تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862407122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با اهداي 30 شاخه گل سرخ، ششمين جشنواره‌ي تئاتر درماني جانبازان 27 مهر ماه آغاز مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: با اهداي 30 شاخه گل سرخ، ششمين جشنواره‌ي تئاتر درماني جانبازان 27 مهر ماه آغاز مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - تئاتر

ششمين جشنواره‌ي تئاتر درماني جانبازان اعصاب و روان با حركتي نمادين و با اهداي 30 شاخه گل سرخ به 30 شهروند ايراني به مناسبت سي‌امين سال پيروزي انقلاب در روز شنبه 27 مهرماه آغاز به كار مي‌كند.

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مجيد امرايي دبير اين جشنواره در جمع خبرنگاران با اعلام اين خبر ادامه داد: اين جشنواره در چهاربخش تخصصي درماني، نشست‌هاي تخصصي، فضاي باز و آثار ويژه سي‌امين سال پيروزي انقلاب در بيمارستان روانپزشكي سعادت‌آباد برگزار مي‌شود.

او ارتقاي سطح سلامت جامعه، تعامل تئاتر و علوم درماني، مبارزه با معضلات اجتماعي، معرفي نمايش درماني و ... از اهداف اين برنامه بر شمرد.

به گفته‌ي او در بخش تخصصي 9 نمايش براساس تكنيك‌هاي نمايش درماني و با هدف دوري از انزوا طلبي، بالابردن اعتماد به نفس، بالا‌بردن توجه و تمركز در درمان‌جويان و ... به اجرا در مي‌آيند و اين آثار توسط شوراي مركب از محمود هدايت‌نژاد ـ روان‌شناس ـ عبدالنبي شريف‌پور كار درمان‌گر، مهري اعتمادي _ روان‌شناس و مددكار اجتماعي _ مجيد جعفري و مريم سرمدي _ كارشناسان تئاتر _ داوري مي‌شوند.

او در توضيح ديگر بخش‌هاي جشنواره متذكر شد: نشست‌هاي تخصصي توسط دكتر قطب‌الدين صادقي، چيستا يثربي، دكتر حسن عشايري، نبي‌الله دريجاني و عبدالنبي شريف‌پور با موضوعات گوناگون در بيمارستان روانپزشكي سعادت‌آباد برگزار خواهد شد.

ضمن اين‌كه دو كارگاه آموزشي محيطي توسط عليرضا دهقاني و بهرام ريحاني برگزار مي‌شود كه طي آن جانبازان با هدايت اين دو كارشناس، نمايشي را به‌صورت في‌البداهه كار مي‌كنند.

امرايي اضافه كرد: از 12 استان كشور متقاضياني براي شركت در جشنواره‌ داشتيم كه به‌دليل كمبود امكانات نتوانستيم از آنان دعوت كنيم، اما اميدواريم اين اتفاقات درسال‌هاي بعد رخ دهد.

اين كارگردان تئاتر درتوضيح بخش سي‌امين سال پيروزي انقلاب يادآور شد: دراين بخش كه توسط كانون نمايش درماني ايران برگزار مي‌شود، آثاري در 13 استان كشور اجرا خواهند شد ضمن اين‌كه براي نخستين‌بار كاتالوگ 6 دوره جشنواره توسط همين كانون به چاپ مي‌رسد.

اين كارشناس تئاتر درماني سپس از برگزاري دوبزرگداشت درمراسم اختتاميه اين دوره از جشنواره خبر داد و گفت: درمراسم اختتاميه كه يكم‌آبان در حوزه‌ي هنري برگزار مي‌شود از يك هنرمند و يك روان‌شناس پيشكسوت تجليل مي‌كنيم و برهمين اساس اميدواريم بتوانيم مراسم تجليل از استاد عزت‌الله انتظامي و دكتر مجد را برپا كنيم.

او از مركز هنرهاي نمايشي اداره‌ي كل فرهنگي هنري بنياد شهيد، حوزه‌ي هنري، انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، اداره كل توان‌بخشي و بازتواني، كانون نمايش درماني ايران و بيمارستان روان‌پزشكي سعادت‌آباد به عنوان حاميان اين دوره از جشنواره ياد كرد و افزود: جشنواره با تكيه برنهادها و ارگان‌هاي مردمي برگزار مي‌شود و كمتر وجهه‌ي دولتي و رسمي ندارد.

امرايي با اشاره به تفاوت اين جشنواره با ديگر جشنواره‌هاي متداول اضافه كرد: دراين جشنواره محوريت بردرمان است. متاسفانه در سال‌هاي گذشته اشتباهات فراواني كه در حوزه‌ي تئاتر درماني وجود داشته باعث شويش ذهني درجامعه شده است، زيرا در نمايش درماني مخاطب حتما درمان‌جو است و پايه‌ي آن بر بداهه و تخليه هيجاني است و اين چنين است كه مطلقا از متن نمايشي استفاده نمي‌كنيم.

به اعتقاد او بعد از گذشت 20 سال از پايان جنگ تحميلي بيشتر به حوزه‌ي نگارشي دراين زمينه پرداخته‌ايم درحالي كه به حوزه‌ي پژوهشي كمتر توجه كرده‌ايم.

او كه سال گذشته از افتتاح سالن نمايش ويژه‌ي آثار تئاتر درماني جانبازان اعصاب و روان خبر داده بود، درباره‌ي افتتاح اين سالن هم توضيح داد: تاچند ماه پيش از برگزاري جشنواره قرار بود سالني باعنوان نمايش درماني ايران با مشخصات خاص خود احداث شود اما قرار شد بيمارستان جديدي احداث شود كه هنوز نمي‌دانيم اين بيمارستان سالني براي تئاتر درماني دارد يا نه؟! اما احداث آن سالن مستقل تئاتر درماني به‌طور كامل منتفي شده است.

به گزارش ايسنا درادامه‌ي اين نشست وحيد لك مسوول بخش سي‌امين سال انقلاب با ارائه‌ي توضيحاتي گفت: از مجموع 50 اثر متقاضي شركت در جشنواره 15 اثر توسط شورايي مركب از بنده و مجيد امرايي و ژوبين غازياني انتخاب شدند كه اين آثار در 13 استان كشور و با حمايت حوزه‌ي هنري، مراكز بهزيستي و اداره ارشاد ساعت 11 هرروز در شهرهاي خودشان اجرا مي‌شوند و مورد بررسي‌ نهايي قرار مي‌گيرند.

امرايي سپس متذكر شد: قرار است دونمايش در بخش‌هاي ويژه و نمايش درماني به بيست‌وهفتمين جشنواره‌ي بين‌المللي تئاتر فجر معرفي شوند.

درپايان اين نشست دكتر محمد واعظي كارشناس روان‌شناسي و روان‌پزشكي ميزان تاثير‌گذاري هنر درماني برجانبازان اعصاب و روان را مثبت دانست و توضيح داد: اگر امكانات كافي داشته باشيم و گروه‌ها هم به كارشان آشنا باشند قطعا موفق خواهد بود، البته در هر فرآيندي استمرار و سازماندهي بسيار مهم است و بهتر است اين‌گونه برنامه‌ها در سراسر كشور مورد توجه قرار بگيرند تا مفيد‌تر باشند.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن