمه دعوا استفاده كنند.

هميشه بازداشتن افراد خانواده از دعوا كردن كار آساني نيست اما با همكاري گروهي اين كار شدني است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن