تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827962233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضرورت استفاده از تكنولوژي جديد براي كاهش مصرف انرژي


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: ضرورت استفاده از تكنولوژي جديد براي كاهش مصرف انرژي
يك كارشناس صنعتي تاكيد كرد:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: يك كارشناس صنعتي معتقد است: با استفاده از تكنولوژيهايي جديد مي توان مصرف انرژي در كشور را به اندازه اي كاهش داد كه از قطعي گاز صنايع و واحدهاي توليدي در فصول سرد سال جلوگيري شود.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران،"مجيد دانشور" كارشناس بخش صنعت با بيان اين مطلب افزود: در حالي كه سال گذشته بالغ بر چهار هزار و پانصد وهشتاد و يك واحد صنعتي جديد به شبكه گاز طبيعي كشور متصل شدند و تعداد صنايع بزرگ برخوردار ازنعمت گاز به بيشتر از 17 هزار واحد رسيده است بايد تدابيري اتخاذ شود تا از تعطيلي اين واحدها به دليل قطعي گاز ممانعت به عمل آيد.

وي افزود: گاز رساني به واحدهاي صنعتي كشور در سال 86 با رشد 26 درصدي مواجه بوده است و اين موضوع نشان مي دهد با توجه به تجهيز بسياري از واحدهاي صنعتي كشور به سوخت گاز طبيعي و رشد شديد مصرف در اين بخش زمستان امسال نيز با مشكلات حادتري مواجه خواهيم شد.

دانشور تصريح كرد: با توجه به اينكه بخش توليد و صنعت نقش مهمي را در اقتصاد كشور ايفا مي كند بايد تدابيري را اتخاذ شود تا مصرف انرژي در ساير بخش هاي كاهش يافته و زمينه گازرساني به صنايع فراهم شود.

مدير عامل گروه صنعتي پاد رعد افزود: در حال حاضر بيشتر ميزان مصرف گاز كشور مربوط به بخش گاز ساختمان است و در عين حال بيشترين ميزان انرژي در اين بخش اتلاف مي شود و در حالي كه راهكارهاي متعددي براي كنترل مصرف انرژي در اين بخش وجود دارد متاسفانه اقدام موثري در اين زمينه صورت نمي گيرد.

علي ستاري قائم مقام اين گروه صنعتي نيز با بيان اينكه مديريت مصرف انرژي در بخش ساختمان نيازمند فرهنگ سازي عمومي است، خاطر نشان كرد: به عنوان مثال با استفاده از شيرهاي ترموستاتيك و نصب آن بر روي رادياتورهاي خانگي مي توان مصرف گاز در بسياري از ساختمانها را تا سقف 50 درصدي كاهش داد تا از قطعي گاز صنايع نيز جلوگيري شود.

وي با بيان اينكه شيرهاي ترموستاتيك در زمينه مصرف گاز نقش لامپهاي كم مصرف در بخش برق را ايفا مي كنند، تصريح كرد: بر اساس برآوردها هر شير ترموستاتيك طي هر دور سرمايش هزينه خود را پوشش مي دهد و در نهايت براي مصرف كننده درآمد ايجاد مي كند.

ستاري افزود: شيرهاي ترموستاتيك با كنترل دماي محيط باعث مي شوند با هر يك درجه كاهش دماي محيط تا سقف شش درصد صرفه جويي گاز محقق شود.

وي گفت: بر اساس آمارهاي موجود هم اكنون 75 ميليون متر مربع ساخت و ساز در كشور وجود دارد كه 22 درصد آنها داراي سيستم حرارت مركزي (رادياتور) است و به عبارتي يك ميليون و 155 هزار بلوك رادياتور در آنها مصرف شده است.

وي ادامه داد: اگر در تمام اين رادياتورها از شيرهاي ترموستاتيك استفاده شود با توجه به كاهش 50 درصدي مصرف انرژي از به كار گيري اين شيرها مي توان مصرف گاز بخش ساختمان را كاهش داد و به جلوگيري از قطعي گاز صنايع كمك خواهد كرد.

ستاري افزود: در سال 87 با احتساب نفت بشكه اي 120 دلار معادل 10 ميليارد دلار پرت حرارتي فقط در بخش ساختمان داريم كه با نصب تجهيزاتي مانند شيرهاي ترموستاتيك صرفه جويي بالايي صورت خواهد گرفت.

وي گفت: امسال نيز بالغ بر 500 ميليون متر مربع گاز در كشور توليد شده كه ميزان مصرف نيز حدود 700 ميليون متر مكعب برآورد شده كه اين موضوع نشان مي دهد با توجه به فرا رسيدن فصل سرما مقدار زيادي تراز منفي وجود دارد.

انتهاي پيام//
 سه شنبه 23 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 414]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن