واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: وزير ارتباطات خبر داد:ارائه عمومي MMS تلفن همراه از نيمه اول آبانماه
به گفته وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات در دولت نهم در كشور بيش از 40 ميليون سيمكارت در دست مردم است و پيمانكاران و برنامهريزان بايد با ارزيابي اين مطلب به اين نتيجه برسند كه مردم به استفاده از تكنولوژي روز جهان علاقهمند بوده و حاضرند بهرهمندي از ICT را در سبد خانواده خود قرار دهند.
به گزارش ايسنا، محمد سليماني با بيان اين كه پژوهش در كشور ما بايد نخست وضع مردم جامعه را بهبود بخشد اظهار كرد: غربيها در طول ساليان گذشته چرخه اقتصاد و صنعت را به سود خود چرخاندند كه اين بزرگترين ظلم به انسانيت است اما با كمك و شايستگي مردم ايران اين سد شكسته شده و اين نظام رو به فروپاشي است. او افزود: آينده فنآوري بايد در سطحي قرار بگيرد كه همه انسانها بدون تبعيض از آن بهرهمند شوند، ما نبايد تنها مصرفكننده باشيم و بيرونرفت از اين موضوع بر عهده جوانان است؛ وارستگي و آزادگي در آن است كه در صف اول علمي قرار بگيريم و اگر ميخواهيم ايران به آرمانهاي انقلاب و امام خميني (ره) برسد كاري جز اين نميتوان كرد. سليماني كه در مراسم افتتاحيه همايش ارتباطات سيار، چالشها و چشماندازها كه در دانشگاه شريف در حال برگزاري است سخن ميگفت، در ادامه نقش ارتباطات در توسعه ملي و جوامع مختلف را انكارناپذير و بسيار حساس دانست و ادامه داد: الزاما برنامهريزي و سرمايهگذاريهاي كلان و قابل ملاحظه در اين بخش بايد توسط متوليان انجام شود.
او ادامه داد: اهميت اطلاعات و امنيت جهاني و گذشت از شكاف ديجيتالي كشورهاي جهان سوم را بر آن داشته است تا با تلاش براي همگاني شدن اطلاعات قدم بردارند.
وزير ارتباطات تصريح كرد: مخابرات ايران در چند سال اخير همپاي ساير كشورها قدم برداشته و سياستگذاران در اين عرصه كارنامه خوبي داشتند و تلاش بخش ارتباطات از رشد قابل ملاحظه در برنامه 5 ساله چهارم نشان دارد.
او افزود: دانشگاهها ميتوانند در مسير پيشرفت كشور جزء سردمداران باشند؛ اين ميدان به صنعتگران و پژوهشگران فرصت ميدهد كه اگر امكانات باشد بتوانند اقدامات بزرگ انجام دهند. وي تصريح كرد: بسياري از زمينههاي تخصصي در دانشگاهها وجود دارد كه هنوز شروع نشده و بايد مديران دانشگاه بستر را در كوتاهمدت با استفاده از نيروي انساني كه در حوزه رايانه و مخابرات در جهان بينظير است فراهم كند.
سليماني اظهار كرد: طرحي با وزارت صنايع و معادن داريم كه توليدكنندگان تلفن ثابت، شامل 16 شركت، با تشكيل كنسرسيومي به توليد NGN بپردازند زيرا اين آمادگي در كشور ما وجود دارد و دولت به آنها ابلاغ كرده است كه موظف به انجام كار هستند.
او با بيان اين كه كساني كه به مردم ايران درباره تواناييهايشان آدرس غلط ميدهند، جاهل و يا خائن هستند گفت: راه انقلاب راه انساني است كه تمام نسلها به آن معتقدند و نسل سوم بعد از انقلاب كه از نظر علمي انقلاب اسلامي را پيش ميبرد نيز با آن يكي است؛ اراده دولت اين است كه راه را براي جوانان باز كند.
وزير ارتباطات در پايان خاطر نشان كرد: وقتي دشمن حاضر به گفتوگو در حل مسايل نيست و ميخواهد ما را از بين ببرد بايد خود را به علم و فنآوري تجهيز كنيم.
محمد سليماني همچنين در حاشيه همايش درباره زمان استفاده از سرويس MMS تلفن همراه به خبرنگاران گفت: از نظر فني ارائه سرويس MMS امكانپذير است و طي 20 روز گذشته از اين سرويس به طور آزمايشي استفاده شده است اما براي فراگير كردن آن بايد با ساير دستگاههاي اجرايي هماهنگيهايي صورت پذيرد و مجوزها گرفته شود.
او در پاسخ به اين سوال كه ارائه همهگير اين سرويس چه زماني آغاز ميشود تصريح كرد: ما قابليت فني اين را داريم كه كار را از فردا شروع كنيم اما از نظر اجرايي به ما قول دادهاند كه بتوانيم از نيمه اول آبانماه سرويس را به طور عموم ارائه دهيم.
وي همچنين اظهار كرد: نياز به دسترسي به اطلاعات نياز تمام افراد جامعه است؛ طبق برآوردهاي انجام شده حداقل 14 ميليون نفر در كشور به بهرهمندي از پورت پرسرعت نياز دارند كه مقداري از اين بازار را اپراتور سوم، بخشي را وايمكس و مقداري را هم خطوط DSL تامين ميكند.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات خاطر نشان كرد: شركتهاي مخابراتي به خطوط DSL وارد ميشوند و ظرف يك سال برنامه داريم كه با توجه به كشش بازار در حوزه DSL خدمات لازم را به مردم واگذار كنيم.
پنجشنبه 25 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]