تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835837964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ديدگاه خاتمي درباره انتخابات درست است


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: ديدگاه خاتمي درباره انتخابات درست است
طرح شرط ها و سوال هايي از سوي خاتمي درباره حضورش در انتخابات آتي رياست جمهوري بسيار مفيد و صحيح بود و اگر اصلاح طلبان بتوانند مراجع و منابع مشتركي را شكل دهند و در پاسخ به اين سوالات، تبيين كنند كه جزئيات برنامه شان براي اداره كشور در آينده چيست تا اعتماد مردم به اين برنامه جلب شود; در اين صورت شرايط مناسبي را در انتخابات آتي رياست جمهوري پيش رو خواهيم داشت.
البته سوالات طرح شده از سوي خاتمي نبايستي تنها از سوي يك مرجع واحد پاسخ داده شوند بلكه بايد نخبگان مختلف كشور در عرصه اصلاحات، در حوزه هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي و سياسي گردهم آيند تا جواب اين سوالات را بررسي كنند. در گذشته هم مردم سوالات بسياري درباره ماهيت اصلاحات هنگام انتخابات مي پرسيدند. امروز همچنين ابهاماتي وجود دارد و بايد روشن كرد كه دقيقا اصلاح طلبان نسبت به جزئيات امور كشور چه موضعي دارند.
عده اي معتقدند كه اصولگرايي صرفا يك لفظ و عنوان است اما اگر اصولگرايي را معادل پايبندي به اصول مورد تعقيب اسلام و سپس انقلاب اسلامي بدانيم كه به ترتيب از سوي دين شريف ما، انقلاب اسلامي، امام راحل و نهايتا مسوولان نظام مطرح و مورد تاكيد واقع شده، در اين صورت بايد دقت كرد اصلاح طلبان هم تماما از عمق وجود به اين اصول اسلام و انقلاب پايبند هستند بلكه بيش از آن هم به دنبال اصلاح و رفع اشكالاتي هستند كه در روش ها و سياست هاي اداره كشور وجود دارد.
بايد توجه كرد قدرت شرط لازم انجام اصلاح است. اصلاحات طبيعتا ابزارهايي لازم دارد كه يكي از مهمترين آنها، داشتن قدرت و توان اجرايي است.
قدرت، لزوما شرط كافي اصلاحات نيست و مي توان خارج از قدرت هم در دفاع منطقي و درست از آرمانها و اصول انقلاب تاثيرگذار بود اما قاعدتا اين تاثير محدود خواهد بود. بنابراين قدرت شرط لازم است و در اين صورت هم مي توان با اعمال اجرايي در قدرت، انحرافات صورت گرفته از اصول را اصلاح كرد.
مردم جامعه همواره در امور خويش تحت تاثير نحوه عملكرد برخي از مراجع اجتماعي هستند; اين مراجع مي توانند روحانيت و مراجع تقليد ديني، روشنفكران و دانشگاهيان يا اصحاب رسانه و حتي همهي آنها با همديگر باشند. بنابراين، مواضع و عملكرد اين گروهها در حكومتداري و نگاه مردم تاثيرگذار است و برآيند اين اقشار در حقيقت قاطبه مردم هستند كه قشري از آنها را عموم، قشري را نخبگان، فرهنگيان، روحانيت و موارد ديگر تشكيل مي دهند و آنها همان مرجع اجتماعي اصلي هستند.
شايد البته وزن هركدام از اين اقشار با ديگري متفاوت باشد. درباره اين شرط خاتمي كه آيا كشور براي اجراي اصلاحات مهياست؟ بايد گفت كه اين ديدگاه خاتمي درباره بستر و شرايط اصلاح كشور بسيار صحيح بوده و بايد قبل از اين كه بگوييم قطار اصلاحات را قرار است چه كسي براند بهتر است بگوييم اين قطار به كجا بايد برود؟
از چه مسيري و چگونه حركت خواهد كرد؟ اين چگونگي بسيار مهم است و اگر به روشني تعريف نشود تا جزئيات آن مشخص شود قطعا در حوزه هاي فرهنگ، سياست، اقتصاد و سياست خارجي نخواهيم توانست به رفع و اصلاح اشكالات بپردازيم. بايد اين ويژگيهاي جزئي تعريف شوند تا همه اصلاح طلبان بدانند مرد ميدان انجام اين اصلاحات كيست.
 دوشنبه 22 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن