واضح آرشیو وب فارسی:فارس: كارگري در نشست مطبوعاتي: سياست كيفيت گرايي ما در پارالمپيك پكن جواب داد
خبرگزاري فارس: رئيس ستاد ملي پارالمپيك پكن گفت: سياست كيفيت گرايي ما با موفقيت ورزشكاران معلول در پكن جواب داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، غفور كارگري در نشست خبري پيش از ظهر امروز به خبرنگاران گفت: موفقيت در پارالمپيك پكن حاصل 4 سال فعاليت منظم و برنامه ريزي با مديريت هدفمند و اجرايي دقيق برنامه ها بود. در اين مدت 525 مرحله اردوي متمركز براي تيم ها برگزار كرديم كه حتي يك مورد از اين اردوها نيز لغو نشد. براي حضور پر قدرت در پارالمپيك پكن 55 اعزام خارجي صورت گرفت كه حاصل آن كسب 250 مدال بود.
وي افزود: در جريان بازي هاي پارالمپيك بهترين شرايط تمرين و اسكان در دهكده را براي كاروان در نظر گرفتيم. از سوي ديگر بر خلاف المپيك و مشكلاتي كه براي تماشاگران ايران ايجاد شده بود با ساماندهي مناسب شرايطي فراهم شد تا تعداد قابل توجهي از ايراني ها فرصت حضور در مسابقات و حمايت ورزشكاران را يافتند. همچنين با تلاش همه جانبه حضوري موفق در كلاسبنديهاي پزشكي داشتيم كه امري حياتي و كليدي در موفقيت هاي ورزشكاران پارالمپيك است.
كارگري، كاروان ورزش ايران در پكن را صاحب ويژگيهاي منحصر به فرد خواند و گفت: كاروان مهر علوي دومين كاروان ورزش ايران بود كه شايستگي دريافت پيام تبريك مقام معظم رهبري را از خود بروز داد و به اين جايگاه رسيد. همچنين نخستين كارواني بود كه ميزبان بالاترين مقام اجرايي بود. حضور رئيس جمهوري در كنار ورزشكاران پارالمپيكي در پكن امري بي سابقه در تاريخ ورزش ايران بود.
وي با اشاره به كسب موفقيت هاي فني در مسابقات در كنار تصاحب مدال ها افزود: ايران موفق ترين عملكرد را در رشته هاي تيمي در ميان تمامي تيم هاي حاضر در پارالمپيك پكن داشت چرا كه ما در رشته واليبال نشسته صاحب مدال طلا شديم، در فوتبال 7 نفره به مدال برنز دست يافتيم.
در بسكتبال با ويلچر نيز با وجود برخورداي از شانس حضور در 4 تيم برتر از مسابقات انصراف داديم و پنجم شديم.
كارگري افزود: موفقيت درخشان كاروان ورزش ايران در رشته هاي تيمي اين نظريه را كه ايراني ها در رشته هاي گروهي ناموفق هستند باطل كرد. از سوي ديگر تصاحب عناوين چون بهترين دريافت كننده در واليبال نشسته، قوي ترين مرد جهان توسط كاظم رجبي، برترين گلزن فوتبال 7 نفره و ارتقاي چهار ركورد پارالمپيك تاكيدي چند باره به شايستگي هاي ورزشكاران ايران بود.
رئيس ستاد ملي پارالمپيك پكن با اشاره به تائيد سياست كيفيت گيرايي مسئولان ورزش جانبازان و معلولين ايران از سوي مقامات كميته بين المللي پارالمپيك گفت: همانطور كه ما با كيفيت گرايي به نتايج درخشان دست يافتيم مسئولان FPC با تغيير نگاهي آشكار نسبت به دوره هاي قبل ديگر گرايش حمايتي از معولان چهان را كنار گذاشته بودند و رقابت ها را به صورت كاملا حرفه اي ، جدي و فشرده برگزار كردند. آنها حتي تعداد مدال ها را نسبت به آتن 141 مدال كاهش دادند كه كيفيت و فشردگي رقابت ها افزايش مثال زدني و بي سابقه داشته باشد.
وي تاكيد كرد: خوشحالم كه با وجود مخالفت ها و انتقادهاي فراوان، سياست كيفيت گرايي را اجرا كرديم و از قافله ورزش پارالمپيك پكن عقب نمانديم.
كارگري با قياس نتايج ورزشكاران ايران در پارالمپيك پكن و آتن، عملكرد آنها را در بازي هاي 2008 چين بهتر از دوره قبل خواند و گفت: آمارها به خوبي اين موضوع را ثابت ميكنند چرا كه ما در هر 9 رشتنه عملكردي بهتر نسبت به آتن داشتيم. ورزش ايران در آتن در رشته هاي واليبال نشسته، فوتبال و بسكتبال به ترتيب دوم، سوم و نهم شد. در پكن در واليبال نشسته علاوه در فوتبال برنز گرفتيم در بسكتبال با ويلچر نيز با وجود انصراف از رقابت ها به مقام پنجم رسيديم. در رشته گلبال نيز كه در آتن حضور نداشت به مقام نهم دست يافتيم. تيم وزنه برداري كه در آتن 2 طلا و 3 برنز گرفته بود در پكن صاحب 2 طلا، 2 نقره و يك برنز شد.
وي ادامه داد: در پينگ پنگ بانوان نيز كه در آتن غايب بوديم در رشته تيمي پنجم شديم و خانم ها خزائي و بختياري از رده بندي 12 و 24 جهان به رده هاي پنجم تا هشتم رسيدند. در رشته جودو نيز كه در آتن صاحب يك برنز شده بوديم در پكن به مدال نقره دست يافتيم.
وي در خصوص رشته دو و ميداني گفت: با توجه به آنكه در آتن 32 ورزشكار ايراني در 28 كلاس به رقابت پرداختند با كسب 4 طلا ، 2 نقره و 9 برنز درصد كسب مدال ها 14 درصد طلا، 14/7 درصد نقره و 33 درصد برنز بود كه اين درصدها در آتن به 6/16 درصد طلا، 22 درصد نقره و 8 درصد برنز ارتقا يافت چرا كه در پكن 12 ورزشكار ما در 14 كلاس به رقابت پرداختند.
كارگري دلايل موفقيت ورزش ايران در پارالمپيك پكن را لطف خدا و توجه ائمه معصومين، دعاي خير مردم، حمايت هاي ويژه رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني، رفع اشكالات آتن، تصميم كارساز در مورد اتخاذ سياست كيفيت گيرايي، برنامه ريزي درست و نظارت دقيق، تمركز و توجه به امور فني، برگزاري اردوهاي منظم و اعزام هاي موثر، همكاري خوب رسانه ها، برخورد با حاشيه سازان و تخصص گرايي در امور و استفاده از خرد جمعي خواند.
وي در خصوص پرداخت جوايز تعيين شده به مدال آوران گفت: هيچ نگراني وجود ندارد و قرار است در جشني كه به همين منظور برگزار ميشود جوايز را اعطا كنيم.
كارگري در پاسخ به دليل بركناري دو مسئول در آستانه اعزام به پكن گفت: آنها شرايط همكاري با فدراسيون را نداشتند و كنار گذاشته شدند. به آنها توصيه ميكنم خود را به پزشكان متخصص چشم و قلي نشان دهند تا چشمي بينا براي ديدن واقعيت ها و قلبي براي پرهيز از رسيدن به منافع شخصي و تلخ كردن كام شيرن مردم داشته باشند.
وي در خصوص دلايل جاماندن دو ورزشكار ايراني از برنامه مسابقات و حذف آنها از رقابت ها گفت: تغييرات پياپي در برنامه مسابقات مشكلات را ايجاد كرده بود؛ اما اين موضوع توجيهي براي اشتباه مسئولان كاروان ايران نيست. ما پس از بررسي تشخيص داريم كه هادي زاده رئيس انجمن دووميداني و مربيان دو ورزشكار در عدم اطلاع از برنامه جديد مقصر بودند و به همين دليل هادي زاده از سمت خود استعفا داد كه مورد موافقت قرار گرفت. دو مربي نيز توبيخ و جريمه شده اند.
وي با رد ممانعت از مصاحبه ورزشكاران و مسئولان با خبرنگاران در دهكده بازي هاي گفت: سيامك فرج زاده و جلال خاك زاويه از ورزشكاران با اخلاق و شايسته ايران هستند كه از شانس بالايي براي كسب مدال برخوردار بودند. اين دو با پهلواني شرايط پيش آمده را درك كردند و حاشيه ساز نشدند، البته تاكيد ميكنم كه هرگز به آنها نگفتم از مصاحبه با خبرنگاران خودداري كنند هر چند كه مديريت براي پرهيز از حاشيه سازي را در دستور كار داشتيم. از سوي ديگر خود من پس از بررسي موضوع با خبرنگاران رسانه هاي مختلف حرف زدم و از پاسخگويي فرار نكردم.
وي در خصوص انصراف تيم بسكتبال با ويلچر گفت: رئيس كانادايي فدراسيون با اعمال نفوذ خود برنامه هاي مسابقات را به دلايلي رسانه اي تغيير داد و من معتقدم آنها از قدرت تيم ايران وحشت داشتند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 330]