تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837627550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رقابت شاگرد مدرسه‌هاي دنيا براي تقلب فناورانه


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: رقابت شاگرد مدرسه‌هاي دنيا براي تقلب فناورانه
من مي‌دانم كه تقلب كار خوبي نيست! اما من فكر مي‌كنم كه هر كسي حداقل يكبار در زندگي‌اش تقلب كرده است.
نسترن صائبي- تا به حال بار‌ها شنيده‌ايم كه فناوري‌ها براي كمك به همه افراد حتي ناتوانان جسمي يا جهت آموزش يا ايجاد ارتباط و هزاران مورد ديگر طراحي مي‌شوند اما همين فناوري‌ها براي محصلان و دانشجويان نه چندان مشتاق يادگيري، امروزه ابزاري براي تقلب شده است.
كيكي‌خو، يك دانشجوي سال اولي در دانشگاه تگزاس است. وي در آستانه امتحان زبان فرانسه با مشكل جدي روبه‌رو شد، زيرا مي‌بايست تعداد زيادي كلمه را حفظ مي‌كرد اما وقت اندكي براي يادگيري آنها داشت. اين شدكه تصميم گرفت همانند دانشجويان ديگر روي به تقلب آورد. او روشي را انتخاب كرد كه در دبير‌ستان براي تقلب از آن استفاده مي‌كرد.
خو روي يك برگ كاغذ، كلمات مورد نظرش را نوشت و آن را در خودكار خود جاسازي كرد و با اين روش مثل آب خوردن درس فرانسه را پاس كرد.
اما خو، اين بار، جزييات و هيجان اين تقلب را تنها با دوستان خود در ميان نگذاشت بلكه آن را به تمامي جهان نشان داد.
وي يك تصوير ويديويي روي You Tube منتشر كرد كه نشان مي‌داد چگونه در امتحان تقلب كرده است و به اين ترتيب بود كه خو نيز به جمع دانش‌آموزان و دانشجوياني پيوست كه جزييات تقلب خود را در اينترنت به اشتراك مي‌گذارند و به هر قيمتي كه شده از فناوري‌هاي مدرن براي گرفتن مدرك تحصيلي بهره مي‌برند.
هركس حداقل يكبار كلك زده
براي بسياري از جوانان آمريكايي، فناوري تنها حكم ابزار‌ي براي گذراندن كار‌هاي روزمره‌شان را ندارد، بلكه آنها در حد امكان از وسايلي چون تلفن همراه و آيپاد براي تقلب در امتحان استفاده مي‌كنند و سپس تصاوير آن را از طريق اينترنت به اشتراك مي‌گذارند.
در حقيقت رقابتي در ميان دانشجويان به وجود آمده كه به جاي درس خواندن، روش‌ها و ابزارهاي تقلب خود را به رخ يكديگر مي‌كشند و مي‌توان گفت كه تصاوير ويديويي اين‌چنيني، پاي ثابت وب‌سايت‌هاي اجتماعي نظير YouTube شده است.
كليپ ويديويي خو، بيش از 120 هزار مخاطب و بيننده را جذب كرد. توضيحي كه خو براي كليپ خود نوشته بود، اين بود: من مي‌دانم كه تقلب كار خوبي نيست! اما من فكر مي‌كنم كه هر كسي حداقل يكبار در زندگي‌اش تقلب كرده است. خو مي‌گويد: گسترش فناوري‌ها، به جز برخورداري از امكانات رفاهي روزانه براي تقلب‌گران، حس وسوسه آنها را نيز برمي‌انگيزد. تقلب به يك مد روز تبديل شده، زيرا دانش‌آموزان وقت كافي براي خواندن درس ندارند. دانش‌آموزان امروزي با كيف و كتاب و لوازم تحرير وارد كلاسي مي‌شوند كه مملو از نوآوري‌هاي فناورانه است. اما غير از لوازم ضروري درس و مشق، پخش‌كننده موسيقي، تلفن همراه، دوربين و كامپيوتر نيز به همراه خود دارند و با حمل ابزارهايي چون گوشي‌هاي Black Berry يا iPhone اپل، به طور مداوم در دسترس دوستان و آشنايان‌شان قرار مي‌گيرند.
اما دانشجويان و محصلان دبيرستاني علاوه بر اين ابزار، وسايل ديگري هم به همراه دارند كه بتوانند تقلب كنند.
گفته مي‌شود بيش از 70 درصد دانشجويان، اعتياد شديدي به اين ابزار تقلب در سر جلسات امتحان دارند.
جنگ بدون برنده
جانكي جوناتان پلاكر، مدير مركز سياست‌گذاري آموزشي در دانشگاه هند، يكي از كساني است كه جريان ضد تقلب در دانشگاه‌ها و استفاده غيرقانوني از فناوري‌ها در سر امتحان را راه ‌انداخت اما گويا چندان هم موفق نشد.
وي مي‌گويد: اولين واكنش من اين بود كه با تمامي روش‌هاي تقلب با انواع و اقسام فناوري‌ها در مدارس مبارزه كنم، اما موضوع اين است كه دانش‌آموزان هميشه تقلب كرده‌اند و تا ابد نيز تقلب خواهند كرد.وي مي‌افزايد: شما مي‌توانيد با فناوري‌ها به جنگ تقلب برويد، اما اين يك جنگ تسليحاتي است كه هيچ‌گاه برنده نمي‌شويد!
پلاكر كه هم‌اكنون روي روش‌هاي استفاده از فناوري كه توسط مربيان اجرا شده و موفقيت‌آميز بوده مطالعه مي‌كند مي‌گويد كه راهكارهاي مناسب براي مبارزه با تقلب‌هاي فناورانه در سر جلسات امتحان وجود دارد كه مي‌توان به تنبيه و مجازات دانش‌آموزان به خاطر به همراه آوردن تلفن‌همراه يا آيپاد به سر كلاس يا برگزاري امتحانات سخت كه حتي تقلب هم براي آنها كارساز نيست، اشاره كرد.
وي مي‌گويد: من اصولا سوالاتي براي امتحان طرح مي‌كنم كه دانش‌آموزان نتوانند تقلب كنند و در اين سوالات، بيش‌تر به مسايل كليدي و اساسي مي‌پردازم كه احتياج به فكر بيش‌تري دارد.
برخي فناوري‌هاي جديد، در حقيقت مرز ميان تجهيزات آموزشي كه از سال‌ها پيش مورد استفاده قرار مي‌گرفتند و فناوري‌هاي مدرن را از بين برده‌اند. به طور مثال خودكار 200 دلاري LiveScribe، مجهز به يك دوربين بسيار ريز است كه به طور همزمان نوشته‌ها و صداي دانش‌آموزان را ثبت و ضبط مي‌كند و بعدها دانش‌آموزان مي‌توانند به بخش‌هاي خاصي از آنچه ذخيره شده برگردند و صفحات مورد نياز از جزوات شان را پيدا كنند و با فشار دادن يك دكمه، آن را ببيند و صداي مربوط به آن قسمت را از طريق اسپيكري كه در داخل خودكار تعبيه شده، بشنوند. با وجود چنين امكاناتي دانش‌آموزان به راحتي مي‌توانند در سر جلسات امتحان تمامي دروسي را كه معلمان ياد داده‌اند و ذخيره شده ببينند و يا گوش كنند.
به هر حال انواع و اقسام اين ابزارها حتي با قيمت بسيار پايين در دسترس دانش‌آموزان و دانشجويان متقلب وجود دارد. حتي سايت‌هايي نظير Cheatpen.co.uk، انواع خودكارهايي را كه جوهر نامريي يا غلتكي مخصوص نوشتن محتواي دروس دارند را به فروش مي‌رسانند كه قيمت اين ابزار‌ها از 14 دلار تجاوز نمي‌كند.
رقابت، انگيزه تقلب
مديران دانشگاه فلوريداي مركزي، جنگ سختي را براي مبارزه با دزدي‌هاي آكادميكي راه‌انداخته‌اند.پاتي مك‌كان، مدير بخش مسووليت و حقوق دانش آوزان مي‌گويد: مطالعات نشان مي‌دهد كه 80 درصد دانش‌آموزان به تقلب با هر روش ممكن اعتياد دارند.
مك‌كان مي‌افزايد: با يك تهديد جدي در مورد اتكاي بيش از حد دانش‌آموزان به ابزار‌هاي تقلب روبه‌رو هستيم.وي عنوان مي‌كند كه همه‌‌گير شدن استفاده از ابزار تقلب در مدارس و دانشگاه‌ها، دليلي مافوق ترس از رد شدن در امتحانات دارد.
وي معتقد است كه ميان دانش‌آموزان رقابت شديدي براي موفقيت و كسب نمره بيش‌تر وجود دارد و همين امر باعث مي‌شود كه براي قرار گرفتن در فهرست شاگردان ممتاز به تقلب روي آورند.
مك‌كان مي‌گويد كه دليل اصلي ورود فناوري‌ها به عرصه تقلب‌‌هاي دانش‌آموزان اين است كه امروزه اكثر كلاس‌ها به صورت آنلاين برگزار مي‌شوند و دانشجويان مجبورند كامپيوتر را به همراه خود به كلاس درس ببرند.
با اين همه، نكته جالب توجه آن است كه با ظهور روز به روز فناوري‌هاي جديد كه راه را به روي تقلب باز كرده‌اند، مديران و معلمان در مبارزه با اين كار در مانده‌اند و كاري از پيش نمي‌برند.
خو مي‌گويد: در طي اين سال‌ها هرگز معلمان مچم را در حين تقلب نگرفته‌اند. مربيان به ما مي‌گويند فناوري‌ها ما را كودن مي‌كنند اما همين حالا مي‌توانم چندين تصوير ويديويي به شما نشان دهم كه چگونه فناوري‌‌ها همه كار مي‌توانند انجام دهند.
تا جايي كه يادمان مي‌آيد دانش‌آموزان افرادي را براي ما تداعي مي‌كنند كه تشنه يادگيري‌اند! آيا با وجود اين ابزار‌ها و روش‌هاي تقلب، محصلان چيزي هم ياد مي‌گيرند؟
آيا اگر محصلان همان وقتي را كه صرف خريد و كار كردن با فناوري‌ها در جهت تقلب در امتحانات مي‌كنند، نمي‌توانند براي يادگيري صرف كنند؟
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن