تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833882003
تخم مرغها را براي فشار به دولت نابود كردند افشاگريهاي تازه مشاور رييسجمهوري
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: تخم مرغها را براي فشار به دولت نابود كردند افشاگريهاي تازه مشاور رييسجمهوري
جام جم آنلاين: «علي ذبيحي» مشاور رييسجمهوري در مديريت منابع انساني در جلسه هفتگي انصار حزبالله به افشاي مطالب پشت پرده تازه اي در زمينه مخالفتهاي عدهاي با عملكرد دولت "محمود احمدي نژاد" پرداخت و تاكيد كرد: دولت نهم قانونگراترين دولت و گردنش از مو باريكتر است اما با وجود آنكه قانون را مو به مو اجرا ميكند، هزار و يك تهمت زده ميشود كه شما خلاف قانون عمل ميكنيد.
به گزارش ايسنا، ذبيحي با اشاره به تاريخ گفت: اگر ريشههاي وقايع را كه در تاريخ فراوان است، مورد نقد قرار دهيم، ميبينيم مشكلاتي كه در زمان حيات خودمان در اين سي سال پس از انقلاب داشتيم، در برابر سختي حكومت امام علي(ع) بسيار ناچيز است. هميشه مصلحان بزرگ و افراد شاخص از نظر صداقت و سلامت در زمان حيات خود مسائل ، مشكلات، تهمتها و نفرينها را به خود ديدهاند. امروز ميبينيد دولت نهم سه سال و چند ماه است كه روي كار آمده كه زمان زيادي نيست، ولي حرف و حديثهاي زيادي مطرح شده است.
ذبيحي به انتخابات رياستجمهوري نهم اشاره كرد و افزود: آقاي احمدينژاد گمنامترين كانديداي انتخابات سه سال پيش بود و حتي خيليها معتقد بودند ايشان تجربه كافي مديريتي ندارد و حتي تلاش ميكردند از طريق شوراي نگهبان ايشان را به عنوان رجل سياسي قلمداد نكنند و پرونده ايشان را براي هميشه مختومه اعلام كنند؛ اما اين دنيا بيصاحب نيست و در جاهاي ديگري تصميمگيريها انجام ميشود و اتفاقات رقم ميخورد، آنچه باعث شد اين اتفاق بيفتد و آقاي احمدينژاد رييسجمهور شود چيزي بود كه مردم براي محققشدن ذائقهي خود به آن راي دادند.
اين دنيا بيصاحب نيست و در جاهاي ديگري تصميمگيريها انجام ميشود و اتفاقات رقم ميخورد.
وي اضافه كرد: سه سال پيش در فاصله يك هفته مرحله اول تا دوم انتخابات همه شاهد بوديم كه طوفانها به راه افتاد و شروع كردند به تخريب ، آن هم نه تخريبهاي معمولي بلكه از نوع سنگين، ولي باز هم نتوانستند كاري كنند؛ چرا كه وقتي خداوند تصميمي ميگيرد كه بايد محقق شود ، اگر عالم و آدم هم جمع شوند و بخواهند توطئه كنند، نميتوانند كاري از پيش ببرند و آن چه بايد، اتفاق ميافتد.
ذبيحي ادامه داد: حتي روند تخريب طوري شد كه در روزهاي آخر همين تخريبها خود به خود به نفع ايشان تمام شد و اصلا انگيزهاي شد براي اين كه عدهاي عمدا پاي صندوق بيايند و به ايشان راي دهند.
اجراي برخي برنامه ها به در بسته خورده است
مشاور رييسجمهور در ادامه سادهزيستي ، مردمداري، مردميبودن و خودماني بودن را از جمله ويژگيهاي احمدينژاد برشمرد و افزود: ايشان يك فرد انقلابي، مردمي و پيرو خط امام است و در انتخابات برخلاف ديگران كه سعي ميكردند خود را چندوجهي نشان دهند ، خود را يك وجهي نشان داد. كارهايي كه هم شعارهايش داد، مبارزه با فقر و فساد و تبعيض، برقراري عدالت، بردن دولت به استانها، مهرورزي نسبت به مردم ، قراردادن امكانات كشور در اختيار مردم و بحثهاي سادهي اينچنيني بود.
كساني كه ميگفتند احمدينژاد رجل سياسي نيست، امروز ميبينند نه ايران بلكه همه عالم متوجه شده اند كه ايشان نه تنها يك رجل سياسي است، بلكه يك سر و گردن از رجال سياسي معروف ديگر بالاتر است.
ذبيحي تصريح كرد: اين بحثها را مردم با تمام وجود حس كرده بودند. ايشان در گفتوگوي تلويزيوني خود اينها را مطرح كردند و گفتند هنوز من رييسجمهور نشدهام انگار به عدهاي سخت گذشته و خوششان نيامده است. آمدن ايشان مثل اين بود كه ما در يك منطقهي ممنوعه وارد شدهايم. كساني كه ميگفتند احمدينژاد رجل سياسي نيست، ميبينيد امروز نه ايران بلكه عالم و آدم متوجه شدند كه ايشان نه تنها يك رجل سياسي است، بلكه يك سر و گردن از رجال سياسي معروف ديگر بالاتر است.
مشاور رييسجمهور با بيان اين كه ايشان (احمدينژاد) پاي همه شعارهايش به طور جدي ايستاده است، خاطرنشان كرد: اكثر آن شعارها محقق شد، ولي بخشي از آن هم به در بسته خورده است. به هرحال گاهي انسان در عملياتها به خاكريزهايي مي رسد و آنها را فتح ميكند، اما برخي خاكريزها هم باقي ميماند. هيچ كس معتقد نيست در طول اين سه سال اشتباهي انجام نشده و خود ايشان هم به اين معتقد نيست، اشتباهاتي انجام شده است ولي در راستاي محققكردن شعارهايي كه داده شده، در حد توان تلاش خود را كردهاند.
ذبيحي با بيان اين كه رييسجمهور يك نفر است ولي كارهايي كه در جامعه وجود دارد، صدها مدير مثل احمدينژاد را مي طلبد، افزود: رييسجمهور در طول اين سه سال دولت را به اقصي نقاط كشور برده است و تنها رييسجمهوري است كه در تاريخ دنيا اين همه به داخل و خارج كشور سفر كرده و حتي شهرهاي جديدي را كه در كشورها وجود دارند از نزديك ديده است. اين كه عزت و اعتبار به همه ملت ايران داده شود ، در اين دولت محقق شده است . امروز همهي مردم كشور ميتوانند بگويند رييسجمهور به شهر ما آمد و ما از نزديك مشاهدهاش كرديم.
هيچ كس معتقد نيست در طول اين سه سال اشتباهي انجام نشده و خود آقاي احمدي نژاد هم چنين اعتقادي ندارد.
وي همچنين با اشاره به استانيشدن بودجههاي دولت اظهار كرد: قبلا همه چيز در سازمان مديريت رقم ميخورد و استانداران و مديران ارشد دولت بايد براي گرفتن بودجههاي خود بارها سفرهاي متعدد به تهران انجام ميدادند و به سازمان مديريت مي رفتند، همچنين بايد با فلان مدير و كارشناس رايزني ميكردند تا بتوانند بودجه خود را آن هم در زماني كه سال در حال تمام شدن بود، بگيرند. اولين جايي كه رييسجمهور براي اصلاح و تحول روي آن دست گذاشت، سازمان مديريت بود و اين سازمان را در 30 استان كشور تقسيم كرد و بودجهها را در اختيار استانداران قرار داد.
ذبيحي ادامه داد: وقتي اختيارات را تقسيم كنيم ، بودجهها سريعتر به استانها ميرسد و وقتي عمر پروژههاي ملي و استاني ما كوتاه شود، ثمرات زيادي براي كشور دارد . در گذشته وقتي به استاندار گفته ميشد چرا فلان پروژه انجام نشده، يا ميگفت سازمان مديريت به ما بودجه نداده يا وقتي داده زماني بوده كه ديگر دير شده است.
به گزارش ايسنا وي با بيان اين كه در طول تاريخ بعد از انقلاب در هيچ دوراني كار به اين حدي كه در اين دولت انجام شده ، نبوده است، يادآور شد: ولي ببينيد همين دولت را چگونه مورد بازخواست قرار ميدهند. برخي ميگويند مگر دولت قرار نبود پول نفت را سر سفرههاي مردم بياورد. آخر پول نفت كه به جيب دولت نميرود، بلكه وارد خزانه ميشود و تا مجلس مصوب نكند و ميزان بودجه را به دولت ندهد، دولت نميتواند يك ريال هم اضافهتر هزينه كند.
مشاور رييسجمهور در مديريت منابع انساني خاطرنشان كرد: ما حدود 30 تا 40 ميليارد دلار واردات داريم و با اين روند افزايش قيمت نفت در دنيا قيمت كالاها هم گران ميشود و طبيعتا وقتي گران خريده ميشود ، به داخل كه ميآيد اين گراني به داخل منتقل ميشود. از سوي ديگر وقتي نفت گرانتر ميشود مردم فكر ميكنند اين پول فقط در اختيار رييسجمهور است، در حالي كه اين طور نيست، اين پول در صندوق ذخيره ارزي است، تا زماني كه مجلس اجازه برداشت از آن را بدهد.
وي در ادامه گفت: از دو سال پيش رييسجمهور ميدانست اين گرانيها به وجود ميآيد و فشار ميآورد؛ بنابراين دو ميليارد و 100 ميليون دلار را از مجلس تقاضا كرد كه اجازه بدهند دولت كالاهاي اساسي بخرد، ولي مجلس هفتم موافقت نكرد و مجلس هشتم هم زماني تصويب كرد كه آن پول نصف كاري را كه دولت ميخواست انجام دهد هم پوشش نميداد.
دليل بركناري وزير اقتصاد
ذبيحي بزرگترين هدررفت بودجه ناشي از نفت را به عدهاي خاص و از كانالهاي غيرقانوني و بعضا با پوشش قانون مربوط دانست و گفت: به طور مثال دو سال رييسجمهور شخصا تلاش كرد وزير اقتصاد و دارايي آن زمان يعني آقاي دانش جعفري ليست افرادي را كه از تسهيلات بانكي استفاده كردهاند به رييسجمهور ارائه كند، ولي تا آخرين لحظهاي كه ايشان وزير بود، اين اتفاق نيفتاد . بعدا وقتي ليست ارائه شد ، بررسي و مشخص شد كه تقريبا بين 3 تا 4 هزار نفر در كشور هستند كه بيشترين تسهيلات بانكي را استفاده كردهاند، در حالي كه دولت ميگويد در راستاي عدالت ، اين تسهيلات مربوط به همه مردم است.
وي اضافه كرد: وقتي مردم ميخواهند يك وام يك ميليون توماني بگيرند چندين مدرك و ضامن ميخواهند، ولي كساني هستند كه وامهاي 100 ميلياردي گرفتهاند و تنها يك برق كاغذ در بانكها دارند. آيا رييسجمهوري كه به مردم قول داده است عدالت را برقرار كند، نبايد وارد ساز و كارهاي اقتصادي مملكت شود و بداند سرمايههاي اين مملكت در دست چه كساني است؟ يا مثلا رييسجمهور ميخواست به مردمي كه خانه ندارند خانه بدهد و طرح زمينهاي 99 ساله را در تهران درست كند؛ اما دست روي هر زميني كه ميگذارد ميبيند كساني مالك اين زمينها هستند كه انسان شاخ در ميآورد.
دو سال رييسجمهور شخصا تلاش كرد وزير اقتصاد و دارايي آن زمان يعني آقاي دانش جعفري ليست افرادي را كه از تسهيلات بانكي استفاده كردهاند به رييسجمهور ارائه كند، ولي تا آخرين لحظهاي كه ايشان وزير بود، اين اتفاق نيفتاد.
مشاور رييسجمهور در مديريت منابع انساني افزود: در هر بخشي كه وارد ميشويم ميبينيم سرمايههاي مملكت در دست يك عدهي خاص بلوكه شده است. همين افراد هستند كه هر جور دلشان ميخواهد با مردم رفتار ميكنند و بازار و اقتصاد را به هم ميريزند، قيمت مسكن را بالا ميبرند و قيمت پودر رختشويي و شير را به هم ميريزند. كسي كه طي 20 سال صدها ميليارد خورده و برده است، آيا برايش كاري دارد كه 10 -20 ميليارد خرج كند و هرچه تخم مرغ در كشور وجود دارد بخرد ، نابود كند و كمبود تخممرغ ايجاد كند؟ اين كارها را انجام ميدهند و پول در راه كسب قدرت ، بالابردن عدهاي و زمينزدن يك عدهي ديگر است. ببينيد پولهاي ميلياردي كه در انتخاباتهاي مختلف خرج ميشود، هزينهي تبليغاتي اينها را چه كسي ميدهند و اين پولها از كجا ميآيد؟
علت تغيير روساي بانك مركزي
ذبيحي با طرح اين پرسش كه "اگر قرار باشد اقتصاد ما سالم و عدالتمحور باشد آيا راهي براي دولت باقي ميماند جز اين كه سرمايهها را از دست افرادي كه نبايد باشد بگيرد و به دست مردم بدهد؟" تاكيد كرد: اگر قرار است پول نفت سر سفرهي مردم بيايد آيا راهي جز اين ميماند كه سرمايههاي مردم را از جيب عدهاي خاص بيرون بكشند؟ دولت ميتواند اين كارها را انجام دهد، وگرنه با اين بودجهاي كه مجلس در اختيار دولت ميگذارد، نميشود. دولت شش ماه كار كارشناسي ميكند و بودجه را به مجلس ميدهد، ولي بودجهاي كه مجلس دست دولت ميدهد، اگر نگويم صددرصد، ولي حداقل 50 درصد متفاوت از آن چيزي است كه دولت درخواست كرده بود.
وي ادامه داد: چرا تا الان وزير اقتصاد و دو بار رييس كل بانك مركزي را عوض كرده و مديران زيادي را تغيير داده است؟ براي اين كه جلو اين منفذهاي گشادي كه از آن به طور ميلياردي بودجههاي نفت به جيب عدهاي خاص ميرود بسته شود و به جيب مردم برگردد. حالا هم ميگويند بايد بانك مركزي را از دست دولت خارج و به شكل هيات امنايي اداره كرد. بودجهاي كه در دولت طي يك سال مصرف ميشود با بودجهاي كه مجلس و قوه قضاييه دارد قابل مقايسه نيست. كل بودجه مجلس و قوه قضاييه دو درصد هم نميشود و 99 درصد ، بودجه دولت است. آيا انصاف است كه بانك مركزي را از دست دولت بيرون بكشند؟ حالا چرا اين مساله را مطرح ميكنند؛ چون اگر اين كار را نكنند، دست دزدها و آن دو سه هزار نفر خاص رو ميشود و پولهاي ميلياردي كه ميخورند مشخص ميشود.
مشاور رييسجمهور در مديريت منابع انساني در ادامه به طرح تحول اقتصادي دولت اشاره كرد و گفت: مقام معظم رهبري چندين بار بر اين طرح صحه گذاشته است، اين طرح در برنامهي سوم ، چهارم و دولتهاي قبلي طرحريزي شده بود و مال اين دولت نيست، ولي آنها اهلش نبودند و اگر ميخواستند انجامش دهند، نميتوانستند. حال كه اين دولت ميخواهد اين كار را انجام دهد، همه شروع كردهاند به گفتن اين كه اين طرح مشكل دارد. هر قدمي كه دولت خواسته بردارد، عدهاي گفتهاند چرا دولت اين كارها را ميكند.
هر قدمي كه دولت خواسته بردارد، عدهاي گفتهاند چرا دولت اين كارها را ميكند.
ذبيحي با بيان اين كه در طول اين سه سال بيش از دو برابر سيسال گذشته وزرا بازخواست و از آنها سوال شده است، افزود: هر روز كه به مجلس برويد يك تعداد از وزرا و معاونانشان را در آنجا ميبينيد؛ يعني اينها به جاي آن كه در محل كارشان باشند و براي مردم كار كنند، دائما از آنها سوال ميشود. حالا فكر ميكنيد اين سوالها چيست؟ مثلا اينكه نمايندهي مجلس ميگويد چرا فلاني را كه من گفتم به عنوان {مدير} فلان بخش بگذار، شخص ديگري را جايگزين كردي؟
عملكرد اقتصادي دولت نهم
ذبيحي با مقايسهي سه سال آخر برنامهي سوم توسعه با سه سال اول برنامه چهارم به بيان آمارهايي پرداخت و اظهار كرد: در سه سال آخر برنامهي سوم 3 / 27 دهم ميليارد دلار سرمايهگذاري در بخش نفت و گاز شده، در حالي كه اين ميزان در سه سال اين دولت 6 / 46 دهم ميلياد دلار بوده است، در بخش خصوصي نيز در اين دولت 58 برابر دوران دولت آقاي هاشمي خصوصيسازي انجام شده است .
وي اضافه كرد: در بخش برق كه اين روزها بحثهاي زيادي دربارهي آن شده است، فقط در اين دولت 16 هزار مگاوات سرمايهگذاري توليدي انجام شده كه سه هزار مگاوات آن در اين سه سال به بهرهبرداري رسيده و چهار هزار مگاوات ديگر هم تا آخر سال چهارم دولت نهم به خط توليد وارد خواهد شد كه اين ميزان بيسابقه است . در پروژههاي برق كشور 12 هزار مگاوات از دولتهاي قبلي نيمهتمام باقي مانده بود كه از اين ميزان كار 9 هزار مگاوات به اتمام رسيده است.
مشاور رييسجمهور در مديريت منابع انساني در ادامه با اشاره به ظرفيت دانشگاههاي كشور در بخش تحصيلات تكميلي عنوان كرد: كل ظرفيت دانشگاهها پيش و پس از انقلاب و تا قبل از اين دولت در اين بخش 20 هزار نفر بود، در حالي كه در طول اين سه سال اين ميزان به 40 هزار نفر افزايش يافت.
ذبيحي خاطرنشان كرد: عليرغم همهي تلاشهاي دولت در رابطه با آموزش عالي ، باز هم بحث افزايش ظرفيت دانشگاهها امسال در مجلس مطرح شده است كه شوراي نگهبان هم با آن مخالفت كرد؛ چرا كه هيچ تعيين بودجهاي نكرده بودند و فكر ميكنند اگر همين طوري به دانشگاهها بگويند ده درصد ظرفيت را بالا ببر، خودش انجام ميشود. اين كارها را انجام ميدهند و دولت را به عدم كار كارشناسي متهم ميكنند.
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]
-
گوناگون
پربازدیدترینها