محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855188245
گزارش عملكرد و خدمات شهرداري و شوراي اسلامي شهر خرمآباد تنكابن
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: گزارش عملكرد و خدمات شهرداري و شوراي اسلامي شهر خرمآباد تنكابن
اشاره:
شهر خرم آباد در جنوب غربي استان مازندران در طول و عرض جغرافيايي 54 و 51 و در فاصله پنج كيلومتري جنوب شهر تنكابن واقع شده است.
وسعت اين شهر حدود 850 هكتار بوده و 12000 نفر جمعيت دارد. شهر خرمآباد كه در دامنه شمالي البرز واقع شده قدمتي بيش از هزار سال دارد و جاي پاي حيات اين شهر در كتابهاي جامع التواريخ و تاريخ طبرستان و تاريخ رويان با شرح و بسط كافي ديده ميشود. در عصر صفويه مركز ايالتي بود كه جاده شاه عباسي از آن عبور ميكرد و در عصر قاجاريه نيز با برپايي عمارت ناصريه در خرم آباد حيات سياسي خود را اعلام مي كند. چنانچه رابينو انگليسي نويسنده كتاب، سفرنامه مازندران و استرآباد، درباره خرم آباد ميگويد: قصبه خرم آباد مركز تنكابن و از طرفي به قلعه?گردن و از طرفي به مران و الموت و طالقان و تا تهران پنج منزل فاصله است.
اين شهر از اواخر قرن يازدهم مركز حكومت تنكابن بوده است. عمدهترين محصولات كشاورزي منطقه عبارتند از: انواع مركبات، كيوي، برنج و انواع گل و گياه. باغات مركبات و كيوي و كشتزارهاي برنج همچون نگين سبز و طلايي در فصول مختلف سال برآن ميدرخشد. پارك جنگلي دوهزار و سه هزار و تپه باستاني قلعه گردن و ارتفاعات زيباي منطقه از جمله مهمترين نقاط ديدني و گردشگري منطقه به شمار ميرود.
* * *
آقاي سلطاني رئيس شوراي اسلامي شهر خرم آباد در تشريح فعاليتهاي شورا گفت:
بيش از 16 ماه از فعاليت شوراي شهر خرم آباد ميگذرد و شوراي اسلامي دور سوم اقداماتي را براي رفع مشكلات شهر صورت داده است. از جمله با استقرار ادارات موردنياز در شهر خرم آباد و جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي و برگزاري نشست هاي متعدد به آنها. وي افزود: جلساتي به صورت جداگانه با مهندسين، بازاريان و صاحب نظران در خصوص مسائل شهر داشتيم. وي در خصوص پيگيري ساخت فاز دوم بيمارستان شهيد رجايي تنكابن با صد تختخواب در خرم آباد نيز گفت: براي تسريع در امر بيمارستان با استاندار سابق نشستي داشتيم تا از وزارت بهداشت و درمان مجوزهاي لازم را اخذ كنيم.
سلطاني در بحث جايگاههاي سوخت خودرو گفت: براي ساخت پايگاه CNG زميني خريداري كرديم، اما هنوز اقدامي براي ساخت آن از سوي مسئولان ذيربط صورت نگرفته است كه اميدواريم در اين خصوص مساعدت لازم را با ما بكنند. در بحث ساخت جايگاه بنزين نيز با رفع مشكلات و موانع پيش روي در آينده نزديك ساخته و به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي از برگزاري جلسات متعدد با مسئولان بلندپايه استاني و كشوري در خصوص رفع مشكلات خرم آباد خبر داد و گفت: علاوه بر نشستهايي با استاندار قبلي، جلسهاي نيز با دكتر حسيني وزير اقتصاد و دارايي كشور داشتيم و در اين جلسه تلاش بر اين بود تا از پتانسيلهاي منطقه بيشتر بهرهبرداري كنيم. رئيس شوراي شهر خرم آباد در ادامه گفت: در راستاي كمك به رشد و ارتقاي ورزش و سلامت جامعه با تشكيل يك كار گروه كه رئيس آن بخشدار خرم آباد و مسئول كميته ورزشي (همتي) از اعضاي شورا هستند رشتههاي مختلفي كه فعال بودند را در حد توان مورد حمايت قرار داديم تا در مدال آوري و افتخارآفريني موفقتر عمل كنند كه ساماندهي زمين فوتبال شامل ساخت جايگاه با اعتباري بالغ بر 3 ميليون تومان و كمك به رشتههاي مختلف ورزشي به مبلغ 5 ميليون تومان از آن جمله است. وي افزود: در خصوص كمك به مدارس نيز از ماده 17 به مدارس سطح شهر 2 ميليون تومان كمك كرديم. سلطاني در ادامه گفت: از بدو شروع كار شوراي دوره سوم تعامل خوبي با شهرداري برقرار كرديم و هرسه ماه هم جلسهاي با كاركنان و كارمندان شهرداري در بحث مسايل و مشكلات آنها داريم و از كاركنان و كارمندان فعال و ساعي با فرستادن به سفرهاي زيارتي به مشهد و سوريه تشويق به عمل ميآوريم. رئيس شوراي شهر خرم آباد از تعامل خوب شهرداري و شوراي شهر با بخشداري سخن گفت و افزود: جلسات مداوم با بخشداري و شوراي بخش خرم آباد در مورد حل مشكلات داشتيم و اين مساله با اذعان استاندار مازندران تائيد شد كه هيچ شهري تعامل با بخشداري را مانند خرمآباد ندارد و همكاري خوبي در اين مقوله بين شهرداري و بخشداري برقرار است. وي با اشاره به اينكه تلاش ما اين است تا هر 6 ماه يك ارائه عملكرد داشته باشيم، افزود: به نظرم بهترين راه حل ارتباط با مردم همين رسانههاست و اميدوارم تلاش و اقدامات شورا و شهرداري مورد توجه مردم فهيم و با فرهنگ خرم آباد درخور و شايسته آنها باشد و ما آماده دريافت انتقادها و پيشنهادهاي سازنده مردم خوب خرم آباد هستيم.
در ادامه شهردار خرمآباد هم با تقدير و تشكر از تلاش خبرنگاران افزود: شهردار عضو ششم شورا است و با تعامل خوب و درست ميتوانيم كارهاي بزرگي صورت دهيم. وي با اشاره به جملهاي از رهبر كه يك خدمتگزار در نظام جمهوري اسلامي بايد در كار صداقت و در نگاه محبت و حيا و در انديشه او خيرخواهي و در رفتار او شادابي و در سكوت او تقوا و در تلاش او صفا و تدبير باشد، گفت: در 16 ماه گذشته سعي كرديم به نصايح آن بزرگوار عمل كنيم و به همراهي شوراي شهر در خدمت مردم فرهيخته و با فرهنگ خرمآباد باشيم.
مهندس صادق نژاد افزود: با همكاري و همراهي كاركنان در بخش درآمدها و هزينهها و بدهيهاي شهرداري اقداماتي صورت داديم تا بتوانيم براساس درآمد پايدارتر كارها را زيربنايي پيريزي كنيم.
وي افزود: شهرداري در سال 86 با بودجه 500 ميليون توماني برنامهريزي شده بود و تا به امروز توانستيم 70 درصد بدهيهاي شهرداري را پرداخت كنيم و در كنار آن درآمد شهرداري را نيز افزايش دهيم.
شهردار خرم آباد در ادامه با اشاره به رشد درآمد شهرداري در سال 86 كه حدود 630 ميليون تومان بوده است، گفت: تا پايان مرداد سال 87، 300 ميليون وصولي داشتهايم. وي با اشاره به اينكه شخصاً اعتقاد دارد جمعآوري زبالهها يكي از وظايف اصلي و خدماتي شهرداري است، گفت: شهروندان نيز بايد تمام هم و غم خود را در اين خصوص به كار گيرند و شهرداري را در جمعآوري و پسماند و تفكيك و جداسازي زباله كمك كنند.
وي با اشاره به سينماي مخروبه موجود در شهر گفت: 27 سال از رها شدن اين مكان فرهنگي ميگذرد و اين مجموعه بايد به شهرداري واگذار شود.
وي با اشاره به فضاي مناسب در كنار سينما گفت: براي استقرار سواريها و كاهش ترافيك اين مكان جاي مناسبي است و ما آماده تملك آن هستيم.
شهردار خرمآباد با اشاره به بيتوجهي استانداري و ستاد حوادث غير مترقبه در بحث اعتبارات اين شهر گفت: اميدوارم در اين خصوص شاهد تغيير نگرش مسئولان استان باشيم تا شهرداري بتواند با تجهيز بخش ماشينآلات و مكانيزاسيون، خدمت رساني بهتري براي اين شهر و مردم فهيم آن داشته باشد.
سخنان معافي
عضو شوراي شهر خرمآباد
در ادامه معافي عضو شوراي شهر خرم آباد نيز گفت: متاسفانه كسي تا به امروز به داد خرمآباد نرسيده و ما مجبوريم خودمان وارد عمل شويم.
