واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبير ستاد اقامه نماز خراسان جنوبي؛ با كمبود 500 روحاني براي اقامه نماز جماعت مواجهايم
خبرگزاري دانشجويان ايران - بيرجند
سرويس: شهرستانها
گردهمايي دبيران اقامه نماز شهرستانها و دستگاههاي اجرايي استان روز گذشته با حضور مسئولين استاني و جمع كثيري از رابطان نماز در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشكي بيرجند برگزار گرديد.
به گزارش خبرنگار خبرگزراي دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان جنوبي، در ابتداي اين آيين حجت الاسلام و المسلمين ابوالحسن نبئي دبير ستاد اقامه نماز خراسان جنوبي، از امامان جماعت به عنوان زينت مسجد و زينت نمازگزاران ياد كرد.
وي يكي از رسالتهاي اصلي ستاد اقامه نماز را امر به معروف عنوان و اظهار كرد: هر موجودي به نوعي خدا را حمد و ستايش ميكند، اما بيخبران تسبيح عالم جمالات را نميفهمند.
حجت الاسلام نبئي اضافه كرد: آنچه در عالم هستي است همه در جهت خدا و براي او تسبيح ميكنند پس بين مخلوقات ديگر و انسان كه اشرف مخلوقات است، بايد تفاوتي باشد.
وي همچنين از برپايي يازدهمين مسابقه بزرگ تأليف كتاب نماز تحت عنوان جوانان نويسنده، جشنواره عكس نماز و اجلاس سراسري نماز در آبان ماه سال جاري خبرداد.
حجت الاسلام نبئي ارزيابي از رابطان نماز مدارس، ادارات، دستگاههاي اجرايي و ائمه جماعات را از جمله اقدامات در دست اقدام اين ستاد برشمرد و خاطرنشان كرد: در 700 مدرسه استان نماز جماعت برگزار ميشود در حالي كه تنها 220 آموزشگاه امام جماعت دارند و در حال حاضر با كمبود 500 روحاني در سطح استان مواجهايم.
در ادامه اين جلسه، حميدرضا وردي، رييس سازمان آموزش و پرورش استان نيز گفت: خداوند پرورش را مقدم بر تعليم قرار داده و يكي از ابعادي كه براي پرورش انسانها ميتوان در نظر گرفت نماز و عبادت است.
وي افزود: در اذان كه مقدمه نماز است تمام اصول اعتقادي پنجگانه نهفته شده و اين كه اذان با كلمه الله شروع و با همين كلمه ختم ميشود به معناي ازلي و ابدي بودن خداوند است.
وردي گفت: هر ذرهاي از عبارات نماز نشانگر درياي بيكراني از رحمت الهي است و تمام ذرات وجود انسان نيز ستايشگر خداوند است.
وي تصريح كرد: حضور مردم استان در صحنههاي مختلف با ساير استان متفاوت است و يكي از دلايل آن برپايي نماز جماعت در مدارس به واسطه حضور ائمه جماعات دلسوز است و استان در اين زمينه سرآمد استانهاي ديگر است.
وي مربيان پرورشي مدارس را نيز سربازان گمنام نشر معارف غني اسلام خواند و يكي از علل اصلي و مهم جنگ هشت ساله استكبار بر عليه ايران را محدود كردن فرهنگ غني اسلامي بيان كرد.
وي افزود: اگر توسعهها به ابعاد مختلف رشد يافته باشد، ولي از بعد معارف الهي كه سرلوحه آن نماز است كمرنگ باشد، هيچ اثري در جامعه جهاني نخواهد داشت.
انتهاي پيام
چهارشنبه 24 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]