واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حجاري: بيش از 55 طرح صنعتي در قالب طرح آمايش صنعت در خوزستان آغاز شده است معاون سفير ژاپن: خوزستان ميتواند جايگاه استراتژيكي را براي بازرگانان ما داشتهباشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: سياسي
استاندار خوزستان از سرمايهگذاران و شركتهاي ژاپني دعوت كرد تا با بازديد از اين استان در زمينههاي مختلف اقتصادي و فرهنگي تفاهمنامه امضا كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ دكترسيدجعفر حجازي روز گذشته (دوشنبه) در ديدار مشترك با معاون سفير ژاپن در ايران، اظهار داشت: استان خوزستان از منابع سرشار انرژي، سدهاي بزرگ و موقعيت خوب جغرافيايي و استراتژيكي برخوردار است و ميتواند محل مناسبي براي سرمايهگذارن خارجي باشد.
وي با بيان اينكه بازار مصرف در عراق براي ايران فرصت خوبي ايجاد كردهاست، افزود: به دليل ناامني در كشور عراق، سرمايهگذاران خارجي ترجيح ميدهند كالاهاي خود را از خوزستان به اين كشور ترانزيت كنند و ما نيز در بنادر خود انبار مورد نياز را به آنها اجاره ميدهيم.
دكترحجازي تنوع قوميتي در استان خوزستان و تعامل ميان آنها را از فرصتهاي مناسب در اين استان برشمرد و گفت: استان خوزستان در طول جنگ علاوه بر تخريب از توسعه نيز عقب ماند، اما با نگاه ويژهاي كه از سوي دولت نهم به اين استان صورت ميگيرد، اميدواريم اين عقبماندگيها جبران شود.
وي درباره ايجاد نيروگاه اتمي در خوزستان نيز تصريح كرد: با توجه به صنعتيبودن اين استان و تمام شدن منابع نفت و گاز تا 50 سال آينده به دنبال انرژي جايگزين هستيم كه با نگاه صلحآميزي كه كشور ايران به اين مسئله دارد در صورت راهاندازي نيروگاه اتمي در استان شرايط زيست محيطي نيز بهطور كامل رعايت ميشود.
وي با اشاره به فرصت سرمايهگذاري ژاپنيها در ميدان نفتي آزادگان كه در گذشته از دست رفت، گفت: بيش از 55 طرح صنعتي در قالب طرح آمايش صنعت در استان خوزستان آغاز شده است كه تعدادي از آنها كه هنوز سرمايهگذار مشخص ندارند را در اختيار سرمايهگذاران ژاپني قرار ميدهيم تا درصورت تمايل در اين زمينهها با خوزستان همكاري كنند.
حجازي اظهار اميدواريكرد تا با توجه به فرهنگ نزديكي كه ميان ايران و ژاپن وجود دارد، ارتباطات فرهنگي و اقتصادي مشترك مجدداً آغاز شود.
وي پيشنهاد داد تا از ميان استانهاي ژاپن يك استان براي روابط مشترك تجاري و فرهنگي انتخاب و با خوزستان پيمان خواهرخواندگي منعقد كند.
كازوتوشي ايكاوا افزود: استان خوزستان در بازسازي عراق نقش مهمي داشته و در صورت ايجاد امنيت و حضور سرمايهگذاران در اين كشور ميتواند جايگاه استراتژيكي مناسبي را براي بازرگانان ما داشته باشد.
وي با اشاره به سرمايهگذاري بزرگ ژاپن در قبل از جنگ در بندر امام خميني(ره) گفت: متاسفانه با شروع جنگ اين سرمايهگذاري متوقف شد، اما هنوز اين بندر در ژاپن بسيار معروف است و حتي يك كتاب رمان درباره ارتباط مردم ايران و ژاپن در اين بندر در كشور ما چاپ شده است.
ايكاوا خواستار همكاري استان خوزستان در تمام زمينههاي فرهنگي و اقتصادي بهويژه انرژي اتمي با استان خوزستان شد و افزود: بيش از 10 درصد نفت وارداتي ژاپن از ايران و بهويژه خوزستان تأمين ميشود.
وي ادامهداد: نتايج اين بازديد در تهران با شركتهاي سرمايهگذار ژاپني مطرح خواهد شد تا زمينههاي همكاري بيشتر ميان ژاپن و خوزستان فراهم شود.
انتهاي پيام
سه شنبه 23 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]