واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: طبق گزارش محرمانه اي كه از سوي موسسات نظامي آمريكا ارائه شده ، ايران تا سال آينده ميلادي به موشك هاي ضد هوايي پيشرفته اي مجهز خواهد شد.
ايران تا سال 2009 سيستم دفاعي s-300pmu-2 را خريداري خواهد كرد و انتظار مي رود تا اواسط سال آينده ميلادي اين سيستم راه اندازي و چتر دفاع هوايي ايران تكميل شود.
يك منبع روسي كه خواست نامش فاش نشود اظهار داشت
از ژوئن 2009 اين سيستم دفاعي به طور كامل فعال خواهد شد و تيم ايراني نيز كه براي يادگيري نحوه كاركرد با اين سيستم تحت آموزش بودند دوره هايشان به پايان خواهد رسيد.
آريل كوهن يكي از تحليلگران آمريكايي تصريح كرده ايران با خريد اين سيستم،سامانه دفاع هوايي خود را تكميل مي كند.
در واقع سيستم دفاع موشكي s-300pmu-2 مكمل سيستم دفاع هوايي تور ام-يك خواهد بود
كه ايران در سال 2007 اين سامانه را به مبلغ 700 ميليون دلار خريداري كرد.
سيستم دفاع موشكي s-300 شعاعي 90 مايلي را تحت تير رس خود قرار مي دهد و بردي 90 هزار فوتي خواهد داشت.
اين سيستم مي تواند به طور همزمان 100 نقطه را مورد هدف قرار دهد.
اين سامانه موشكي پيشرفته مي تواند تلاش آمريكا و يا اسرائیل براي هدف قرار دادن تاسيسات هسته اي ايران را ناكام بگذارد.
بدون شك ايران سيستم s-300 را براي دفاع از زير ساخت هاي هسته اي به كار خواهد برد.
اين سپر موشكي تا بهار آينده به ايران تحويل داده خواهد شد و پس از آن روزنه حمله آمريكا و اسرائيل به ايران تنگتر خواهد شد.
موشك هاي كوتاه برد تور ام – يك و موشك هاي دور برد s-300 سپر دفاعي مستحكمي را براي ايراني ها ايجاد خواهند كرد.
البته كوهن،كارشناس برجسته آمريكايي اعلام كرده اسرائيل با جنگ هاي الكترونيكي سيستم هاي دفاع موشكي روسيه را از كار خواهد انداخت.اسرائيل پيشتر نيز اين تجربه را داشته است.
در سال 1982 اسرائيل براي نابودي توان دفاع هوايي سوريه با استفاده از جنگ الكترونيكي سپر دفاعي اين كشور را از بين برد و سوري ها تنها طي دو روز بيش از 90 هواپيماي جنگي خود را از دست دادند.
البته اين نكته خيلي حائز اهميت است كه ايران همانند سوريه در همسايگي رژيم صهيونيستي قرار ندارد.
در حال حاضر دولت تحت حاكميت بوش به اسرائيلي ها اين اجازه را داده كه براي حمله به ايران از فضاي هوايي عراق استفاده كنند اما اگر اسرائيل تا مارس سال ديگر صبر كند باتوجه به تغيير رئيس جمهور آمريكا تا آن تاريخ ممكن است دولت بعدي ايالات متحده اجازه اين اقدام را به اسرائيل ندهد و خواستار مذاكره با ايران شود.
طبق آخرين گزارش ها اسرائيل تنها مي تواند 20 نقطه را در يك زمان مورد هدف قرار دهد اما ايراني ها در حال حاضر بيش از 100 پايگاه هسته اي دارند.
از سوي ديگر بسياري از تاسيسات هسته اي ايران از استحكامات فوق العاده اي برخوردار هستند كه نابود كردن آنها نيازمند سلاح هاي قدرتمندي است.
اما اگر رهبران اسرائيل اندكي عاقلانه فكر كنند هرگز فكر حمله به ايران را نخواهند كرد چون اسرائيلي ها در جنگ سي و سه روزه نتوانستند بر حزب الله فائق آيند، پس چگونه خواهند توانست تاسيسات هسته اي ايران را مورد هدف قرار دهند
منبع:سایت خبری ایران
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]