وي با اشاره به مشكلات عديده شهر در بخشهاي مختلف از عدم استقرار ادارات لازم در بخش نيز گلايه كرد و افزود: ما در بخش ورزشي خرمآباد با تشكيل كار گروهي توانستيم كمكهاي خوبي را براي رشد هياتها و اعزام تيمها به مسابقات داخلي و خارجي كنيم و در اين خصوص شاهد مدالآوري برخي از اين عزيزان نيز بوديم.
وي در بحث اجاره فضاهاي ورزشي مانند استخر گفت: متاسفانه از محل درآمد، اين سالها برگشت سرمايه به شهر نداشتيم و انتظار داريم مسئولان استان و شهرستان عنايتي به موضوع داشته باشند.
آقاي همتي مسئول كميته ورزشي هم گفت: در صدديم رشتههاي مختلف ورزشي را بيش از پيش فعال كنيم و در حد توان مورد حمايت و تشويق قرار دهيم. تا در مدالآوري و افتخارآفريني موفقتر عمل كنند كه تاكنون اينطور بوده است.
در ادامه مهندس جزيناني عضو ديگر شوراي اسلامي شهر نيز با ارائه تعريفي از بهداشت گفت: متاسفانه به اين واژه همواره به عنوان بهداشت و نظافت فردي ميانديشند، در حاليكه بهداشت دربرگيرنده موارد ديگري همچون بهداشت روان نيز ميشود. وي با اشاره به حجم عظيم زبالههاي شهري خرمآباد و انباشت هر روزه آنها گفت: امر تفكيك زبالهها از مبداء بايد در بين مردم نهادينه شود و راهاندازي كارخانه كمپوست در جهت جلوگيري از تخريب محيط زيست نيز الزامي است.
وي با اشاره به نحوه غلط كشتار و توزيع گوشت در سطح منطقه و خرمآباد گفت: در زمانهاي گذشته شهرداريها هركدام خودشان داراي كشتارگاهي بودند و خرمآباد نيز از اين نعمت بهرهمند بود و با دستور مقامات شهرستان و جمعآوري اين كشتارگاهها متاسفانه هيچ اقدام محسوس و مثبتي در خصوص ايجاد يك كشتارگاه صنعتي صورت نگرفته و كشتارگاه حاضر در نشتارود هيچ فرقي با كشتارگاههاي سنتي قبلي در شهرها ندارد ضمن اين كه فاصلهاش از شهرها دور است و اين امر مشكلساز شده و عدم همكاري نكردن شهرداريهاي ششگانه شهرستان در تامين هزينههاي جاري آن نيز به مشكل بزرگي بدل شده است و اميدواريم با سرعت بخشيدن به سرمايهگذاري بخش خصوصي در اين امر مشكل موجود برطرف شود.
مهندس جزيناني با اشاره به مشكل فاضلاب و پسابهاي رها شده در انهار و خطر آلودگي آبهاي زيرزميني و سطحي گفت: متاسفانه چاههاي فاضلاب سنتي و جاذب نيز به مرور زمان خاصيت خود را از دست ميدهند و ناچار بايد اين چاهها تخليه شوند براستي پس از عمل تخليه اين فاضلابها به كجا برده ميشوند؟ آيا نظارتي بر عملكرد اين مسائل و امور داريم؟ وي با اشاره به زيباسازي فضاهاي شهري و فضاي سبز و اشاره استاندار به اين امر گفت: به اميد خدا با همكاري شهرداري برآنيم تا به اين بخش توجه ويژهاي از سوي شهردار شود، وي با اشاره به فراواني بافتهاي فرسوده در شهر خرمآباد گفت: يكي ديگر از زيرساختهاي شهري راه مناسب است كه در اين خصوص نيز شهرداري اقداماتي را در دست اجرا خواهد داشت.
خدمات شهري
1 – نظافت عمومي و رفت و روب خيابانها، معابر و پيادهروها به صورت پيوسته و مداوم به عنوان كار روزمره و جمع آوري و حمل زباله سطح شهر به طور متوسط حدود 30 تن در روز و حمل به منطقه پرده سر دو هزار فقط با تعداد 6 كارگر و 3 خودرو حمل زباله.
