واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق: براي تشكيل اتاق فكر دانشجويي – حوزوي، بايد در حوزه و دانشگاه يك زبان مشترك ايجاد شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق، دربارهي تشكيل اتاق فكر دانشجويي – حوزوي، گفت: براي گسترش ارتباط بين حوزه و دانشگاه بايد يك زبان مشترك ايجاد شود.
محمد ثناييفر در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه مقام معظم رهبري به جاي اتاق فكر، بر مجموعههاي انديشهورز تاكيد داشتند، اظهار كرد: يكسري نقاط قوت را مجموعههاي دانشگاهي و يكسري را هم حوزويان دارند كه در تعامل با هم يك مجموعه مكمل را شكل ميدهند.
وي افزود: در حال حاضر ما نسبت به علوم ديني و اسلامي اشراف كامل داريم و با توجه به اينكه جامعه و حكومت ما ديني است بنابراين به وجود يك نگاه خبره در مسائل ديني به شدت نياز داريم و به همين دليل تعامل ميان حوزه و دانشگاه بسيار موثر و مفيد فايده خواهد بود.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه توليد علوم ديني يعني علومي كه متناسب با نيازها و فرهنگ بومي جامعه شكل گرفته تا پاسخگوي نيازهاي فعلي جامعه باشد در تعامل ميان مجموعههاي انديشهورز بين حوزه و دانشگاه موثر است، اظهار كرد: با توجه به اينكه قبل از انقلاب سعي شده و در حال حاضر هنوز هم بعضيها سعي ميكنند كه خطي را بين حوزه و دانشگاه بكشند و ديدگاه طلبهها و حوزه را نسبت به دانشجويان و دانشگاه بد كنند و بالعكس، از اين جهت حضور در اين مجموعههاي انديشهورز با حضور اين دو قشر حوزه و دانشگاه تعامل بين آنها را بيشتر ميكند.
به گفتهي مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق، ايجاد تعامل بين حوزه و دانشگاه نه تنها مشكلات عملي و كاربردي را حل ميكند بلكه براي حفظ ثبات نظام در آينده و براي اينكه پشتوانهي ديني نظام حفظ شود، يك راهكار جدي است.
وي دربارهي نقش مسوولان در ايجاد مجموعههاي انديشهورز بين حوزه و دانشگاه، گفت: نقش مسوولان در اين امر ناظر به قوانين است؛ البته از اين منظر كه تعامل بين حوزه و دانشگاه را به شدت در دو طرف ايجاد كرده و موانع اين تعامل را از سر راه بردارند.
ثناييفر بخشي از بسترسازي فرهنگي را در اين امر متوجه مسوولان دانشگاهها و حوزه دانست و بيان كرد: مسوولان دانشگاهي بايد بتوانند براي از بين بردن بدبينيهايي كه به وجود ميآيد، فضاي فرهنگي ايجاد كنند از اين جهت كه با ايجاد فضاي فرهنگي، بر فضاي آلودهاي كه بين حوزه و دانشگاه به وجود ميآورند، تاثيرگذار باشند و بتوانند آن را از بين ببرند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه ايجاد و توسعهي هر نوع رابطهاي با يكسري چالشها و فرصتها همراه است، گفت: هنر مسوولين ما اين است كه اين چالشها را به خوبي ببينند و آنها را از بين ببرند و مزاياي اين رابطه را برجسته كنند و موانعي هم كه احيانا در راستاي ايجاد و گستردگي اين ارتباط وجود دارد را از بين ببرند.
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق، افزود: با توجه به تفاوت فضاي علمي بين حوزه و دانشگاه لازم است كه براي گسترش ارتباط بين اين دو گروه يك زبان مشترك ايجاد كنيم كه بخشي از اين زبان مشترك ناظر به مباحث علمي و بخشي هم ناظر به دغدغههاي ديني و انقلابي دانشجويان و طلبههاست و مهم اين است كه اهداف، مشترك باشد و بر سر اين اهداف و موضوعات مشترك بحث شود.
چهارشنبه 24 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]