2 – شستشو معابر و جداول و آبياري فضاي سبز
3 – تراش علفهاي هرز پيادهروها و حاشيه خيابانها و كوچهها به طور مداوم
4 – لايروبي و پاكسازي انهار و رفع گرفتگي آبروها
5 – حفظ و نگهداري فضاي سبز بلوارها – پارك و كاشت گل و انواع درختچهها
6 – رنگ آميزي جداول بلوارهاي سطح شهر، خط كشي عابر پياده و همكاري در نصب سرعتگير در نقاط حادثه خيز
7 – حضور شبانه روزي كشيك آتش نشاني و آمادگي كامل براي انجام ماموريتهاي اطفاي حريق و خدمات ايمني به شهروندان و حداقل 60 تا 80 آبادي و روستاهاي بخش.
8 – شنريزي كوچههاي سطح شهر و تسطيح آن با اعتباري در حدود 30 ميليون تومان
9 – تهيه سطل زبالههاي فلزي و پلاستيكي چرخدار و تحويل به نهادها و مدارس براي ارتقاي فرهنگ نظافت و سلامت با اعتباري حدود 30 ميليون ريال.
اقدامات جانبي انجام پذيرفته
1 – خريد يك قطعه زمين به مساحت 1400 متر مربع در بر اصلي خيابان ميرزا كوچك خان براي احداث جايگاه CNG روبروي پمپ بنزين ولي عصر(عج) و رايزني براي تسريع در اجراي اين پروژه.
2 – برگزاري جلسات متعدد با حضور استاندار مازندران – نماينده مجلس شوراي اسلامي و مديران عالي شهرستان در تهيه زمين و فراهم كردن مقدمات احداث بيمارستان در شهر خرم آباد.
3 – رايزني براي دريافت تسهيلات لازم به منظور تجهيز پارك شهر و پارك ترافيك از سازمان پايانههاي حمل و نقل استان و آماده سازي بستر لازم براي راهاندازي پارك آموزشي ترافيك.
4 – خريد لوازم ورزشي پاركي بدنسازي و فراهم كردن مقدمات نصب آن براي استفاده عموم شهروندان.
5 – برگزاري جلسات متعدد كارشناسي با حضور اعضاي شوراي اسلامي شهر، بخش، كارشناسان شهرداري براي بررسي معضلات شهر و ارائه راهكارهاي لازم و تدابير لازم به منظور حل مشكلات مردم.
6 – تجليل از قهرمانان ورزشي و مساعدت در برپايي مسابقات و اعزام كاروانهاي ورزشي
7 – كمك و مساعدت در حل مشكلات افراد بيبضاعت و كمكهاي لازم در راستاي ماده 17 قانون شهرداريها
8 – كمك و مساعدت در برپايي مناسبتهاي مختلف ملي – مذهبي – حماسي – فرهنگي و...
9 – همكاري در خريد و نصب سطل زبالههاي فلزي در راستاي روز زمين پاك و هواي پاك در پارك جنگلي دوهزار و همكاري براي حضور حدود 100 نفر در اجراي طرح از جامعه ورزشكاران و مدرسه فوتبال شهيد مهديپور – هدايتي.
10 – تشويق و همكاري با كاروان ورزشي براي بسيج همگاني جمعآوري زبالههاي منطقه پارك جنگلي دوهزار.
11 – همكاري همه جانبه با بخشداري خرم آباد در رفع مشكلات حريم و از جمله برف روبي و امدادرساني به روستاهاي حريم شهر.
عملكرد عمراني
1 – ادامه عمليات احداث بلوار حد فاصل ميدان سردار سرلشگر ثابت تا انتهاي محدوده قانوني شامل جابجايي تيرهاي برق، تملك املاك واقع در حريم، آزادسازي املاك فوق، دوباند كردن خيابان براي تكميل ضلع غربي، كندن آسفالت قديمي وسط خيابان، احداث بلوار در طول مسير به طول 700 متر، مخلوط ريزي، بتن ريزي و كوبيدن ضلع غربي و آماده سازي براي آسفالت كه در مراحل پاياني است و اجراي كامل جدول كانيومسير و جابجايي انشعابات آب، گاز، تلفن.
2 – اجراي پل باكسي كراتكله در دو طرف مسير به طول 12 متر، عرض 2 و ارتفاع 2 متر با ويژگي متمايز سرعت و دقت با همكاري بخشداري و اداره راه و ترابري با اعتبار حدود 3 ميليون تومان.
3 – شروع عمليات احداث پل شاقوزكوتي و اتمام ضلع به طول 8 متر با اعتبار حدود 3 ميليون تومان.
4 – اجراي دو دهنه پل به منظور تعريض انتهاي كوچه مصيبي به طول هر كدام 3 متر با دهنه 1 متر و ارتفاع 80/0 در حسنكلايه.
5 – احداث و اتمام 11 دهنه پل بزرگ و كوچك در منطقه كبودكلايه، حسنكلايه، مزردشت و با اعتبار حدود 40 ميليون تومان.
6 – اجراي پروژه احداث پل خيابان شهيد خلعتبري – پيچ ميان ناحيه.
7 – بازسازي و بهسازي سه دهنه پل و آبرو در كوچه شهيد شيخ محمودي با اعتبار حدود 2 ميليون تومان
8 – احياء و بازسازي نهر آب به منظور تعريض انتهاي خيابان شيخ كبير – اول مزار مزردشت و اجراي لوله?گذاري به طول 8 متر براي هدايت آبهاي سطحي.
9 – تكميل پل خيابان شهيد حسيني «موقوفه» به صورت فلزي در دو طرف پل به طول تقريبي 6 متر براي سهولت رفت و آمد.
10 – اجراي پروژه ديواره سازي – سيل بند در مسير خيابان مزردشت جنب كوچه شهيد نبيئي با اعتبار حدود 3 ميليون تومان.
11 – اجراي پروژه ديواره سازي – سيل بند در مسير كوچه شهيد حسيني «موقوفه» جنب منزل كريمي و جعفري با اعتبار حدود 3 ميليون تومان.
12 – اجراي پروژه زيرسازي و آسفالت كوچه مهتاب واقع در خيابان انقلاب (به طول 200 متر)
13 – اجراي پروژه تعريض ضلع جنوبي خيابان شهيد خلعتبري. شامل جابجايي تير برق، خاكبرداري، جابجايي انشعابات آب و جدول و كانيو و پيادهروسازي و موزاييك فرش آن با اعتبار حدود 4 ميليون تومان.
14 – اجراي پروژه آسفالت كوچه شهيدخاني در مسير خيابان انقلاب اسلامي.
15 – اجراي پروژه آسفالت كوچه شهيد شيخ محمودي به طول 350 متر و عرض 6 متر.
16 – اجراي پروژه آسفالت خيابان كبود كلايه به مزردشت با همكاري اهالي به ويژه برادران شاهمنصوري به طول 300 متر
17 – زيرسازي و آسفالت پيچ عقب نشيني نشده خيابان شيخ كبير جنب منزل عليئي با اعتبار حدود 7 ميليون تومان
18 – تعريض و آسفالت سركوچه بسيج.
19 – خاكبرداري و زيرسازي حاشيه خيابانهاي انقلاب و ميرزاكوچك خان و آماده سازي براي موزاييك فرش.
20 – نصب پازل «موزاييك فروش» جنب مدرسه شهيد سماك محمدي واقع در خيابان انقلاب اسلامي
21 – لكه گيري و ترميم آسفالت در سطح شهر ناشي از كنده كاريهاي دستگاههاي خط و...
22 – ديواركشي ملك خانم عذرا كمالي در راستاي توافق عقبنشيني به طول 60 متر و ارتفاع 2 متر به انضمام جابجايي كنتور آب، برق و گاز با اعتبار حدود 500 هزارتومان.
23 – ديواركشي ملك آقاي اكبر شيرماهي واقع در خيابان شهيد آباد در راستاي توافق عقب نشيني به طول 30 متر و ارتفاع 50 را به انضمام جابجايي علمك گاز و كنتور آب و برق.
24 – ديوار كشي ملك آقاي اورمزدي واقع در كوچه شهيد حسيني در راستاي توافق عقبنشيني به طول حدود 60 متر و با ارتفاع 20/2 به انضمام جابجايي علمك گاز و كنتور آب و برق با اعتبار حدود 4 ميليون تومان.
25 – ديواركشي ملك خانم شيخ محمودي واقع در كوچه شهيد شيخ محمودي در راستاي عقبنشيني.
26 – ديواركشي املاك شهرداري در راستاي حفظ و جداسازي و به ثبت رساندن املاك.
27 – نقشه برداري خيابان ميرزا كوچك خان – آيت ا... كاشاني تا انتهاي حريم شهر.
28 – نقشه برداري «توپوگرافي» رودخانه آغوزكله براي اجراي طرح گردشگري و تفريحي.
29 – نقشه برداري از املاك واقع در حريم خيابان در نبشهاي مختلف براي بررسي و مطالعه.
30 – پيگيري دريافت مجوز لازم براي معدن كوهي در منطقه سه هزار به منظور تامين مصالح موردنياز سطح شهر.
31 – تملك يك قطعه زمين به مساحت 1100 متر مربع در راستاي ماده 101 قانون شهرداريها.
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1948]
-
گوناگون
پربازدیدترینها